kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Siemaneczko:) cześć :bye: Uchyl rabka tajemnicy na 4um a nie :angelnot: :angelnot: uchyle...ale,az mi wstyd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 uchyle...ale,az mi wstydkażda dziewczyna na początku się wstydzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 uchyle...ale,az mi wstyd No nie wiem czy wsty..zależy od jakiej strony patrzeć 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 każda dziewczyna na początku się wstydzi oj oj ale to beda kwestie kompromitujace mnie No nie wiem czy wsty..zależy od jakiej strony patrzeć patrzac od tej str. najaw wyjdzie moja niesamowita glupota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 patrzac od tej str. najaw wyjdzie moja niesamowita glupota To tak , to zaokraglij by ominąć głupote etc ..czy sie tak nie da 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To tak , to zaokraglij by ominąć głupote etc ..czy sie tak nie da Daniel...tak sie pograzylam...ze zwyczajnie sie nie da :cry: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Daniel...tak sie pograzylam...ze zwyczajnie sie nie da No to już twój wybór. ..czy się samemu pogrążysz czy może ktoś ci pomoże ........ 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No to już twój wybór. ..czy się samemu pogrążysz czy może ktoś ci pomoże ........ to juz wole sama,a Ty juz nic nie mow ciiiii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 patrzac od tej str. najaw wyjdzie moja niesamowita glupotaale ok. wszyscy wiemy że jesteś tylko dziewczyną :P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) to juz wole sama,a Ty juz nic nie mow ciiiii Spoko. .... .czekam ...... .poczytam. ........ ..skomentuje ........ Edytowane 6 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ale ok. wszyscy wiemy że jesteś tylko dziewczyną :P ehhh...łapki opadaja Spoko. .... .czekam ...... .poczytam. ........ ..skomentuje ........ badż łagodny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 badż łagodny Ja mam łągodną nature każdy o tym dokładnie wie... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja mam łągodną nature każdy o tym dokładnie wie... hmmm...ale i tak sie boje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chyba daruję sobie dokuczanie bo potem na zlocie będzie..."to ten co nam dokuczał cała zimę, brać go!" ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Chyba daruję sobie dokuczanie bo potem na zlocie będzie..."to ten co nam dokuczał cała zimę, brać go!" ;-) hihihi spokojnie przymruzam na to oczka no ale coz,kiedys my bedziemy dokuczac Tobie :angelnot: :angelnot: :angelnot: :angelnot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Siemanko hej :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Barwy wojenne zmyte po kartach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Barwy wojenne zmyte po kartach? Zmyte było ciężko ale za to jak rewelacyjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kasia nie byłaś sama w tych barwach mój Krzysiek też miał niezłe barwy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Kasia nie byłaś sama w tych barwach mój Krzysiek też miał niezłe barwy oj hahaha ,nie tylko ze mnie taki brudas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 heja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 heja hej Dan :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 a teraz dopiero zauwazylem toto male cos rozowe fajne:) wybacz Kaska ale na moto sie zapatrzylem i nie dostrzeglem kierowniczki:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 wybacz Kaska ale na moto sie zapatrzylem i nie dostrzeglem kierowniczki:PJakie moto? Ja widzę tylko kierowniczkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi