żółwik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Pisałaś że jesteś drobna sprawdz jeszcze wagi 600.Osbiście miałem okazje jeździć zx6r 2000r i fajnie oddaje moc dobra osłona od wiatru polecam. R6 są dość ostre. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 u mnie to mniej wiecej tak -motoryna -skuter aprilia sr 50 - aprilia rs 50 (taki mały biegowy ścigacz) - aprilia rs 125 - no i teraz suza czyli 600 parę lat w temacie siedzę zx6r 2000r ma kuzyn , nawet fajne moto tylko strasznie wielkie więc to raczej odpada dla gleby co do samego kupna nie jedzie się nigdy samemu dla siebie oglądać moto , trzeba mieć obok kogoś kto o na spokojnie oceni szpeja , chyba że siedzi się w temacie na prawdę długo i umie się pohamować emocje i myślenie typu że moto zaczyna się od litra jest totalną głupotą i lansiarstwem a kto myśli tak to zapraszam na loty - szybko mu to z bańki wybije 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zdaje sobie sprawe że 600 są dość ostre. Przymierzałam sie już do cbr600r z 2010r. z płynami i sądze że dała bym sobie rade.Jak będzie niższa to nie będzie cudów na światłach i pomiędzy puszkami. Dla siebie chwilowo litra nie widze,dobiero za kilka lat.A i to nie jest pewne. Polecano mi również kawe 400 ale średnio wizualnie mi podchodzi.Nie żeby mi się nie podobały Kawasaki,ale akurat to nie TO. A ktoś coś może wie o yamaszce xj6? Jak one się sprawują?Niby to szosowo-turystyczny ale serducho mi szybciej bije i jakoś mnie urzekła sobą.Ma z tego co wiem 75KM i jest Vką,ale nie wiem za bardzo jak ma się to do przyspieszenia,komfortu jazdy,prędkości maksymalnej itp.Wie coś ktoś z własnego doświadczenia? Majka11 czyli ze względu na Twoje doświadczenie mogę liczyć na radę przy kupnie moto?;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 i jest Vką :woot: :woot:Chyba jakas mała pomyłka to rzędówka jest..4 cyl.... Silnik: R4Pojemność silnika: 600 cm³Moc maksymalna: 78 KM/10000 obr/minMaksymalny moment obrotowy: 60/NmPrędkość maksymalna: 205 km/hPrzyspieszenie 0-100 km/h: 3,9 s Moto kobiety tylko im v-ki w głowie ehh :giggle: :giggle: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 co wiem to powiem i Ci doradzę więc śmiało możesz pytać jestem prawie w twoim wieku więc wiem co to temperament i też jestem na siłach żeby świat zwojować i góry przenosić ja bardzo poważnie przed Suzą o Kawie 250 myślałem , ale trafiła się bardzo okazyjnie suza no i jest no w sumie fajnie by było jak bys zaczeła od takiej xj6 rok dwa a później jakiegoś supersporta czyli sportową 600 co do silników wildlastych czyli tzw V charakteryzują się dużym momentem obrotowym czyli mają pierdolnięcie na dole , ale na górze nie dzieje się za wiele , fajnie spisują się jako turystyki bo nie trzeba redukować przy wyprzedzaniu , możemy śmiało z 5 czy nawet 6 wyprzedzać , minusem jest to że lubią zblokować tylnego kapcia przy redukcji niweluje to zjawisko sprzęgło antyhoppingowe ale to przy młodszych szpejach , Vki mają jeszcze piękny głos i duże spalanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 i duże spalanie NIe zgodził bym się z tym stwierdzeniem nie wszystkie v-ki palą dużo zreszta to wszystko zależy od pracy manetką etc 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 NIe zgodził bym się z tym stwierdzeniem nie wszystkie v-ki palą dużo zreszta to wszystko zależy od pracy manetką etc no fakt może i nie wszystkie ja raczej miałem na myśli sportowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no fakt może i nie wszystkie ja raczej miałem na myśli sportowe Jeśli sportowe to zgoda bo mój DL650 pali 3-4 L / 100 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 no fakt może i nie wszystkie ja raczej miałem na myśli sportowe v-ki litrowe owszem ale SV650 nie ma tragedii http://www.sv650.info/index.php?id=opis/opinie http://www.sv650.info/index.php?id=opis/parametry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majka11 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 v-ki litrowe owszem ale SV650 nie ma tragedii http://www.sv650.info/index.php?id=opis/opinie http://www.sv650.info/index.php?id=opis/parametry ło no przecież poprawiłem się że o sportach mówiłem sv nie jest sportem więc po co te gadanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Sv i dl to ten sam silnik z tym że troszke mniej km a więceh Nm Spalanie ich jest bardzo małe Ekonomy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 600 są za***iste Jeździłem na CBR 1000F z 91 roku. Czy to czyni ze mnie geja? Bo zapewniam, że wolę kobiety 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A ktoś coś może wie o yamaszce xj6? Jak one się sprawują?Niby to szosowo-turystyczny ale serducho mi szybciej bije i jakoś mnie urzekła sobą.Ma z tego co wiem 75KM i jest Vką,ale nie wiem za bardzo jak ma się to do przyspieszenia,komfortu jazdy,prędkości maksymalnej itp.Wie coś ktoś z własnego doświadczenia? Zapytaj dziewczy AgeJage albo Thebestof78 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Aidekk ja tam nie wiem;D Skoro tak gorąco nas wszystkich zapewniasz to chyba musimy Ci na słowo uwierzyć.;D XJ6 nie jest V-ką?Ktoś mi głupot naopowiadał;/..No pięknie..Ale jesteście pewni?ooo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Zapytaj dziewczy AgeJage albo Thebestof78 Adam Glebie chodzi o Xj6 a nie Xj 600 diversion ...nie bedę wklajał foto motocykli bez sensu... gooogle wujek Adam Aga wkleiłem ci co i jak Silnik: R4- czyli rzędówka 4 cylindry -nie "v"-ka Pojemność silnika: 600 cm³ Moc maksymalna: 78 KM/10000 obr/min Maksymalny moment obrotowy: 60/Nm Prędkość maksymalna: 205 km/h Przyspieszenie 0-100 km/h: 3,9 s Edytowane 17 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Adam Glebie chodzi o Xj6 a nie Xj 600 diversion ...nie bedę wklajał foto motocykli bez sensu... gooogle wujek Adam Aga wkleiłem ci co i jak Silnik: R4- czyli rzędówka 4 cylindry -nie "v"-ka Pojemność silnika: 600 cm³Moc maksymalna: 78 KM/10000 obr/minMaksymalny moment obrotowy: 60/NmPrędkość maksymalna: 205 km/hPrzyspieszenie 0-100 km/h: 3,9 s Masz racje stary jestem skleroza i pomerdało mi się XJ600 z XJ6 :giggle: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Masz racje stary jestem skleroza i pomerdało mi się XJ600 z XJ6 :giggle: Spoko zdaża się najlepszym i największym tego naszego kraju Edytowane 17 Lutego 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ha ha..nie dopisałam..właśnie o tą drugą mi chodzi;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ha ha..nie dopisałam..właśnie o tą drugą mi chodzi;D haha i po co te niedomowienia oj oj oj wlasnie -zdarza sie najlepszym Aga sprecyzuj sie nastepnym razem i przybywaj wreszcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Aga jeżdżę yamahą xj 600 już trzeci sezon i jak na pierwsze moto to dobry wybór , mój mąż kupił zx 12 , zostawi mnie w tyle , ale moja xj-ta jest jak dla mnie wygodna do jazdy i wystarczająco szybka lubię jazdę a nie za....nie no i to pierwsze więc mam sentyment nigdy mnie nie zawiodła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Spokojnie Kasiu,spokojnie..Wszystko pod kontrolą.Ha ha tak,tak..Już to widze jak się naprujemy jak dzikie świnie..Trzeba tego bloga założyć.Forumowicze będą mogli się kontrolowanie z nas pośmiać.;D Wyszłam z domu i już zdążyłam wlecieć na słupek bo szłam tyłem.Oczywiście jakimś cudem nie zaliczyłam gleby:D.No i w sklepie też z impetem zdeżyłam się z facetem bo wpychał się do kolejki.grgr Niechcący! Właśnie chodzi o to by jechać z kimś,obok siebie jak da radę.A nie za kimś..i być w tyle...;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Spokojnie Kasiu,spokojnie..Wszystko pod kontrolą.Ha ha tak,tak..Już to widze jak się naprujemy jak dzikie świnie..Trzeba tego bloga założyć.Forumowicze będą mogli się kontrolowanie z nas pośmiać.;DWyszłam z domu i już zdążyłam wlecieć na słupek bo szłam tyłem.Oczywiście jakimś cudem nie zaliczyłamgleby:D.No i w sklepie też z impetem zdeżyłam się z facetem bo wpychał się do kolejki.grgrNiechcący!Właśnie chodzi o to by jechać z kimś,obok siebie jak da radę.A nie za kimś..i być w tyle...;/ spokojnie achhh uwielbiam zaliczac glebe zartuje,wcale tego nie lubie Dzikie swinie :decayed: :decayed: :decayed: nie chce byc dzika swinia :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Xj6 fajne wizualnie moto, ale przymierz się do niej. Ma pewną drażniąca wadę - dziwnie umiejscowione podnóżki kierowcy. Nie każdemu to pasuje. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Thebrstof78 przymierzałam się już i nie mam zastrzeżeń. Kasiu z Tobą to nawet dziką świnią mogę być;D I co z tego że nie chcesz...;D A jutro gleb zaliczymy że ho ho! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Hehe to coś z miasta jeszcze zostanie po Waszym wyjściu i zaliczaniu gleb ;D ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi