LISIK 76 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 WITAJ 100 odp NO NO :woot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Napiszę skromnie "Witaj", a ponieważ nie znamy się powstrzymam się od dodania czegoś więcej, póki co... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Napiszę skromnie "Witaj", a ponieważ nie znamy się powstrzymam się od dodania czegoś więcej, póki co... "póki co" poczekam na dodnie tego ''czegoś więcej'' Mówisz i masz: http://www.moto-odziez.pl/buty-motocyklowe-daytona-lady-pilot-gtx-damskie,p,52125?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-01&utm_content=52125#nclid=e11693c58ac0a4a77566a4b05c352a83 Pilot Lady są na prawdę dobre, wytrzymałe - moja dobra znajoma z Opola w nich jeździła. Do tego super się prezentują Jedynie cena odstrasza. Poniżej tańsza alternatywa, która da Ci jakieś 2-2.5 cm http://allegro.pl/modeka-buty-marine-r-37-damskie-motocyklowe-fv-i2906499132.html WoW! rzeczywiście cena jest przepiękna,ale prezentują się interesująco.A te drugie to glany przypominają !Opcja druga i cenowo i wizualnie bardziej mi odpowiada Aidek wszystko ok tylko takie buciki są pewnie ciezkie :woot: A Agnieszka mikra dziewczynka będzie miała proble w jednym bucie iść a co dopiero 2 sztuki :decayed: lepsza alternatywa to takie buty http://allegro.pl/buty-damskie-modne-szpilki-czarne-dlugie-sexy-38-i2875088425.html cenowa nawet niczego sobie lub 2 warjant http://allegro.pl/letnie-buty-kozaki-damskie-szpilki-38-i2872804380.html :D Daniel ! Kto by pomyślał że masz taki gust..Buty naprawde świetne ale ja mało kiedy szpilki noszę.Ciągle się gdzieś spiesze i nie uśmiecha się mi biegać w obcasach.Wolę na codzień coś praktycziejszego np.glany .A i ciężar buta nie ma większego znaczenia,moje glany ważą ok.1kg jeden .Sam sobie biegaj w szpilkach ja podziękuje .haha a rozmiar buta mam 35-36 . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 witam widze ze meska czesc forumowiczow juz sie toba odpowiednio zajela od kupna motorka po same buciki widzisz jak tu u nas milo sympatycznie i kompleksowo hehe :woot: a co do gleby to kazdy z nas wczesniej czy puzniej napewno sie z nia spotka wiec za spotkanie heehe strzala pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 poczekam na dodnie tego ''czegoś więcej'' powszechnie wiadomo, że nie jeden motocyklista zaliczył glebę, od kiedy pojawiłaś się na forum określenie ''zaliczyć glebę'' nabrało nowego znaczenia :crash: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 powszechnie wiadomo, że nie jeden motocyklista zaliczył glebę, od kiedy pojawiłaś się na forum określenie ''zaliczyć glebę'' nabrało nowego znaczenia Powiem szczerze że mała przyjemność z zaliczania gleby 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 wierzę na słowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Powitać. Szczególnie że chcesz mieć bladego Którą wersją fireblade'a jesteś zainteresowana ?? Fajny tatuaż. ładnie się na zdjęciach prezentuję 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.T Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 siema:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) powszechnie wiadomo, że nie jeden motocyklista zaliczył glebę, od kiedy pojawiłaś się na forum określenie ''zaliczyć glebę'' nabrało nowego znaczenia :crash: Powiem szczerze że mała przyjemność z zaliczania gleby Jeśli chodzi o określenie "zaliczyć glebę" w nowym znaczeniu to możecie wykreślić je ze swojego słownika :angelnot: W starym znaczeniu życzę by za często się wam to nie zdarzało(najlepiej w ogóle). Powitać. Szczególnie że chcesz mieć bladego Którą wersją fireblade'a jesteś zainteresowana ?? Fajny tatuaż. ładnie się na zdjęciach prezentuję Co za ciężkie pytanie..Nie mam pojęcia,najlepiej wszystkie!omomomA co do tatuażu, to dziękuję bardzo.Świetnie został wykonany to i dobrze się prezentuje na zdjęciach, a na żywo jeszcze lepiej. Mam plany zrobić jeszcze ze dwa:)Aa..no i bym zapomniała...Od pewnego czasu interesują mnie xj6. Mam dylemat cbra czy xj.. Edytowane 13 Lutego 2013 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 fireblade mozna miec od najstarszego modelu za pińć tysi do nowego z salonu za 40 pare klocka .. ostatnio dostrzegam coraz szersza mode wsrod kobiet na moto ... hmm...nie lepiej poszponsic sportowym wozkiem? a co do glanow i sporta - ciekawe polaczenie w sumie i tak lepsze niz trampki hihihihi proponuje kupic cos malego bo latanie 50 km/h czyms wiekszym to meczarnia dla moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 To nie chodzi o mode..Kocham latać i będę to robić.Już postanowione że będzie to 600. Według Ciebie dan-erłan to że rośnie zainteresowanie kobiet 200 to znaczy że co?Że jak jestem niezdecydowana na konkrety model to szpanuje?Dziękuje Ci bardzo.Szkoda że nie pomyślałeś że moto jest bardzo ważne dla mnie i sprawia mi ogromną radość z życia. Wyobraźcie sobie że kobiety też mogą się interesować "męskimi""sportami".I jeszcze lepsze napisze!Mogą czerpać niesamowitą radość np.z jeżdżenia motocyklem.grgr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To nie chodzi o mode..Kocham latać i będę to robić.Już postanowione że będzie to 600.Według Ciebie dan-erłan to że rośnie zainteresowanie kobiet 200 to znaczy że co?Że jak jestem niezdecydowana na konkrety model to szpanuje?Dziękuje Ci bardzo.Szkoda że nie pomyślałeś że moto jest bardzo ważne dla mnie i sprawia mi ogromną radość z życia.Wyobraźcie sobie że kobiety też mogą się interesować "męskimi""sportami".I jeszcze lepsze napisze!Mogą czerpać niesamowitą radość np.z jeżdżenia motocyklem.grgr Aguś spokojnie ważne,ze czujesz to w serduszku no i luuuuuuuz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To nie chodzi o mode..Kocham latać i będę to robić.Już postanowione że będzie to 600. Według Ciebie dan-erłan to że rośnie zainteresowanie kobiet 200 to znaczy że co?Że jak jestem niezdecydowana na konkrety model to szpanuje?Dziękuje Ci bardzo.Szkoda że nie pomyślałeś że moto jest bardzo ważne dla mnie i sprawia mi ogromną radość z życia. Jak tak czytam post dana to nie widzę by jakoś specjalnie Tobie czy innym kobietom uchybił. Raczej zabrzmiało jak dobra rada dla początkującej motocyklistki. Chyba ktoś tu spędził Walentynki samotnie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) Może i była to dobra rada jednak odebrałam tego posta w nieco inny sposób.Jeżdżę w glanach i dobrze mi z tym.Oczywiście lepiej by było mieć buty motocyklowe,ale że chwilowo mnie na nie nie stać,to trudno.Jeśli komuś to przeszkadza,to bardzo proszę albo o nie wypowiadanie się albo sprawienie mi specjalnych butów na moto szybciej niż sama będę mogła je sobie zapewnić.Tyle w tym temacie. Co do walentynek.. Nie były spędzone samotnie,ale do najlepiej spędzonych niestety nie należały.Jedna wielka klapa..;/ Edytowane 15 Lutego 2013 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie były spędzone samotnie,ale do najlepiej spędzonych niestety nie należały.Jedna wielka klapa..;/ Tak właśnie czułem, że ta chwilowa "nadwrażliwość" na cudze komentarze musiała być spowodowana tym durnym świętem P.S. Jeżdżę na nakedzie i pierwszy rok jeździłem w zwykłych glanach a nawet w zwykłych adidasach, do dziś lubię jeździć w glanach pomimo, że zakupiłem butki motocyklowe. A komentarzy nie bierz na przyszłość tak serio. Pozdrawiam i take it easy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Już troszke zczilowałam. Przepraszam za ostre słowa,ale one nie były spowodowane tym durnym dniem.Stresogenne sytuacje w ciągu długiego czasu wydobywają ze mnie taką małą jędze;D W każdym bądź razie dzisiejszy dzień mnie odstresował oraz wizja małego szaleństwa z Kasią TT napawa mnie dużą dozą pozytywnych emocji;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 dobra nie gniewamy się Gleba , ciocia z ameryki już pojechała ? a tak na poważanie to 600 są za***iste cbr są dla gejów , hahah ostatnio słyszałem takie opinie - skomentujcie to sami w jakieś kasie chcesz tego supersporta kupić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Ciocia już była i przyjedzie za jakiś czas,więc nie miała wpływu na moje zachowanie ;D Co do 600 to wiem!Dlatego ją chce!Będzie za duży(wiem na pewno) obniże zawieszenie i kanapę podetnę i będzie miód malina;) Ten supersport to 8-10tys.bezwypadkowy,może być lekko otarty tu i ówdzie,bo i tak pewnie tu i tam niechcący mu się ode mnie oberwie(z Kasią TT mamu do tego talent ;D)a jak już się nawzajem wyczujemy to go sobie dopicuje;) Nie przejmuje się za bardzo takimi opiniami i uważam że cbr są cudowne. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) igły są w salonach i u kolekcjonerów , moto ma za***rdalać twoje pierwsze moto ? jeśli tak to r6 może być zbyt ostra przez gaźniki i nie równe oddawanie mocy , może cbr f4i ale nie sport ? wersja bez dzielonej kanapy ? ganiałem oby dwiema i ta słabsza jest dość łagodnie usposobiona Edytowane 16 Lutego 2013 przez Majka11 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wezmę sobie Twoją rade do serducha ;D Cały czas się rozglądam za czymś co będzie moje. A znasz/znacie jakieś stronki gdzie oferują sprzedaż 200 ?Ale nie allegro i ottomoto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 mój jeden post wcześniej bo edytowałem z r6 trochę przesadziłem , na dole nudaa na górze się strasznie piekli co nie jest zbyt dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Potrzebuję czegoś co zrównoważy mój temperament.Było wiele sytuacji gdzie np.zamiast hamować dodawałam więcej gazu,przez co motocykl się zrywał.Zwykle opanowywałam maszynę.Ale były sytuacje że się ładnie pościerałam.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no r6 jest taka trochę nie przewidywalna, nie jest to zbyt dobre w winklach jeśli mówimy o jeździe po mieście to nijak ma się do prawdziwej jazdy teraz będę 3 sezon ogarniał 600 i póki nie zrobię z 1:50 w Poznaniu to nie będzie litra wbrew pozorą mała 600 to super moto i lanserke litrach robi z palcem wiecie gdzie nie ważne czym ważne jak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgadzam się z Tobą.Wszystkiego się nauczę.;)Jak już wynajdę ten mój,to będziemy zgraną parą. A Twoje początki jak wyglądały? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi