crosiak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jak Ci się jeździ na przedniej oponie? (To road attack ?)Zgadza sie powiem tak szybko dosyc sie nagrzewa i ladnie lepi na suchym ale na mokrym jest troche gorzej, ale ogolnie polecam. W sobote na MWB Mialem okazje kupic wlasnie taka tez na tyl ale porownujac do Dunlopa SportMaxa 207 ktorego teraz posiadam to wydaje mi sie ze nie ma porownania nawet. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 już odliczam minuty to TWOJEJ porażki AAAAAAAAAHAHAHA!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/tomato.gif widać prace widać chwalę cię za to http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Sowja droga jestem bardzo ciekawy ile ta modyfikacja da 20km sie nie spodziewam ale troche NM by sie przydalo od dolu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No elegancko Krzychu Widzę, że trochę 'carbonu' doszło - Czy Edhaust nie uległ uszkodzeniu? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Owszem ulegl http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png ale po ogledzinach okazalo sie ze sa to tylko rysy niektore dosyc spore a wiec wygrzebalem w garazu papiery wodne i jazda Jest tylko malutka wgniotka ale akurat na to miejce nakleilem naklejke "edhaust " a reszta po papierach poszla w polerke i jest slicznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Krzysiu nie kłam kolegów Pierwsze logowanie i co mi się rzuca w oczy? Galeria znajomej SV :P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Widzisz kukiz moja SV jest wszedzie A ty swoja lepiej przedstaw! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Spokojnie, zrobię to ale nie mam fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pięknie się prezentuje sv-ka i oby służyła bez awaryjnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Suzi w pelni sil przygotowana do sezonu Nowa oponka kupiona stara czeka na spalenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Rozpoczęcie sezonu zacznie się grubo od palenie oponki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Pięknie wygląda! Dobrze, że jesteś cały Do zobaczenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No i po oponce Ale kolektor ladnie sie nagrzal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Do galeri z tym ! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dzisiaj widziałem Twoje dzieło na asfalcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Przepiękne, sweetaśne palenie laka było Tylko szkoda, że nie w tym miejscu w którym to sugerowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi