Gleba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) W taki razie pociągnij temat kiedy pogoda się już polepszy ostatecznie trzeba dosiąść kilku maszyn, żeby poczuć która Tobie najbardziej pasuje Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja mam ciężką maszynę. Dawaj przewiozę Cięhahahahacały ten wątek jest dwuznaczny Witamy serdecznie 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) " Edytowane 17 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak by nie było mam z kim jeździć;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 to kolezanka da jeszcze link do fb, ocenimy golym okiem oczywiscie to, czy fireblade bedzie pasowal tylko na to czekałem ale też przyłączam się do prośby o fb SIEMA ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 http://m.facebook.com/home.php?__user=100001129324259#!/agnieszka.rozycka.1460?__user=100001129324259 Macie.. -_-l 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) JAQUZIE ! Mission Accomplished Do mobilnej wersji ? Hehe o to teraz masz wielu chętnych którzy ciebie przewiozą btw: patrząc na twoją figurę to chyba raczej jakiegoś lżejszego 2oo potrzeba Edytowane 17 Grudnia 2012 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Gleba właśnie w tym problem że się podoba I to jeszcze jak To widzę już kolejka chętnych do przewiezienia koleżanki Choroba nie załape się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Powitać i do zobaczenia na szosie... tylko nie wychodź z domu póki tutaj na forum ilość testosteronu nie opadnie bo może być niebezpiecznie! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Może ktoś mnie coś i ten tego ale coś znalazłem... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://nk.pl/#profile/17214397?referer=sz_p# :riding: a pro po....teraz się zacznie :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 rooland na 250 jezdziłam,na razie pasuje mi ta pojemność,jasne że chciała bym większą i to da sie zrobić,kolega ma 650,to na cieplejsze dni spróbuje.zobacze jak będę siegać itp itd. Głupi deszcz,głupia zima,głupie zimno!;D ale w taką pogodę też da się jeździć;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wiesz... chętnie bym Cię przewiózł i nawet dał się karnąć ale kliknąłem na linka który wysłałaś no i masakra. Chyba jednak odmówię http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/censored.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Pewnie że się da tylko przyjemność już mniejsza i trochę mniej bezpieczniej.lepiej poczekaj do wiosny ;-) a nie chodzi mi o pojemność silnika tylko o całkowita wagę moto, bo niektóre 600 są lżejsze od mniejszych pojemności.... Daniel, Ty jeszcze na nk siedzisz ? heheh Edytowane 17 Grudnia 2012 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 CZEŚĆ ;D za ciężka dla mnie będzie.Ale chcę ją i będę miała!na początek myślałam o kawie,ewentualnie cokolwiek się trafi..byle by jeździć;D ZX10 najlepsza Ja mam ciężką maszynę. Dawaj przewiozę Cię to już będziesz miała pierwsze doświadczenia ze sportami. Lepiej jak byś dał się przejechać koleżance 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pewnie że się da tylko przyjemność już mniejsza i trochę mniej bezpieczniej.lepiej poczekaj do wiosny ;-) a nie chodzi mi o pojemność silnika tylko o całkowita wagę moto, bo niektóre 600 są lżejsze od mniejszych pojemności.... Daniel, Ty jeszcze na nk siedzisz ? heheh mam sentyment :):)LOL:) XD :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) ej, mi w tym linku mobile nie pokazuje fot, co za draństwo idę kombinować ps. wykombinowane plus za glany, rude, i rzemyki na łapce. minus za tego brodatego z długimi włochami http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif nie no, żart http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif kup sobie superbike'a, widzę, że doświadczenie już zdobyte (widać na 1 z fot) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Edytowane 17 Grudnia 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Luki zdajesz sobie sprawe że nikt cię o nic nie prosił?Jak ci coś nie odpowiada,skończmy rozmowe.to tyle w tym temacie. Lans...hahaha!ale śmieszne!uuu.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 powitac http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Też wynaleźliście to nk..zapomniałam już że coś takiego kiedyś założyłam;D.Miło przypomnieć sobie stare czasy. Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Panowie i panie, nie ma za zimno na moto - są tylko słabo ubrani motocykliści. W tą niedzielę o 15;30 zrobiłem 42 km na Zippie i było mi cieplutko i generalnie jeździło się przyjemnie. Temp +5 (podczas wyjazdu) do +2 (jak zajeżdżałem na Przyłęk za Brzezinami). Jedyne co mi zmarzło niemiłosiernie to ręce - ale to moja wina bo rękawiczki letnie i nie kupiłem nic cieplejszego Droga cała mokra a i przymrozek pod wieczór już łapał. Dodatkowo nie jechałem sam a z pasażerką... jej tam też przesadnie zimno nie było. Dodam, że kawałek drogi (ok 3 km) zrobiłem normalnie po śniegu i jechałem na 3 biegu przy 2500 obr i czekałem aż mi d*pa spier****. O dziwo było całkiem nieźle, więc nie ma co przesadzać z tymi uślizgami. Spokojnie jadąc i nie szarżując da się jeździć. Pozdro i nie bać się zimna! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Panowie i panie, nie ma za zimno na moto - są tylko słabo ubrani motocykliści. W tą niedzielę o 15;30 zrobiłem 42 km na Zippie i było mi cieplutko i generalnie jeździło się przyjemnie. Temp +5 (podczas wyjazdu) do +2 (jak zajeżdżałem na Przyłęk za Brzezinami). Jedyne co mi zmarzło niemiłosiernie to ręce - ale to moja wina bo rękawiczki letnie i nie kupiłem nic cieplejszego Droga cała mokra a i przymrozek pod wieczór już łapał. Dodatkowo nie jechałem sam a z pasażerką... jej tam też przesadnie zimno nie było. Dodam, że kawałek drogi (ok 3 km) zrobiłem normalnie po śniegu i jechałem na 3 biegu przy 2500 obr i czekałem aż mi d*pa spier****. O dziwo było całkiem nieźle, więc nie ma co przesadzać z tymi uślizgami. Spokojnie jadąc i nie szarżując da się jeździć. Pozdro i nie bać się zimna! Aidekk, to jak już pociśniesz ze dwie paki na tym Zippie przy +2 stopniach przez chociaż 15 min i odwiniesz manetę mając z 90KM na tylnym kole a śliskość pod oponą to wróć i opowiesz nam jeszcze raz wrażenia ... znam takich co na podobnych piedopędach całą zimę jeżdżą, śnieg, mróz, breja pośniegowa na ulicy a oni do roboty i nazad, i nie robią z tego halo 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Aidekk, to jak już pociśniesz ze dwie paki na tym Zippie przy +2 stopniach przez chociaż 15 min i odwiniesz manetę mając z 90KM na tylnym kole a śliskość pod oponą to wróć i opowiesz nam jeszcze raz wrażenia ... znam takich co na podobnych piedopędach całą zimę jeżdżą, śnieg, mróz, breja pośniegowa na ulicy a oni do roboty i nazad, i nie robią z tego haloNo wczoraj to był tylko przykład, wciąż jeżdżę i nie widzę z tym problemu. Zgodzę się że moc nie ta sama ale na mocniejszym moto tez idzie jechać spokojnie na niskich obrotach bez szarpania. Ja nie pisałem, że da się zapier***lać bo na to na pewno nie ma warunków. Za to są warunki, żeby od czasu do czasu zrobić sobie wycieczkę i o tym pisałem. 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Najważniejsze , żeby nie położyć się na glebe 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No wczoraj to był tylko przykład, wciąż jeżdżę i nie widzę z tym problemu. Zgodzę się że moc nie ta sama ale na mocniejszym moto tez idzie jechać spokojnie na niskich obrotach bez szarpania. Ja nie pisałem, że da się zapier***lać bo na to na pewno nie ma warunków. Za to są warunki, żeby od czasu do czasu zrobić sobie wycieczkę i o tym pisałem. Co za przyjemność jechać litrem w takie zimno 50km/h ??? Wole sobie na X-BOXsie poza****dalać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi