Aidekk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 A mówią że polacy to taki smutny naród..Bo tak jest, ale jazda na motorze powoduje syndrom rosnącego banana na mordzie więc nasze narodowe wady jak widać idzie w jakiś sposób zamaskować. A jak poznasz forumowiczów to zobaczysz, że humor jest i ekipa zgrana też się znajdzie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Siemanko widzę, że przywitanie miałaś niesamowite mało kto takiego "szumu" wokół zrobił szerokości i dozo na trasie 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 To jeszcze nic Emil89 !szumu to ja dopiero narobie na wiosnę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 szumu to ja dopiero narobie na wiosnę...gleba czy TY nam grozisz ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czytam od samego początku i widze, że powiedziane zostało wiele więc nie pozostaje mi nic innego niż powiedzieć cześć, witaj w gronie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 widze fanka SAbatonu :decayed: :decayed: http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nikomu nie grożę...obiecuje (przede wszystkim sobie) Ano byłam na jednym czy dwóch koncertach i kiedyś tam sie słuchało.Teraz to bardziej Hunter lub Disturbed. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 czyli na ciezko :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 witam i do zobaczenia na drodze 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Czasem tak.A tak poza tym wiedziałeś że w glanach się świetnie jeździ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 wiem bo sam jezdze w glanach:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Siema 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witaj Glany do jazdy są całkowicie OK 0 Cytuj Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ano byłam na jednym czy dwóch koncertach i kiedyś tam sie słuchało.Teraz to bardziej Hunter lub Disturbed.Ogarnij sobie Drowning Pool a zobaczysz skąd wziął się Twój DIsturbed 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ogarnij sobie Drowning Pool a zobaczysz skąd wziął się Twój DIsturbed coś się mi obiło o uszy jeśli chodzi o Drowing Pool 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 To jeszcze nic Emil89 !szumu to ja dopiero narobie na wiosnę...Może już zacznij na sobotnim bilardzie, odpowiedni wątek znajdziesz na forum A tak poza tym wiedziałeś że w glanach się świetnie jeździ?I tak i nie. Też przez długi czas w nich jeździłem. Spróbuj w większy deszcz przez 1-2 godziny a poznasz nowy wymiar słowa dyskomfort... poza tym lewy but zawsze się zdziera od wrzucania biegów. coś się mi obiło o uszy jeśli chodzi o Drowing PoolTo spróbuj posłuchać i niech się obije o uszy bardziej! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Użytkownik Gleba dnia 02 styczeń 2013 - 14:33 napisał coś się mi obiło o uszy jeśli chodzi o Drowing Pool To spróbuj posłuchać i niech się obije o uszy bardziej!słuchałam i lubię ten zespół,chwilowo jednak mam ochotę słuchać innych zespołów Użytkownik Gleba dnia 22 grudzień 2012 - 19:12 napisał A tak poza tym wiedziałeś że w glanach się świetnie jeździ? I tak i nie. Też przez długi czas w nich jeździłem. Spróbuj w większy deszcz przez 1-2 godziny a poznasz nowy wymiar słowa dyskomfort... poza tym lewy but zawsze się zdziera od wrzucania biegów. w duży deszcz nie jeździłam,jak była mżawka kilka razy się zdarzyło,W obu butach jest blacha,poza tym glany nie tak łatwo zniszczyć,może i skóra po jakimś roku rzeczywiście się zedrze,ale mówi się trudno.jak znajdziesz dla mnie buty motocyklowe w których tak jak w glanach będę wyższa o te 2-3cm to na pewno zakupię i będę w nich jeździła.Przy moim wzroście niestety 2-3cm ma duże znaczenie ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Małe jest piękne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rooland już tak się nie podlizuj koleżance bo ktoś pomysli że jesteś zainteresowany tymi glanami :decayed: Tylko najpierw wypastować glany trzeba to nie przemiękna tak szybko :whistling: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Raczej nie pastuje glanów,miałeś okazję zobaczyć;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Widziałem widziałem Wypastowany kask :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 .jak znajdziesz dla mnie buty motocyklowe w których tak jak w glanach będę wyższa o te 2-3cm to na pewno zakupię i będę w nich jeździła.Mówisz i masz:http://www.moto-odziez.pl/buty-motocyklowe-daytona-lady-pilot-gtx-damskie,p,52125?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-01&utm_content=52125#nclid=e11693c58ac0a4a77566a4b05c352a83 Pilot Lady są na prawdę dobre, wytrzymałe - moja dobra znajoma z Opola w nich jeździła. Do tego super się prezentują Jedynie cena odstrasza. Poniżej tańsza alternatywa, która da Ci jakieś 2-2.5 cm http://allegro.pl/modeka-buty-marine-r-37-damskie-motocyklowe-fv-i2906499132.html 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Aidek wszystko ok tylko takie buciki są pewnie ciezkie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif A Agnieszka mikra dziewczynka będzie miała proble w jednym bucie iść a co dopiero 2 sztuki :decayed: lepsza alternatywa to takie buty http://allegro.pl/buty-damskie-modne-szpilki-czarne-dlugie-sexy-38-i2875088425.html cenowa nawet niczego sobie lub 2 warjant http://allegro.pl/letnie-buty-kozaki-damskie-szpilki-38-i2872804380.html :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi