Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj i do zobaczenia :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Witaj i do zobaczenia na szosie. I zapraszamy na nasze imprezki :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

no siemka no wlasnie jak kolega wyzej  wspomnial 125 to troche malo jak na tak duza dziewczynke 500 to taka git pojemnosc jak dla kobitki moze kiedys sie zmotamy gdzies na tamie w Jeziorsku  :P  :P hejka pozdr itd itp

Opublikowano

siemka a ja uwazam ze jak sie czujesz nie pewnie to nie ma co sie spieszyc i ten sezonik posmigac na takim leciutkim sprzecie jakim jest 125

Opublikowano

Siemka :riding:  Oj kobietki będziecie miały ciężko na tym forum hehe :yeah: . Jak zapodasz fejsa to będziesz miała pełną pomoc w wyborze moto i innych potrzebnych Ci rzeczy he he  :P  :laugh2: Oczywiście mówię w imieniu męskiej części forum  :biggrin:

Opublikowano

witaj i również przyłączam się do prośby kolegów o zdjęcie :-)

Opublikowano

część