Buli Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Cześć, czy ma może ktoś z was jakiś kontakt do galwanizerni gdzie ocynkują mi k 5 kg różnego rodzaju żelastwa? Wszędzie gdzie dzwonię w łodzi to by chcieli kontener klamotów najlepiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam galwanizerie za domem ( własność mojego dziadka), sam tam trochę pracowałem. Cynkowanie na biało i żółto. wysłałem Ci numer na priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerad66 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Mam galwanizerie za domem ( własność mojego dziadka), sam tam trochę pracowałem. Cynkowanie na biało i żółto. wysłałem Ci numer na priv Witam. Jeśli jeszcze się zajmujesz cynkowaniem to też byłbym zainteresowany twoją pomocą. Mieszkam w Justynowie, więc mam do Ciebie ,, rzut beretem" Edytowane 8 Października 2014 przez Kerad66 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi