Zyygy Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam,Pytanie poki co, czysto teoretycznie. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany wynajęciem miejsca parkingowego w ogrzewanej, zelektryfikowanej hali z dostępem do bierzącej ciepłęj wody(możliwość mycia motocykla) na zimę? Plan na sezon 2013/2014. Zimowanie połaczone z możliwością odpalenia motocykla w środku hali, małej przejażdzki, podładowania aku prostownikiem w czasie zimy. Ilośc miejsc nieograniczona. Cena cos w granicach 60-80 pln/ miesiac. Teren ogrodzony, hala zamykana, z alarmem i monitoringiem ochrony.Łódź, ul. Kilińskiego/ Zarzewska.No malina, na zimę jak znalazł, pytanie mam o ubezpieczenie i fv. Bo jak słyszę nieograniczona ilość motongów to wyobraźnia już mi pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) No malina, na zimę jak znalazł, pytanie mam o ubezpieczenie i fv. Bo jak słyszę nieograniczona ilość motongów to wyobraźnia już mi pracuje No malina, na zimę jak znalazł, pytanie mam o ubezpieczenie i fv. Bo jak słyszę nieograniczona ilość motongów to wyobraźnia już mi pracuje Sprawa wyglada tak. Mam do dyspozycji halę w całości mega dużą - 2000m2. Jednym z pomysłów na jej wykorzystanie to zimowanie motocykli. Hala o plusowej temperaturze, oświetlona, z bieżącą ciepłą wodą, w centrum Łodzi. F-tura jak najbardziej, ubezpieczenie to jeszcze otwarta kwestia. Poki co sąduje rynk, czy w ogóle jest sens iść w ta stronę. Chciałbym stoworzyć tam warunki, aby każdy był zadowolony. Jak się orientuje nie ma czegoś takiego w Łodzi. Hali, gdzie można przyjechać w każdym momencie, pogrzebać przy swoim sprzęcie, podładować aku itd... Dodatkowo zimą jest tam możliwość odpalenia motonga i zrobienia kilku kółek pod dachem...Prosta ma prawie 60m, wiec jest gdzie... Kwestia jedynie skali, jesli znajde kilkudziesieciu chętnych, plany wejda w powazniejsza faze. Edytowane 15 Lutego 2013 przez Pablos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja również się na to piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja w sprawie tego parkingu na grabieńću, czy tam by weszły 3 motocykle:)? Bo ja w sumie też byłbym chętny a wtedy by wyszło zupełnie tanio:) A może jest jeszcze ktoś z tych okolic kto by chciał podzielić miejsce parkingowe - w sumie to może być nawet od zaraz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam, Pytanie poki co, czysto teoretycznie. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany wynajęciem miejsca parkingowego w ogrzewanej, zelektryfikowanej hali z dostępem do bierzącej ciepłęj wody(możliwość mycia motocykla) na zimę? Plan na sezon 2013/2014. Zimowanie połaczone z możliwością odpalenia motocykla w środku hali, małej przejażdzki, podładowania aku prostownikiem w czasie zimy. Ilośc miejsc nieograniczona. Cena cos w granicach 60-80 pln/ miesiac. Teren ogrodzony, hala zamykana, z alarmem i monitoringiem ochrony. Łódź, ul. Kilińskiego/ Zarzewska. Jeżeli znajdą się inni chętni to również się na to piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Garaz zadaszony w budynku na 10-15 miejsc ul.Pogonowskiego 73 caloroczny .Podjechac powolac sie na Darek ,cena od 50-80zl mc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 trochę odświeżę temat, szukam osoby chętnej do podzielenia miejsca parkingowego na grabieńcu od początku kwietnia, dzisiaj tam byłem i gościu powiedział że 125 zł za miejsce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) gdzie konkretnie na grabieńcu??? Traktorowa/Aleksandrowska??? pod wiatą? Edytowane 10 Marca 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 parking przy traktorowej i aleksandrowskiej jest bez wiaty i gość strasznie dziwnie nastawiony, nie chciał mi w ogóle powiedzieć czy można i za ile, natomiast jest jeszcze jeden parking przy kaczeńcowej (ten z wiatą) i tam gościu powiedział że spoko żeby przyjść już z motocyklami to jest na przeciwko lidla a wejście jest od takiej uliczki która nie wiem jak się nazywa ale da się nią dojechać do carrefour`a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) tam na aleksandrowska/traktorowa trzymałem motor, samochód prywatny i służbowy. Ci w budce ogólnie bardzo się boją szefa, a jak by tego było mało to kolesiowi ukradli tam kiedyś antene od CB i nie chcieli mu zwrócić kasy dopiero straszenie policją itp sprawiło że mu właściciel parkingu oddał kase wiec to mało bezpieczne miejsce dlatego z niego zrezygnowałem zaraz po tej akcji. A tam do Lidla to kurna troche zadaleko bym miał. Ja to chyba będę trzymał na traktorowej tam niedalego Shella jak mi się uda dogadać a nie jest łatwo ale rok temu się udało Edytowane 11 Marca 2013 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 dzięki za info - dobrze wiedzieć, jakby ktoś się chciał zapisać na ten parking to jak od kwietnia będę go brał póki co sam, także można śmiało pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja w sprawie tego parkingu na grabieńću, czy tam by weszły 3 motocykle:)? Teoretycznie wejdą, ale praktycznie kierownictwo się na to nie zgodzi. Przerabialiśmy temat w zeszłym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Chciałbym trochę odświeżyć temat, otóż wynająłem już miejsce dla swojego moto na parkingu na grabieńcu, może nawet dziś uda mi się go tam przytransportować. W związku z tym, jeżeli ktoś jest zainteresowany współdzieleniem miejsca, to proszę śmiało do mnie pisać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Z tego co się orientuje właściciele mieszkania w którym pokój wynajmuję chcieli wynająć garaż. Ulica wodna 28, osiedle ogrodzone. JA na garaz mam widok z okna.Jak ja (nie wiem po co ) stawiałem tam samochód to płaciłem 10zl za dzien. Nie wiem czy dużo czy nie ale po tygoddniu stał pod chmurką, no ale motocykla to szkoda. Jakby ktoś chciał to na pw mogę podać namiary czy coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 szukam garażu do wynajęcia okolice dąbrowa-zarzew 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 szukam garażu do wynajęcia okolice dąbrowa-zarzew Kangur jak coś znajdziesz daj znać, możemy wynająć na spółę? Jak ja coś znajdę dam znać. Miałem swego czasu namiar na gościa, chciał garaż na ul. Zbaraskiej wynająć ale drogo chciał i okolic anie pewna, kumplowi wyprowadzili moto z garażu z tej ulicy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kangur Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 jak to ten sam to chcial 250zl okolica nie jest zaciekawa,ale gdyby trafil sie garaz na posesji lub na zbaraskiej gdzie czesc garazy jest na terenie parkingu strzezonego to czemu nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Szukam garazu/parkingu okolice żeligowskiego Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jak to ten sam to chcial 250zl okolica nie jest zaciekawa,ale gdyby trafil sie garaz na posesji lub na zbaraskiej gdzie czesc garazy jest na terenie parkingu strzezonego to czemu nie Dokładnie ten sam. Blisko mnie, ale okolica pozostawia wiele do życzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szukam garażu na Olechowe ewentualnie Dąbrowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ja bym z kimś wynajął garaż na grabieńcu, naprzeciwko Lidla przy aleksandrowskiej-kaczeńcowej. Podobno 120 zł jeszcze sie dowiem co i jak, jeśli znajdzie się chętny to pisać na prv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 A ja szukam garażu, miejsca w garażu, ewentualnie miejsca parkingowego etc. w najbliższej okolicy Przędzalnianej (róg Piłsudskiego, Palmiarnia) Kontakt na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A ja szukam garażu, miejsca w garażu, ewentualnie miejsca parkingowego etc. w najbliższej okolicy Przędzalnianej (róg Piłsudskiego, Palmiarnia) Kontakt na priv To masz pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No to teraz szukamy też kogoś ewentualnie do wspólnego garażowania Ulica wodna 28 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Poszukuję osoby do wspólnego parkingowania na Widzewie okolice Augustów. Miejsce na ogrodzonym parkingu pod wiatą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi