MateuszZR7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Witajcie. Poszukuję osoby która ma możliwość delikatnego przesunięcia terminu egzaminu praktycznego w WORD-zie. Ponieważ moja dziewczyna nie zdał dziś egzaminu ;/ i "kolejny wolny termin" ma na 19lutego. Bardzo proszę o pomoc, a na pewno jakoś się dogadamy Proszę o info na PW, aby nie robić tutaj złej reklamy. Pozdrawiam. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez MateuszZR7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ponieważ moja dziewczyna nie zdał dziś egzaminu A to dziewczyna czy chłopak ;> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 MAteusz mi nic nie mów o Wordzie bo mnie szlak trafia!! stałem dziś 2 godziny w kolejce w Piotrkowie!! po cholere!! babsko wymysliło sobie jakies nowe zasady!!!wyznaczania egzaminów.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 haha oj piotrkow jak ja dobrze zanm ten word a co to sie dzialo przed swietami dopiero glowa mala lol Mateusz no ale az takich znajomosci tam nie mam kurcze a moze by tak postac popytac ktos by sie zamienil czy cos;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Proponuję przyjść i stanąć w wejściu z tabliczką z dykty albo grubego karbowanego papieru z notką: ODKUPIĘ TERMIN EGZAMINU PRZED 19 STYCZNIA 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Aidek nic mi nie mów o tych jeb..... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif egzaminach szlak mnie trafia word taką kase zgarnia teraz że szok http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Co wy wieće o zabijaniu ja chodziłem na wojskowy kurs,niehćałem tak szybko trafić w kamasze ,więdz zrobiłem na fszelki wypadek po 4 błędy z karzdej kategordj no niestety zdałem B C nieszczensne D Teraz męcze w MPK . To jest pech 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Teraz męcze w MPK Aż strach jeździć komunikacją miejską Żeby nie było, że ot: Nie jest przypadkiem tak, że mimo zmiany przepisów, kursanci kończący kurs przed 19 stycznia zdają na starych zasadach? Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dokłądnie tak Julka... Nowe przepisy mają być wprowadzone 19 stycznia. A co do propozycji Mateusza ta wątpie zeby ktoś chciał odstąpić swój termin zwarzywszy na to ze nowy egzamin praktyczny bedzie troszke trudniejszy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jest taka zasada że prawo nie działa wstecz. Tylko że z prawem nie zawsze się wygrywa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A słyszeliście o tym: http://www.scigacz.pl/Zdasz,egzamin,na,kat,A,i,nie,dostaniesz,prawa,jazdy,19864.html ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 A to dziewczyna czy chłopak ;> Popełniłem literówkę I jest to 100% dziewczyna Dokłądnie tak Julka... Nowe przepisy mają być wprowadzone 19 stycznia. A co do propozycji Mateusza ta wątpie zeby ktoś chciał odstąpić swój termin zwarzywszy na to ze nowy egzamin praktyczny bedzie troszke trudniejszy... Nie chodzi mi o oddanie prze kogoś egzaminu, tylko pewnie zostawiają jakieś wolne terminy dla znajomych itp. ( ja niestety takich osób nie znam ) ;/ więc tutaj poprosiłem o pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dokłądnie tak Julka... Nowe przepisy mają być wprowadzone 19 stycznia.A co do propozycji Mateusza ta wątpie zeby ktoś chciał odstąpić swój termin zwarzywszy na to ze nowy egzamin praktyczny bedzie troszke trudniejszy... Pytanie ile kolega jest wstanie zapłacić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 i jak skończyła się historia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi