Jędrzej Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Najważniejsze , żeby nie położyć się na glebe Na glebe czy Glebe ? 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Na glebe czy Glebe ? i to i to bo Arthurek żonaty Bartek jak na młodego tatusia to paskuuudne masz te awatary Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Panowie,zauważam tu dużo negatywnych emocji i troszkę spamu Nie ma się co kłócić każdy powinien jeździć według własnego uznania,każdy ma swój gust co do swojej maszyny i tak niech zostanie.A co do autorki tematu,Gleba nie martw się i tak jakiś motocyklista pomoże Ci dobrze wybrać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witaj 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Bartek jak na młodego tatusia to paskuuudne masz te awatary Marta - jako, że w wigilijny wieczór nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem, pomyślę nad ludzką postacią Gleba, sorry, że kasztanimy Ci wątek, ale tak jakoś wyszło, spontanicznie... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Oczywiście się nie gniewam,traktuje to z lekkim uśmiechem i chętnie czytam nawet poniektóre bzdety.;D A co do dyskusji na temat czy kłaść się na glebe czy Glebe..to bardzo proszę na mnie się nie pokładać...no chyba że wyraźnie sobie tego zażycze;D Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 LwG Glebo szerokości i bez gleb jezdzij i bedzie oka w sumie motocykliści dziela sie na dwie podgropy na motocyklistow ktorzy lezeli i ci co beda lezeć :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzięki Ndz000,już zdążyłam leżeć,chociaż zapewne jeszcze nie raz glebę zalicze;D, Moje cztery litery już zdążyły solidnie asfalt powycierać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzięki Ndz000,już zdążyłam leżeć,chociaż zapewne jeszcze nie raz glebę zalicze;D, Moje cztery litery już zdążyły solidnie asfalt powycierać A potem wszyscy narzekają na nasze kiepskie asfalty..... Temat się ładnie rozwinął :P Poczekać do wiosny i widzimy się pod Centralem :) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Tak, to ja!wszystkie dziury porobiłam ja sama! Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Tak, to ja!wszystkie dziury porobiłam ja sama! No tego nie napisałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif .że ty sama..ale ja je muszę łatać potem :D Edytowane 19 Grudnia 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Widzisz?!Dzięki mnie masz prace!;D a bez moto też będę mile widziana pod Centralem?bo może sie tak zdażyć że jednak nie zakupie na wiosnę;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Dzięki XD' Edytowane 19 Grudnia 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Widzisz?!Dzięki mnie masz prace!;D a bez moto też będę mile widziana pod Centralem?bo może sie tak zdażyć że jednak nie zakupie na wiosnę;( w gronie facetów zawsze będziesz mile widziana :-P Ale zaraz będzie odpowiedź damskiej części forum że bez moto nie można :-P Ale to mówię, będziesz stać z nami ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Roluś co masz do damskiej części czy coś ci zaszkodziła? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 w gronie facetów zawsze będziesz mile widziana :-P Ale zaraz będzie odpowiedź damskiej części forum że bez moto nie można :-P Ale to mówię, będziesz stać z nami ;-) Roluś co masz do damskiej części czy coś ci zaszkodziła? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Ejj Nie kłócić mi się tu w powitalni http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif po drugie są wyjątki każdy wtajemniczony wie o co chodzi więc dajcie spokój już http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Bo wystraszycie Agnieszkę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif i będzie się nas bała i nie zawita pod central na moto ,czy bez moto czy na tzw. plecaczku... <_< 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ciebie to już się wystraszyła ,a Agnieszki nie są tak płochliwe jak byś chciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Gleba dziek takim sytułacja nabieramy tylko szacunku i dystansu do maszyny , drogi i otoczenia:D wiecej juz nie ocieraj sie ani swojej przyszlej maszyny a wiec zycze szerokosci na drodze GLeba i do zobaczyska na drodze :* Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Ndz000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Agajaga, pamiętam tylko jak w wakacje była jedna dziewczyna która chciała aby ktoś ja przewiózł i było straszne oburzenie :-P ale teraz jest inaczej i wszyscy bardzo się lofciamy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ..ale ja je muszę łatać potem :D ach to Ty udeptujesz te "krowie placki" kaloszami, że niby drogę załatali...? będzie się nas bała i nie zawita pod central na moto ,czy bez moto czy na tzw. plecaczku... <_< ojej... to straszne - chyba tego nie przeżyjemy... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif i tępa żyletka pójdzie w ruch chętnie czytam nawet poniektóre bzdety.;D ... tu są przecież same bzdety 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Potnij sie mydlem!Żyletki są przereklamowane. Postaram się dodatkowego ciężaru na kogoś maszynę nie ładować.Licze że na swoją ten ciężar ulokuje. AgaJaga masz racje,Agnieszki raczej trudno wystraszyć. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 spróbuję z tym mydłem (*) , po żyletkach zostają brzydkie ślady na ryncach ... ja się nie oferowałem ze swoim pierdzikiem, bo ani on wyścigowy, ani ja jeździć nie potrafię - jeszcze bym upadł... nisko - do poziomu gleby ... ale jak nie kupisz swojej maszyny do czasu, znajdziesz tu stada całe chętnych do wożenia... znamy zresztą niejednie "wożalskie" ... aż je dupsko bolało po wszystkim (*) i nie spinaj się tak okrutnie, brzuch potem boli i dupościsku można dostać - dystansu trochę do siebie, do życia, do świata... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) spróbuję z tym mydłem (*) , po żyletkach zostają brzydkie ślady na ryncach ... ja się nie oferowałem ze swoim pierdzikiem, bo ani on wyścigowy, ani ja jeździć nie potrafię - jeszcze bym upadł... nisko - do poziomu gleby ... ale jak nie kupisz swojej maszyny do czasu, znajdziesz tu stada całe chętnych do wożenia... znamy zresztą niejednie "wożalskie" ... aż je dupsko bolało po wszystkim (*) i nie spinaj się tak okrutnie, brzuch potem boli i dupościsku można dostać - dystansu trochę do siebie, do życia, do świata... Specjalnie dla wożalskich bóle tyłka sponsored by YZF750R. Na życzenie mogę zdemontować kanapę i zaproponować jazdę z niespodzianką. Więcej takich wożalskich Jak to za duży offtop to proszę wywalić. Ale te zdjęcia pocieszają wzrok niesamowicie. Szkoda, że to Rumunia i takie rzeczy się u nas nie dzieją Czas to zmienić Edytowane 19 Grudnia 2012 przez Luki (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 to nie Rumunia - to czeska Praga 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jeśli już się spinam, to ze śmiechu..I pewnie nie tylko ja.Jak miło że wszystkim dopisuje humor.A mówią że polacy to taki smutny naród.. działkowy emeryt spróbuj też sznurek nosem przeciągnąć i wyjąć ustami.Miłej zabawy;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi