lajcik Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 wszyscy czekamy dosc juz balwanow i sanek NIECH PRZYJDZIE WIOSNA bo nam sprzety przyrdzewieja w gararzach :pout: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 wszyscy czekamy dosc juz balwanow i sanek NIECH PRZYJDZIE WIOSNA bo nam sprzety przyrdzewieja w gararzach :pout: jeszcze troszke,ale niecierpliwość bierze góre ...hmm pasja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 dobrze ze mamy KASIE w niej nadzieja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) dobrze ze mamy KASIE w niej nadzieja we mnie??? :woot: ...Matko!!!!! lece po suszarke!!!!!!!!!!!!!! :woot: :woot: :woot: Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Kasia TT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 kurde, Kasia jakie ma branie teraz nie masz wyjścia, musisz zrobić się na bóstwo na pierwszy zlot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 znaczy wyglądać jak prawdziwa motocyklistka 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 kurde, Kasia jakie ma branie teraz nie masz wyjścia, musisz zrobić się na bóstwo na pierwszy zlot Czasem nawet uda mi sie dobrze wygladać znaczy wyglądać jak prawdziwa motocyklistka a to juz nie bedzie trudne to poprostu jest w moim serduszku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 oby oby bo wiesz, teraz jak już osiągnęłaś taką popularność i niektórzy mają twoje zdjęcie na tapecie w komórce to głupio by było ich rozczarować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 oby oby bo wiesz, teraz jak już osiągnęłaś taką popularność i niektórzy mają twoje zdjęcie na tapecie w komórce to głupio by było ich rozczarować hahahahaha każdy szanujący sie motocyklista na tapecie ma swoja maszyne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie mam weny by Cię z jakimś wielkim BUM przywitać,ale chyba tych BUMów nam już wystarczy...Nie napisałaś historii o "Darmowej Herbatce"! A co do Twojego TT może on i lekki,ale tylko z lewej strony...grgr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie mam weny by Cię z jakimś wielkim BUM przywitać,ale chyba tych BUMów nam już wystarczy...Nie napisałaś historii o "Darmowej Herbatce"!A co do Twojego TT może on i lekki,ale tylko z lewej strony...grgr hahahahahahahaha wkrotce napisze oj tak!!!!!!!! BUMów mam juz dosyć hihi taka dziwna zależność a tymczasem szykuj sie na dziś wieczór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Oczywiście będe zwarta i gotowa!tylko nie każ mi czekać 2h..bo się ugotuje.Naprawiłaś już tył? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Oczywiście będe zwarta i gotowa!tylko nie każ mi czekać 2h..bo się ugotuje.Naprawiłaś już tył? w tyg.sie za to zabiore 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to jak chcesz jechac?da rade? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No to jak chcesz jechac?da rade? a wtedy dalo??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No ok.sklej taśmą by się bardziej nie rozdupczyło.I jak się umawiamy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 No ok.sklej taśmą by się bardziej nie rozdupczyło.I jak się umawiamy? hahahahaha nie!!!!! ja to naprawie zadzwonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dobra,to będę czekać na telefon.A Ty ubierz w końcu misia w te ozdoby by w dzień można było polatać.Taka piękna pogoda a ja w łóżku..grgr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dobra,to będę czekać na telefon.A Ty ubierz w końcu misia w te ozdoby by w dzień można było polatać.Taka piękna pogoda a ja w łóżku..grgr oki ja też w łóżeczku...wiec do zobaczonka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemka :bye: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemka :bye: cześć Małgosiu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taa..to sobie polatałyśmy..hahaha lepsza akcja niż z "czy Pani w ogóle potrafi zakładać kask?" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Taa..to sobie polatałyśmy..hahaha lepsza akcja niż z "czy Pani w ogóle potrafi zakładać kask?" Ja nadal nie dowierzam pozdrowienia dla drogówki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Siemaneczko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja nadal nie dowierzam pozdrowienia dla drogówki Uchyl rabka tajemnicy na 4um a nie :angelnot: :angelnot: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi