Skocz do zawartości

Garaz Na Wiosne

AndrzejCBR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,Pytanie poki co, czysto teoretycznie. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany wynajęciem miejsca parkingowego w ogrzewanej, zelektryfikowanej hali z dostępem do bierzącej ciepłęj wody(możliwość mycia motocykla) na zimę? Plan na sezon 2013/2014. Zimowanie połaczone z możliwością odpalenia motocykla w środku hali, małej przejażdzki, podładowania aku prostownikiem w czasie zimy. Ilośc miejsc nieograniczona. Cena cos w granicach 60-80 pln/ miesiac. Teren ogrodzony, hala zamykana, z alarmem i monitoringiem ochrony.Łódź, ul. Kilińskiego/ Zarzewska.

No malina, na zimę jak znalazł, pytanie mam o ubezpieczenie i fv. Bo jak słyszę nieograniczona ilość motongów to wyobraźnia już mi pracuje :smile:
:P

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Massi

7

• masiek

6

• pete

5

• Chabas

3

Top użytkownicy w tym temacie

No malina, na zimę jak znalazł, pytanie mam o ubezpieczenie i fv. Bo jak słyszę nieograniczona ilość motongów to wyobraźnia już mi pracuje :smile:

Sprawa wyglada tak. Mam do dyspozycji halę w całości mega dużą - 2000m2. Jednym z pomysłów na jej wykorzystanie to zimowanie motocykli. Hala o plusowej temperaturze, oświetlona, z bieżącą ciepłą wodą, w centrum Łodzi. F-tura jak najbardziej, ubezpieczenie to jeszcze otwarta kwestia. Poki co sąduje rynk, czy w ogóle jest sens iść w ta stronę. Chciałbym stoworzyć tam warunki, aby każdy był zadowolony. Jak się orientuje nie ma czegoś takiego w Łodzi. Hali, gdzie można przyjechać w każdym momencie, pogrzebać przy swoim sprzęcie, podładować aku itd... Dodatkowo zimą jest tam możliwość odpalenia motonga i zrobienia kilku kółek pod dachem...Prosta ma prawie 60m, wiec jest gdzie... Kwestia jedynie skali, jesli znajde kilkudziesieciu chętnych, plany wejda w powazniejsza faze.

Edytowane przez Pablos (wyświetl historię edycji)

• 3 tygodnie później...

Ja w sprawie tego parkingu na grabieńću, czy tam by weszły 3 motocykle:)? Bo ja w sumie też byłbym chętny a wtedy by wyszło zupełnie tanio:)

A może jest jeszcze ktoś z tych okolic kto by chciał podzielić miejsce parkingowe - w sumie to może być nawet od zaraz :rolleyes:

Witam,

Pytanie poki co, czysto teoretycznie. Czy ktoś z Was byłby zainteresowany wynajęciem miejsca parkingowego w ogrzewanej, zelektryfikowanej hali z dostępem do bierzącej ciepłęj wody(możliwość mycia motocykla) na zimę? Plan na sezon 2013/2014. Zimowanie połaczone z możliwością odpalenia motocykla w środku hali, małej przejażdzki, podładowania aku prostownikiem w czasie zimy. Ilośc miejsc nieograniczona. Cena cos w granicach 60-80 pln/ miesiac. Teren ogrodzony, hala zamykana, z alarmem i monitoringiem ochrony.

Łódź, ul. Kilińskiego/ Zarzewska.

Jeżeli znajdą się inni chętni to również się na to piszę

Garaz zadaszony w budynku na 10-15 miejsc ul.Pogonowskiego 73 caloroczny .Podjechac powolac sie na Darek ,cena od 50-80zl mc

trochę odświeżę temat, szukam osoby chętnej do podzielenia miejsca parkingowego na grabieńcu od początku kwietnia, dzisiaj tam byłem i gościu powiedział że 125 zł za miejsce

parking przy traktorowej i aleksandrowskiej jest bez wiaty i gość strasznie dziwnie nastawiony, nie chciał mi w ogóle powiedzieć czy można i za ile, natomiast jest jeszcze jeden parking przy kaczeńcowej (ten z wiatą) i tam gościu powiedział że spoko żeby przyjść już z motocyklami  to jest na przeciwko lidla a wejście jest od takiej uliczki która nie wiem jak się nazywa ale da się nią dojechać do carrefour`a :smile:

tam na aleksandrowska/traktorowa trzymałem motor, samochód prywatny i służbowy. Ci w budce ogólnie bardzo się boją szefa, a jak by tego było mało to kolesiowi ukradli tam kiedyś antene od CB i nie chcieli mu zwrócić kasy dopiero straszenie policją itp sprawiło że mu właściciel parkingu oddał kase wiec to mało bezpieczne miejsce dlatego z niego zrezygnowałem zaraz po tej akcji. A tam do Lidla to kurna troche zadaleko bym miał. Ja to chyba będę trzymał na traktorowej tam niedalego Shella jak mi się uda dogadać a nie jest łatwo ale rok temu się udało :smile:

Edytowane przez Massi (wyświetl historię edycji)

dzięki za info - dobrze wiedzieć, jakby ktoś się chciał zapisać na ten parking to jak od kwietnia będę go brał póki co sam, także można śmiało pisać

Ja w sprawie tego parkingu na grabieńću, czy tam by weszły 3 motocykle:)?

Teoretycznie wejdą, ale praktycznie kierownictwo się na to nie zgodzi. Przerabialiśmy temat w zeszłym roku.

• 4 tygodnie później...

Chciałbym trochę odświeżyć temat, otóż wynająłem już miejsce dla swojego moto na parkingu na grabieńcu, może nawet dziś uda mi się go tam przytransportować. W związku z tym, jeżeli ktoś jest zainteresowany współdzieleniem miejsca, to proszę śmiało do mnie pisać.

Z tego co się orientuje właściciele mieszkania w którym pokój wynajmuję chcieli wynająć garaż. Ulica wodna 28, osiedle ogrodzone. JA na garaz mam widok z okna.Jak ja (nie wiem po co :unsure: ) stawiałem tam samochód to płaciłem 10zl za dzien. Nie wiem czy dużo czy nie ale po tygoddniu stał pod chmurką, no ale motocykla to szkoda. Jakby ktoś chciał to na pw mogę podać namiary czy coś

szukam garażu do wynajęcia okolice dąbrowa-zarzew :smile:

Kangur jak coś znajdziesz daj znać, możemy wynająć na spółę? Jak ja coś znajdę dam znać. Miałem swego czasu namiar na gościa, chciał garaż na ul. Zbaraskiej wynająć ale drogo chciał i okolic anie pewna, kumplowi wyprowadzili moto z garażu z tej ulicy.

jak to ten sam to chcial 250zl 

okolica nie jest zaciekawa,ale gdyby trafil sie garaz na posesji lub na zbaraskiej gdzie czesc garazy jest na terenie parkingu strzezonego to czemu nie

jak to ten sam to chcial 250zl 

okolica nie jest zaciekawa,ale gdyby trafil sie garaz na posesji lub na zbaraskiej gdzie czesc garazy jest na terenie parkingu strzezonego to czemu nie

Dokładnie ten sam. Blisko mnie, ale okolica pozostawia wiele do życzenia.

ja bym z kimś wynajął garaż na grabieńcu, naprzeciwko Lidla przy aleksandrowskiej-kaczeńcowej. Podobno 120 zł jeszcze sie dowiem co i jak, jeśli znajdzie się chętny to pisać na prv

A ja szukam garażu, miejsca w garażu, ewentualnie miejsca parkingowego etc. w najbliższej okolicy Przędzalnianej (róg Piłsudskiego, Palmiarnia)

Kontakt na priv

To masz pw