Piotr Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jaką farbę w sprayu polecacie, aby pomalować listwy od kufra (Givi V46)? Oryginalnie są srebrne, chciałbym aby po pomalowaniu odbijały światło. Może lepszym pomysłem byłoby aby okleić ją folią 3M? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Najlepszy efekt uzyskasz wlasnie przy folii odblaskowej. Posiadam troche i musze powiedziec ze jest ona cholernie sztywna. Nawet przy tak malych wypuklosciach jak u Ciebie moga powstac zalamania. Nie testowalem podgrzewania np. opalarka, wiec sprawa nie jest do konca przegrana. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jaką farbę w sprayu polecacie, / ciach / chciałbym aby po pomalowaniu odbijały światło. potrzebujesz czegoś na bazie fluorescentów: Otto Petri albo Motip, albo FluoFX albo Rust Oleum googlaj 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Polecam niemiecką firmę Motip. Nie zawiódł mnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 wielkie dzięki Panowie jaki kolor odbija największą ilość światła, tj biały / żółty / inny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ludzkie oko najwrazliwsze jest na kolor zielony 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Motip to bardzo dobra firma i łatwo dostępna w Lodzi. Jeśli chcesz malować plastikowe elementy to, aby nie odłaziło, powinieneś zastosować podkład do plastików. W przeciwnym razie lakier może się odparzać, łatwo o zadrapania i po jakimś czasie może to słabo wyglądać. Nie jestem pewny czy dzięki farbie w sprayu uzyskasz efekt odblasku., ale nie będę się wymądrzał bo nie stosowałem nigdy w takim celu. Sklepy MOTIP znajdują się na Kilińskiego i Pomorskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 logika podpowiada mi że efektowniej oraz efektywniej będzie gdy użyję folii odblaskowej, muszę zastanowić się, poczytać więcej na ten temat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak sobie - folia na obłe kształty ( a choćby nawet na rancik listwy) musi być nałożona bardzo starannie dokładnie i najlepiej po podgrzaniu - inaczej będzie wyglądać jak kasztan... odprysk czy zadrapanie na folii masz na zawsze - na lakierze możesz pomalować jeszcze raz. Lakier na bazie fluorescentu z podkładem do plastiku będzie znacznie ładniej wyglądał i odbijał światło jak znak drogowy, do tego możesz dobrać fakturę powierzchni... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 dzięki za rady, odwiedzę zatem sklepik na Kilińskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi