Paczenko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Witam chciał bym się zorientować czy zna ktoś jakieś oferty taniego garażu w okolicy ul.Rewolucji w Łodzi . Ważne dla mnie jest aby był tam podciągnięty prąd i można było z niego korzystać np: zimą gdybym chciał coś podłubać . Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Paczenko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ja posiadam garaż na ul rewolucji , ale bez pradu i ogrzewania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A w którym miejscu i jakie koszty ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nr.28 do dogadania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Totalnie nie ma prądu w tym garażu (jakiegoś światła żeby coś widzieć) ? I jakiej wielkości mniej więcej ? Oraz poproszę o numer kontaktowy . Edytowane 9 Stycznia 2013 przez Paczenko (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Mój nr.535 78 11 06 Edytowane 10 Stycznia 2013 przez lupo1978 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hej Szkoda, że zamiast słowa numer zastosowałeś skrót bo jakbyś tam też zamienił u z ó to byłbyś niekwestionowanym mistrzem forum i moim kandydatem do reprezentowania forum na ogólnopolskim dyktandzie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 mój i jestem mistrzem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi