Faza Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 WitamW najbliższy weekend niedaleko Łodzi (Gajewniki koło Zduńskiej Woli) odbędzie się konny pokaz jeździecki. W sobotę skoki przez przeszkody a w niedzielę m.in. wyścigi zaprzęgów i parę innych atrakcji. Szczegóły tutaj: http://www.voltahorse.pl/images/2011/08/plakatgajewniki.pdfMoże ktoś ma ochotę "zmontować" ekipę i zorganizować się na wspólną przejażdżkę. Sezon pomału się kończy a to może być fajna plenerowa impreza. Pogoda zapowiada się ok. więc nic nie stoi na przeszkodzie. Piszcie kto chce jechać jaki dzień Wam lepiej pasuje. Proponuję zabrać ze sobą kilka piwek bezalkoholowych, żebyśmy nie stali i nie patrzyli z przykrością jak inni spijają Należałoby je wstępnie schłodzić w domku a na drogę mogę potrzebującym kilka sztuk wziąć na swoje moto do wyłożonych mrożącymi wkładami sakw. Kiełbaski z grilla kupi się na miejscu Kto chętny...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nigdy mnie konie nie kręciły , ale można się wybrać. Wolałbym co prawda w jakąś nieco konkretniejszą podróż uderzyć, ale to brzmi dość fajnie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 W moim przypadku sobota odpada. Skusiłbym się natomiast na niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nigdy mnie konie nie kręciły , ale można się wybrać. Wolałbym co prawda w jakąś nieco konkretniejszą podróż uderzyć, ale to brzmi dość fajnie. Przecież nie chodzi o konie :) Chodzi o wspólny wypad i integrację w plenerze A sam pokaz a nuż okaże się dość ciekawy... Jak nie to na pewno sobie coś wymyślimy jakąś przejażdżkę po okolicy, albo zwyczajnie zalegniemy gdzieś na trawie i pogadamy co nieco o motorkach. Czas zleci nie wiadomo kiedy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Na forum cb 500 się wypowiedziałem, to i tu mogę Jestem za, dzień mi obojętny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja bym pojechała ale na niedzielę jestem umówiona z Paniami a w sobotę pracuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja bym pojechała ale na niedzielę jestem umówiona z Paniami a w sobotę pracuje A jakiż to problem "skrzyknąć" Panie na wspólną przejażdżkę...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No bo na piwo umówione jesteśmy. Mamy podobno o Was plotkować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No bo na piwo umówione jesteśmy. Mamy podobno o Was plotkować Piwko tam też możemy wypić (0,5%) a na ploty przy piwku to będziecie miały całą zimę. Sezon na moto się skończy więc za dużego wyboru nie będzie tylko "kryć" się po pubach i plotkować wspominając mijające lato... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak prowadzę to piję soczki. Poza tym to chyba miał być babski wieczór. xD Integracja motokobitek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak prowadzę to piję soczki. Poza tym to chyba miał być babski wieczór. xD Integracja motokobitek No jak chcecie...W każdym razie wszyscy chętni na wypad do Gajewnik wpisujcie się bo to już najbliższa sobota, albo niedziela jeśli tak zdecydujemy. Ja mogę jechać nawet dwa razy. I w sobotę z chętną ekipą wyskoczę i na drugi dzień też z przyjemnością wybiorę się jeśli znajdą się kolejni zainteresowani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 W sobotę jest plan jechać na przejazd ślubny przy katedrze. Ja wolę wyjeżdżać na takie imprezy w niedzielę, jednak jak już zbierzemy się na ślubie, to można by uderzyć na ten pokaz. Preferuję tak czy siak niedzielę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No to o której startujemy w niedzielę? Może koło południa? Ja dołączę po drodze w Pabianicach tylko się musimy konkretnie umówić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Pozwól, że jutro ogłosimy, po wspólnych konsultacjach z Emilem. Na pewno godziny południowe, nie z rana. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ja bym pojechała ale na niedzielę jestem umówiona z Paniami a w sobotę pracuje Też bym pojechała Ale z drugiej strony, komu chciałoby się za mną wlec 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 3 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Też bym pojechała Ale z drugiej strony, komu chciałoby się za mną wlec To jest tak blisko, że nawet się nikt nie zdąży rozpędzić Dzisiaj byłem więc już wiem, że z Pabianic to niemal rzut beretem. A z Łodzi do Pabianic też masz kawalątek, także śmiało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 To jest tak blisko, że nawet się nikt nie zdąży rozpędzić Dzisiaj byłem więc już wiem, że z Pabianic to niemal rzut beretem. A z Łodzi do Pabianic też masz kawalątek, także śmiało... Rozpędzić się to zawsze zdążą No, ale my jutro na piwko idziemy (i soczek). 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 tak sobie mysle ze podjade na 12 na ta stacje kto jeszcze bedzie ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jedzie dzisiaj ktoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 4 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Jedzie dzisiaj ktoś?Jedziemy, jak z Pabianic to około 12.30 na statoil zbiórka w Pabianicach. JAK cos to dzwon xxx xx xx xx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Na początku frekwencja nie dopisała Ekipa się dołączyła dopiero na sam koniec, gdy już wracaliśmy - deklarowało się więcej osób na wypad, a czemu nie przyjechali? Poniżej kilka fotek, ale spora większość na FaceBook'u - Jak widać, jest to już ósmy festiwal - Trochę skoków i rozdanie nagród - Podgląd terenu i okolicznych atrakcji 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie narzekaj, nie było tak źle, gdyby tylko niektórzy mieli mapę, to by było więcej ;)My jeszcze zahaczyliśmy o Piotrków, Kruszów, Łodź(Castoramę) i na koniec Czarnocin,aaa, i po drodze Kuba dołączyłOstatnie dni sezonu zakończone 8h na moto 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Byliscie jeszcze gdzies jak sie odlaczylem przy szpitalu kopernika?ja pojechalem cos zjesc bo myslalem ze konczymy droge 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie narzekaj, nie było tak źle, gdyby tylko niektórzy mieli mapę, to by było więcej Nie narzekam, że było tyle motocykli ile było, ale nie lubię sytuacji, gdy deklaruje się 10 motocykli, a przyjeżdża połowa.Byliscie jeszcze gdzies jak sie odlaczylem przy szpitalu kopernika?ja pojechalem cos zjesc bo myslalem ze konczymy droge Nie byliśmy nigdzie Rozjechaliśmy się, tylko @Mario kilka minut przed waszym przyjazdem odłączył się z Gajewnik i pojechał z chłopakami polatać. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 ogolnie spoko szkoda tylko ze w 3 motory jechalismy z lodzi no ale coz ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi