Skocz do zawartości

Gleba

Gleba

Rekomendowane odpowiedzi

A mówią że polacy to taki smutny naród..

Bo tak jest, ale jazda na motorze powoduje syndrom rosnącego banana na mordzie więc nasze narodowe wady jak widać idzie w jakiś sposób zamaskować. A jak poznasz forumowiczów to zobaczysz, że humor jest i ekipa zgrana też się znajdzie ;)

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Siemanko :smile: widzę, że przywitanie miałaś niesamowite ;) mało kto takiego "szumu" wokół zrobił :P szerokości i dozo na trasie :smile:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Nikomu nie grożę...obiecuje (przede wszystkim sobie) :decayed:

Ano byłam na jednym czy dwóch koncertach i kiedyś tam sie słuchało.Teraz to bardziej Hunter lub Disturbed.

Andree-stary wyga

Siema :smile:

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Ano byłam na jednym czy dwóch koncertach i kiedyś tam sie słuchało.Teraz to bardziej Hunter lub Disturbed.

Ogarnij sobie Drowning Pool a zobaczysz skąd wziął się Twój DIsturbed :smile:

To jeszcze nic Emil89 !szumu to ja dopiero narobie na wiosnę...

Może już zacznij na sobotnim bilardzie, odpowiedni wątek znajdziesz na forum :biggrin:

A tak poza tym wiedziałeś że w glanach się świetnie jeździ?

I tak i nie. Też przez długi czas w nich jeździłem. Spróbuj w większy deszcz przez 1-2 godziny a poznasz nowy wymiar słowa dyskomfort... poza tym lewy but zawsze się zdziera od wrzucania biegów.

coś się mi obiło o uszy jeśli chodzi o Drowing Pool

To spróbuj posłuchać i niech się obije o uszy bardziej!

Użytkownik Gleba dnia 02 styczeń 2013 - 14:33 napisał coś się mi obiło o uszy jeśli chodzi o Drowing Pool To spróbuj posłuchać i niech się obije o uszy bardziej!

słuchałam i lubię ten zespół,chwilowo jednak mam ochotę słuchać innych zespołów ;)

Użytkownik Gleba dnia 22 grudzień 2012 - 19:12 napisał A tak poza tym wiedziałeś że w glanach się świetnie jeździ? I tak i nie. Też przez długi czas w nich jeździłem. Spróbuj w większy deszcz przez 1-2 godziny a poznasz nowy wymiar słowa dyskomfort... poza tym lewy but zawsze się zdziera od wrzucania biegów.

w duży deszcz nie jeździłam,jak była mżawka kilka razy się zdarzyło,W obu butach jest blacha,poza tym glany nie tak łatwo zniszczyć,może i skóra po jakimś roku rzeczywiście się zedrze,ale mówi się trudno.jak znajdziesz dla mnie buty motocyklowe w których tak jak w glanach będę wyższa o te 2-3cm to na pewno zakupię i będę w nich jeździła.Przy moim wzroście niestety 2-3cm ma duże znaczenie ;(

Rooland już tak się nie podlizuj koleżance bo ktoś pomysli że jesteś zainteresowany tymi glanami :decayed: :decayed:

Tylko najpierw wypastować glany trzeba to nie przemiękna tak szybko :whistling: :whistling:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Widziałem widziałem Wypastowany kask :decayed: :decayed:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

.jak znajdziesz dla mnie buty motocyklowe w których tak jak w glanach będę wyższa o te 2-3cm to na pewno zakupię i będę w nich jeździła.

Mówisz i masz:

http://www.moto-odziez.pl/buty-motocyklowe-daytona-lady-pilot-gtx-damskie,p,52125?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-01&utm_content=52125#nclid=e11693c58ac0a4a77566a4b05c352a83

Pilot Lady są na prawdę dobre, wytrzymałe - moja dobra znajoma z Opola w nich jeździła. Do tego super się prezentują :biggrin:

Jedynie cena odstrasza. Poniżej tańsza alternatywa, która da Ci jakieś 2-2.5 cm

http://allegro.pl/modeka-buty-marine-r-37-damskie-motocyklowe-fv-i2906499132.html

Aidek wszystko ok tylko takie buciki są pewnie ciezkie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif A Agnieszka mikra dziewczynka :biggrin: będzie miała proble w jednym bucie iść a co dopiero 2 sztuki :decayed: :decayed: lepsza alternatywa to takie buty http://allegro.pl/buty-damskie-modne-szpilki-czarne-dlugie-sexy-38-i2875088425.html cenowa nawet niczego sobie :biggrin: lub 2 warjant http://allegro.pl/letnie-buty-kozaki-damskie-szpilki-38-i2872804380.html :biggrin: :D

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,