Skocz do zawartości

Pytanie O Rozpoczęcie Sezonu Na 50Ccm

Michal50

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem gdzie zadać to pytanie ale jak pojawie się z kolegami na otwarciu sezonu (motorowerami) czy nas z tamtą nie wywalą?? Chodzi mi o to czy mamy szukać coś do swojej pojemności ?? Wielkie dzięki

Nikt was nie wywali, tylko za bardzo nie rozumiem o jakie rozpoczęcie chodzi? W Polsce jest mnóstwo zlotów itd. i nie spotkałem się z buractwem, żeby wywalać mniejszych uczestników ruchu :smile: Jest to raczej prywatna kwestia motocyklistów czy życzą sobie 50ccm czy też nie, organizatorzy nie przywiązują do tego większej wagi, co nie zmienia faktu, że lepszym celem było by spotykanie się w podobnej grupie silnikowej.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

A co to za różnica jaka pojemność... Motorek to motorek i ten o małych pojemnościach i ten o dużych. Byłem na różnych zlotach i zawsze były na nich motorowery :smile: wiec śmiało można przyjeżdżać ;)

Pozdro i lewa w górę!

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Na zlotach bywają mali i duzi, nie ma dyskryminacji.

tylko czasem przelot na della eliminuje po drodze tych mniejszych :P ale potem na della i tak się dotoczą.......

...... lub do Kruuuuszowa...... Boże już dawno tego słowa nie wypowiadałem :smile:

Jeszcze raz ...... Kruszów........

Edytowane przez Zyygy (wyświetl historię edycji)
:P

z dellem też trzeba uważać bo niektóre lisy nagminnie wyprzedzają 50ccm i dochodzi do kolizji (czyt. Gerwaz :P)

Normalnie śmigaj na zloty jeżeli masz takie aspiracje, ja jeżdżąc skuterem byłem 2 razy w Częstochowie na rozpoczęciu ( wyjazd o 6rano i przelotowa 70-80km/h, aby piździka nie zatyrać )

Ja nigdy nie byłem na rozpoczęciu, bo nigdy nie miałem moto wcześniej ;) Jak to jest z tym rozpoczęciem? Kiedy data jest ustalana? Najlepiej by było tak bez śniegu po drodze, a ostatnio w maju padało hehe ;)

data już jest, oficjalne ogólnopolskie otwarcie jest 21.04 na jasnej górze

ta najlepjij pan google wpisz sobie kalendarz motocyklisty lub zloty itp znajdziesz stronke na ktorej bedziesz mial otwarcia sezonu mozesz wybrac sobie ktore oklice ci psuje na ktorym chcesz byc no ten ogolnopolski to juz taki najwazniejszy z grzech nie byc;) chodzi 50 to bym sie zastanowil ;)

tylko czasem przelot na della eliminuje po drodze tych mniejszych :P ale potem na della i tak się dotoczą.......

...... lub do Kruuuuszowa...... Boże już dawno tego słowa nie wypowiadałem :smile:

Jeszcze raz ...... Kruszów........

o taaaaakkkkk

Kruszów ...... motocyklem ..... bo autem to już nie ten urok :biggrin:

a żeby nie było of top:)

na zlotach widuje się tak różnorodne towarzystwo, że 50 wcale się nie wyróżni

takie popularne wiosenne to min. Częstochowa i Bełchatów

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...