AgaJaga Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 a nazwisko ? i zależy co on tam robi ale za pewne będę kojarzył profesja taka sama jak Twoja , nazwisko poszło na pw 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam kolegę Widzę że foto z besiekier.. ale motocykla nie kojarzę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cześć! i do zobaczenia na trasie. Mam nadzieję wypytać Cię przy okazji o Twoją profesję Od dłuższego czasu "SW" brzmi dla mnie interesująco. A jako anegdotę dodam, że kilka lat temu załatwiając coś tam w WORD, słyszałem dochodzącą zza murów kolędę bo akurat święta się zbliżały Bardzo mnie to wówczas rozbawiło i zmusiło do pewnych refleksji. LwG !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Heja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam kolegę Widzę że foto z besiekier.. ale motocykla nie kojarzę... witam witam Nie miałem jeszcze okazji polatać z chłopakami od nas... ale wszystko przede mną A besiekiery fajne miejsce teraz na sezon zmieniam moto i będe miał wiecej czasu więc na pewno się spotkamy LwG Cześć! i do zobaczenia na trasie. Mam nadzieję wypytać Cię przy okazji o Twoją profesję Od dłuższego czasu "SW" brzmi dla mnie interesująco. A jako anegdotę dodam, że kilka lat temu załatwiając coś tam w WORD, słyszałem dochodzącą zza murów kolędę bo akurat święta się zbliżały Bardzo mnie to wówczas rozbawiło i zmusiło do pewnych refleksji. LwG !!! Praca lekka nie jest ... a może inaczej ten kryminał nie należy do lekkich aczkolwiek bywa wesoło ale jedyne co mnie skłoniło żeby tam pracować to piękna perspektywa zostania 37 letnim emerytem i stała praca bez zmartwień czy dostane wypłatę albo zwolnienia z dnia na dzień jak to bywało na magazynach rosmana przy św teresy... Pytaj o co chcesz zawsze coś doradzę i podpowiem LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witaj Łukasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi