pablo_65 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hej, mój brat chce kupic gsxr-a. W przyszłym tygodni będę się umawiał ze sprzedawcą na oglądziny moto http://allegro.pl/suzuki-gsxr-750-k9-i2933184147.html Gość jest z Aleksandrowa.... może ktoś kojaży sprzedawcę, a przedewszystkim motocykl??? Wygląda trochę podejżanie...niby tylko wydech porysowany ale dość mocno. Wierzyć mi się nie chce, że na owiewkach nie ma śladu. Proszę o opinie, podpowiedzi . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak chcesz się upewnić to poproś o aktualne zdjęcia najlepiej bo na tych aukcyjnych tłumik jest jeszcze cały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_65 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 prosiłem ale nie dostałem:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czyli sprzedawca na pewno b.uczciwy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 sprzedawce znam !!!! i jak pamiętam moto ze wspólnego latania to faktycznie tylko komin miał rysy sprzęt za***isty jak dla mnie ,ale różne są gusta 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Moto widywałem na mieście, masz niedaleko zobacz co i jak pod owiewkami i zobaczysz czy są ślady po jakiejś przygodzie. Moto wygląda ciekawie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi