elfeti Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Z racji, że nie wiem czy doczekamy jutra już teraz Życzę Wszystkim Forumowiczą udanych i szczęścliwych Świąt Bożego Narodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jako że ten dzień trwa i ciągle żyjemy to chciałam dołączyć do życzeń Życzę Wam Wszystkim i sobie również pogodnych, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Oby Mikołaj był bogaty i workach miał wymarzone sprzęty, napędy, gumy, lampy, wydechy, oploty stalowe, manetki podgrzewane, klamki, filtry, oleje, płyny i co tam komu jeszcze potrzebne No i oczywiście życzę Nam Wszystkim wielu wspaniałych, bezpiecznych kilometrów, ciekawych winkli, równych dróg i co najważniejsze: takiej samej liczby wyjazdów i powrotów oraz aby nasz grono nie malało tylko rosło. Ze swojej strony chciałam podziękować za wspólnie spędzonych czas, mnóstwo śmiechu i zabawy, za porady i naukę oraz za pomoc i wsparcie w trudnych chwilach. Nigdy nie spotkałam tak wielu fantastycznych i cudownych osób jak tu na tym forum Jeszcze raz wielkie dzięki, najlepszego na Święta i do szybkiego zobaczenia na wiosnę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Życzę Wam Wszystkim pogodnych, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Manetek podgrzewanych,łańcuchów wzmacnianych,wydechu głośnego,stroju ciepłego,dobrej przyczepności z jazdy radości! Z Najlepszymi życzeniami życzy ragavan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przyłączam się do życzeń i życzę każdemu takiego prezentu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 jak co roku - oby same łańcuchy pod choiną były (złote DIDowe) znane i lubiane BMW życzenia: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Pozostaje dołączyć się do Życzeń. Uwagi, refleksu i bezpiecznych motowypadów. A na święta, pysznego jedzonka, okrągłych brzuchów i wymarzonych prezentów pod choinką. Nie moge się doczekać aż rozpoczniemy nowy sezon. LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hou, hou to jest okrzyk Mikolaja, gdy sie dzwonkiem walnie w jaja, wor spuchniety we lbie jebie, wiec nie bedzie go u Ciebie, gwiazdka tez Cie nie odwiedzi, bo w agencji k**wa siedzi, daje d*py za mamone, takie czasy pier**lone Wesołych Świąt !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Życzenia od Daniela dla wszystkich dobrych i grzecznych ludzi :D Niech sezon trwa 12 miesięcy, nawiń na koło 100 tysięcy, niech ci paliwo w baku chlupie, jazdy tyle aż Ci się zrobią odciski na dopie. By każdy znalazł swą dobra gumę ,by na światłach mógł zostawić radiowóz na gumie :D Wszystkim obywatela i obywatelką FŁM oraz władzy życzę spokojnych ,pogodnych świąt BOŻEGO NARODZENIA ,rózgi każdemu z osobna pod choinką ,dobrego jadła oraz mordki od ucha do ucha , nie za dużo wódki bo potem rozum krótki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif Ile Motor Twój ma koni, Ile radiowozów Cię goni, Ile maszyna litrów pali, Ile tłoków przez sezon się zwali, Ile do garażu kroków, tyle szczęścia w Nowym Roku!!!! Życzy DANIEL!!!! :D :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja życzenia składam muzykalnie dzięki temu kawałkowi czuję magię świąt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Najlepszego wszystkiego, zdrowych, pogodnych i bezpiecznego przyszłego sezonu 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zdrowych, szczęśliwych, wesołych Świąt, udanej imprezy sylwestrowej 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ja tradycyjnie WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Jakieś dzwonki słychać z dala to mikołaj zapie*dala dopier*dala aż się kurzy bo zapie*dol ma dziś duży rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek. Wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jeb*ął wyskoczyły mu dwa jaja jak tu wierzyć w mikołaja Wesołych ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMaster Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia składam Wam ja. Marcin. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Również życzę Wesołych Świąt and Happy New Year :) 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Poprostu wesołych świat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 wesołych świąt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Życzę wam wszystkim ZDROWYCH SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego dla motocyklistów wnowym sezonie motocyklowym w 2013 roku. Żeby wam nigdy paliwa niezabrakło, dużo wypraw motocyklowych, jak najwięcej kilometrow nabitych na liczniku, jak najmniej upadków, nowych motoctkli i wesołebo sylwestra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi