Majka11 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jeździłem na CBR 1000F z 91 roku. Czy to czyni ze mnie geja? Bo zapewniam, że wolę kobiety poczuciem humoru to Ty nie tryskasz z powitalni zrobiły nam się babskie pogaduchy i temat o wyborze moto dla Gleby ach te kobiety z wami dziewczyny też świniakiem mogę być nawet lochą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kitket987 zobaczymy czy zostanie ;D Mam pewne podejrzenia że niewiele..już się o to postaramy..hłe hłe hłe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 poczuciem humoru to Ty nie tryskasz Albo Ty kolego nie rozpoznajesz żartu, bo to był właśnie żart z mojej strony 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Oho robi sie naprawde ciekawie Spór o to kto żartował Zabawne;D Kasiu!Nadjeżdżam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) apropos kobiet na moto ...wybaczcie kobitki kochane ale rozwala mnie jak na "miescie " widze "lanserke na 150 konnym zapierd...czu jadaca 50 km/h a na skrzyzowaniu trzepiaca sie z biegami jesli kupujemy potworka to po to by odhamic sie nockami przy 2,5 zlotego na budziku a nie jezdzic na spacerki . Na zwiedzanie kupujemy turystyka albo cos malego by go nie meczyc takim wolnym zazynaniem ..tosz to meczarnia dla silnika widzialem w poprzednim sezonie w lodzi gwiazde na nowej R6 w kozaczkach z obcasem ...to nie jest lans ?? wybaczcie ale troche pod publike coby faceci jezorami mlaskali na widok dlugich wlosow spod kasku a co do ciucha na moto ...rownie wazne jak sam motocykl ..z dwojga zlego lepsze glany niz szpilki i meritum : lubie laski na moto , te ktore lataja jako kierowca i te na moich pleckach Edytowane 20 Lutego 2013 przez dan-erłan (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 i amen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 (edytowane) apropos kobiet na moto ...wybaczcie kobitki kochane ale rozwala mnie jak na "miescie " widze "lanserke na 150 konnym zapierd...czu jadaca 50 km/h a na skrzyzowaniu trzepiaca sie z biegami jesli kupujemy potworka to po to by odhamic sie nockami przy 2,5 zlotego na budziku a nie jezdzic na spacerki . Na zwiedzanie kupujemy turystyka albo cos malego by go nie meczyc takim wolnym zazynaniem ..tosz to meczarnia dla silnika widzialem w poprzednim sezonie w lodzi gwiazde na nowej R6 w kozaczkach z obcasem ...to nie jest lans ?? wybaczcie ale troche pod publike coby faceci jezorami mlaskali na widok dlugich wlosow spod kasku a co do ciucha na moto ...rownie wazne jak sam motocykl ..z dwojga zlego lepsze glany niz szpilki i meritum : lubie laski na moto , te ktore lataja jako kierowca i te na moich pleckach Dan czy ty się martwisz o obsadę na zadupku? a jeśli chodzi o takie lanserki to pierwsza gleba skutecznie je eliminuje a te widowiskowe włosy spod kasku po sezonie nadają się tylko i wyłącznie do obcięcia więc generalnie jest to zjawisko mało szkodliwe choć na pewno cieszące niejedno oko Edytowane 21 Lutego 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wlosy da rade rozczesać;D Sprawdzone już.Wiele wysiłku i bólu kosztuje lecz jest to możliwe;D Wiem ile wysiłku włożyłam w nauke jazdy na 200 i dam rade.Wyznaje zasade że jak się bardzo czegoś chce to mimo wszystko można spełnić swoje marzenie. Taa..A z mojego i Kasi szaleństwa i rozpierdzielania miasta...Była świetna zabawa..Niestety skończyło się 2godzinnym sirdzeniem w szpitalu..Wstyd się przyznać ale złamałam ręke;D Ale niczego nie żałuje!Zrobiła bym to jeszcze raz! Haha a co trzepania się z biegami...dlatego zawieszenie będzie obniżane i kanapa ścinana bym nie musiała jak to zwykle bywało skakać z lewej na prawą i z prawej na lewą noge.;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 dlatego zawieszenie będzie obniżane i kanapa ścinana bym nie musiała jak to zwykle bywało skakać z lewej na prawą i z prawej na lewą noge Jezuś... to ile Ty masz wzrostu ? Chyba nie przebijesz naszej "Małej Ani" z forum.... Może buciki na dużych koturnach ... teraz takie są trendy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Wlosy da rade rozczesać;D Sprawdzone już.Wiele wysiłku i bólu kosztuje lecz jest to możliwe;D Prostszym rozwiązaniem i mniej bolesnym jest zakup kominiarki i skrupulatne chowanie włosów. Nic się nie plącze na wietrze, nie lata przed oczami w kasku itd Tylko już tak widowiskowo nie jest niestety 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A najlepszym rozwiązaniem jest takie coś http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25935/amber_rose_newspix_512.jpeg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 yyyyyy wole kominiarkę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 rooland mam 156..w dowodzie wpisałam 160 haha..nie chce buciköw na koturnach,nie chce szpilek,chce glany lub te motocyklowe i bedzie dobrze;D Thebestof78 mam 2 kominiarki,ale jak by nie było średno wygodnie się mi w nich jeździ;/ A teraz z tą łapą złamaną to sobie polatam za jakieś 6tyg.Jak tyle wytrzymam z gipsem..haha ostatnim razem zdjełam po 4 dniach bo już na nerwy mi działał.Trzeba kombinować z umycien się,ubraniem,zawiązaniem butów..grgr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 mam 156..w dowodzie wpisałam 160 łeee to kawał kobity z Ciebie przy naszej Małej Ani 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Widzę sporo spamu nawaliliście Witam na forum i życzę powrotu do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Cześć Lesiu ,czasem spam też może być zabawny,pouczający...Nie chciałam zawalać wam Powitalni.Samo tak wyszło. I dziekuje za życzenia.Już mam niecny plan polegający na rozłupaniu tego dziadostwa! Wyobraźcie sobie żeby sie umyć muszę zakładać gumową rękawiczke i foliówke na to ustrojstwo..afe rooland no tak ze mnie to taki ciężki kawał mięcha...;D Skoro Ania sobie radzi to ja też dam rade.;D W końcu jestem większa. Co do rozruby to tak jakby dałyśmy ciała w ostatnich godzinach.Ale teraz ta złamana łapka przypomina mi o jednych z najwspanialszych dni jakie do tej pory przeżyłam.A niech boli..co mi tam. Edytowane 22 Lutego 2013 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To się nazywa zaliczyć GLEBĘ reka w gipsie :giggle: głowa cała i ciągła myśl kiedyż WIOSNA 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Z głową nie jestem taka pewna.Jak rąbnełam tak ze 3 razy w śnieg twardy jak kamień to myślałam że nie wstane.Teoretycznie w głowe nic mi nie jest;D Mimo iż chwilowo latać nie mogę (Kasia TT my to sie wylatałyśmy już na różnych sprzętach) z chęcią bym posłuchała mruczenia waszych ulubieńców. (co do sprzętów nie koniecznie chodzi mi o 200 ;D) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Droga Agnieszko, po co tam spamowac w powitalni, która jak sama nazwa wskazuje służy do witania się. Proponuję założyć nowy wątek w dziale Off topic. Proponuję nazwę Dylematy Agusi 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Drogi Aidku, Zastosuje się do Twojej rady i przestanę już pisać. Rozumiem Twoją aluzje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jedyne o co mi chodziło to pisanie w odpowiednim dziale, nie w powitalni. Absolutnie nie zabraniam pisać, po to w końcu jest forum my rozmawiać. Może zbędny był ten sarkazm z nazwą nowego wątku, ale w mojej złośliwości nie mogłem się powstrzymać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 chłopaki tu bajere pociskają ładnej dziewczynie a ten się wpierdziela a ach te kobity 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauigi Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich Motomaniaków Z tej strony Paulina. 0 Cytuj Cel bez planu jest tylko życzeniem. naprawa lodówek warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby124 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 siemanko jak tam kiedy wpadasz do mnie oblukac sobie tego freewinda ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 siemanko jak tam kiedy wpadasz do mnie oblukac sobie tego freewinda ? Cześć Dominik:)Jak łapa wyzdrowieje i śnieg zniknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi