Skocz do zawartości

Mój Nowy Projekt

Rado

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się że się podoba. Oczywiście 99% zasługi idzie do Kolca i jego załogi- ja tylko marudziłem. Powinno byc w Łodzi pod koniec czerwca- teraz lakierują wszystko czarnym matem, potem jeszcze raz poskładać i już.

• 1 miesiąc temu...
działkowy emeryt

no! i za***isty! :biggrin:

rzędowy piec powinien toto odpychać solidnie, zwłaszcza "w środku" i wyżej, zależy zresztą od przełożeń jakie daliście, a heble powinny toto skutecznie zhamowywać ;) - sześciotłoki od Bandziora?

jest smukły, tylne koło od BeeMy powala, kiera jest kozacka! widzę, że poszły stożki na dolot? dobre strojenie, odpowiednia dawka paliwa i powinien palić gumę przy starcie spod spod świateł :P

... tylko nie upstrzyj go żadną wiochą i obwiesiami, i nie montuj mu na boki żadnych buł a'la kufry, bo będzie wyglądał jak ostatni kasztan - jest piękny jak jest smukły :smile:    btw - ważyliście toto...?

to się nazywa customizing, a nie budowa wioskowego straganu na kołach ... i nie woź na nim kota :P

za***isty! Gratule!

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

Fajnie że się podoba. Wszystkie obserwacje- masz rację. Przód jest od Bandita i powinien wystarczyć. Co do dodawania czegokolwiek- jedyne nad czym się zastanawiam to przerobienie baku ("wypchnięcie" boków- raz że wejdzie więcej paliwa a dwa- nie będą takie "płaskie), ale to po sezonie, jeśli w ogóle. Nie planuję dodawać tak naprawdę niczego- nie wiem nawet czy coś na nim namaluję, czysto czarny jest najładniejszy. Jeżdżę z kamizelką taktyczną- mieści sie wszystko co potrzebne na parę dni, więcej nie trzeba- bez przesady, makijażu sobie nie robię. Waga ? Nie mam pojęcia. Jak odbiorę to się pomyśli i o tym i o testowaniu startu. 

• 2 tygodnie później...

Zawsze sobie mówiłem, że chopper/custom to na emeryturze - i to nie tej działkowej ;), a tu taki kozak, że miło, aż chce się usiąść i przejechać. Dobra robota!

motorcycle.gif

Obserwuję od początku i z każdym zdjęciem coraz bardziej mi sie podoba, to w co mozna było na początku wątpic czyli silnik wygląda ekstra, malowanie jedyne słuszne. Oj chce go zobaczyć :smile: na zywo

• 1 miesiąc temu...

Super sprzęt ale kierownica to do wymiany bo wygląd na moto masz jakbyś jechał takim trójkołowcem za czasów PRL  może Z-bar by pasował  głosność znakomita !!! nic nie ruszaj  tylko słychać że to nie silnik V i tu malutki minus

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

W sumie to już. Teraz wyciszyć wydechy, powymieniać linki i manetki (jak będzie kasa), pomyśleć nad bakiem (może) i to tyle

za***isty jest. też planowałem coś takiego stworzyć ale wyszło inaczej.

• 3 tygodnie później...

Mam podobna wydume w garage i jeśli mogę odradzić wstawianie rzędówki to odradzam  :wacko: jest to duza inwestycja  w moto  a na sam koniec rozczarowanie bo motocykl moze wygląda ale występują problemy z gaźnikami na pałerach nie chodzi a oryginalnej puszki z filtrem nie wsadzisz  i tak dalej można opowiadać moge przeslac foto  rama i zawieszenie robione przez Janke custom kielce  :moto:  pozdrawiam 

Mam podobna wydume w garage i jeśli mogę odradzić wstawianie rzędówki to odradzam  :wacko: jest to duza inwestycja  w moto  a na sam koniec rozczarowanie bo motocykl moze wygląda ale występują problemy z gaźnikami na pałerach nie chodzi a oryginalnej puszki z filtrem nie wsadzisz  i tak dalej można opowiadać moge przeslac foto  rama i zawieszenie robione przez Janke custom kielce  :moto:  pozdrawiam 

post-2678-0-14630100-1379181087_thumb.jpg

Z tyłu wyglądasz na tej maszynie genialnie :biggrin:

Jednak w mojej opinii, dźwięk silnika rzędowego zupełnie tutaj nie pasuje ;) Mimo tego pełen podziw dla wykonania :biggrin:

Jak się jeździ na takim sztywnym "zawieszeniu"? :biggrin:

Edytowane przez s2nter (wyświetl historię edycji)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Paki- fajna rzecz, podoba mi się. Skończyłeś ? Co do rzędówki- za późno na tę radę (już nakręciłem ponad 2 tysiące). Moim zdaniem to że ciężko zestroić gaźniki to jeszcze nie jest rzecz dyskwalifikująca silnik ale- każdy ma swoje zdanie, szanuję Twoje. Fakt- filtry zrobię przez zimę inne ale- mimo wszystko, te dają radę. 

S2nter- powiem Ci- lepiej niż twierdzili wszyscy ci co mnie straszyli że "ómrę". Jest ok. Nie "lecę na niebiańskim dywanie i nie czuję żadnych dziur", ale też i bez żadnych histerii. Jak uda mi się być w któryś czwartek to sam ocenisz bo tak "na gębę" to można...