:Valdi: Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kierownica super, tak jak i cały projekt. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Cieszę się że się podoba. Oczywiście 99% zasługi idzie do Kolca i jego załogi- ja tylko marudziłem. Powinno byc w Łodzi pod koniec czerwca- teraz lakierują wszystko czarnym matem, potem jeszcze raz poskładać i już. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Finalny montaż właśnie ruszył 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 no! i za***isty! rzędowy piec powinien toto odpychać solidnie, zwłaszcza "w środku" i wyżej, zależy zresztą od przełożeń jakie daliście, a heble powinny toto skutecznie zhamowywać - sześciotłoki od Bandziora? jest smukły, tylne koło od BeeMy powala, kiera jest kozacka! widzę, że poszły stożki na dolot? dobre strojenie, odpowiednia dawka paliwa i powinien palić gumę przy starcie spod spod świateł ... tylko nie upstrzyj go żadną wiochą i obwiesiami, i nie montuj mu na boki żadnych buł a'la kufry, bo będzie wyglądał jak ostatni kasztan - jest piękny jak jest smukły btw - ważyliście toto...? to się nazywa customizing, a nie budowa wioskowego straganu na kołach ... i nie woź na nim kota za***isty! Gratule! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Fajnie że się podoba. Wszystkie obserwacje- masz rację. Przód jest od Bandita i powinien wystarczyć. Co do dodawania czegokolwiek- jedyne nad czym się zastanawiam to przerobienie baku ("wypchnięcie" boków- raz że wejdzie więcej paliwa a dwa- nie będą takie "płaskie), ale to po sezonie, jeśli w ogóle. Nie planuję dodawać tak naprawdę niczego- nie wiem nawet czy coś na nim namaluję, czysto czarny jest najładniejszy. Jeżdżę z kamizelką taktyczną- mieści sie wszystko co potrzebne na parę dni, więcej nie trzeba- bez przesady, makijażu sobie nie robię. Waga ? Nie mam pojęcia. Jak odbiorę to się pomyśli i o tym i o testowaniu startu. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Prze ko.zak super będzie go zobaczyć na żywo 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Wow! Mnie się nie chce czachy dać do pospawania, a tu moto od zera do cuda. Gratuluje pomysłu i wytrwałości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Zastanawiam się nad tym jak będzie odbierany taki motocykl z dźwiękiem silnika R4, ciekawy kontrast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 W sumie poskładany. Została elektryka. 1 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Zawsze sobie mówiłem, że chopper/custom to na emeryturze - i to nie tej działkowej , a tu taki kozak, że miło, aż chce się usiąść i przejechać. Dobra robota! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Miód, fajny patent z malowaniem lag 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Obserwuję od początku i z każdym zdjęciem coraz bardziej mi sie podoba, to w co mozna było na początku wątpic czyli silnik wygląda ekstra, malowanie jedyne słuszne. Oj chce go zobaczyć na zywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Fajne mi sie podoba,tylko to lusterko jak od skutera ;> ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Powiem tak motocykl łady a nawet piękny ale niestety prowadzi się jak wóz z węglem jest to tylko moja opinia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jechałeś nim ? Zanim ja na niego wsiadłem ? Wow... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 nim akurat nie ale miałem kiedyś do czynienia z tego typu wydumkami amen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wiesz- bez urazy, możesz mieć 100% racji, ale póki nie testowaliśmy, to nie ma co mówić że "ja wiem" jak to się prowadzi. Za dużo rzeczy na to wpływa. 1 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Wiesz co nie będę nabijał sobie postów jest to tylko moje zdanie z którym się nie musisz zgadzać pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W sumie to już. Teraz wyciszyć wydechy, powymieniać linki i manetki (jak będzie kasa), pomyśleć nad bakiem (może) i to tyle 1 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Śliczny ale faktycznie chyba trochę za głośny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Super sprzęt ale kierownica to do wymiany bo wygląd na moto masz jakbyś jechał takim trójkołowcem za czasów PRL może Z-bar by pasował głosność znakomita !!! nic nie ruszaj tylko słychać że to nie silnik V i tu malutki minus 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek ząbek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 W sumie to już. Teraz wyciszyć wydechy, powymieniać linki i manetki (jak będzie kasa), pomyśleć nad bakiem (może) i to tyle za***isty jest. też planowałem coś takiego stworzyć ale wyszło inaczej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki79 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Mam podobna wydume w garage i jeśli mogę odradzić wstawianie rzędówki to odradzam jest to duza inwestycja w moto a na sam koniec rozczarowanie bo motocykl moze wygląda ale występują problemy z gaźnikami na pałerach nie chodzi a oryginalnej puszki z filtrem nie wsadzisz i tak dalej można opowiadać moge przeslac foto rama i zawieszenie robione przez Janke custom kielce pozdrawiam Mam podobna wydume w garage i jeśli mogę odradzić wstawianie rzędówki to odradzam jest to duza inwestycja w moto a na sam koniec rozczarowanie bo motocykl moze wygląda ale występują problemy z gaźnikami na pałerach nie chodzi a oryginalnej puszki z filtrem nie wsadzisz i tak dalej można opowiadać moge przeslac foto rama i zawieszenie robione przez Janke custom kielce pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 (edytowane) Z tyłu wyglądasz na tej maszynie genialnie Jednak w mojej opinii, dźwięk silnika rzędowego zupełnie tutaj nie pasuje Mimo tego pełen podziw dla wykonania Jak się jeździ na takim sztywnym "zawieszeniu"? Edytowane 14 Września 2013 przez s2nter (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Paki- fajna rzecz, podoba mi się. Skończyłeś ? Co do rzędówki- za późno na tę radę (już nakręciłem ponad 2 tysiące). Moim zdaniem to że ciężko zestroić gaźniki to jeszcze nie jest rzecz dyskwalifikująca silnik ale- każdy ma swoje zdanie, szanuję Twoje. Fakt- filtry zrobię przez zimę inne ale- mimo wszystko, te dają radę. S2nter- powiem Ci- lepiej niż twierdzili wszyscy ci co mnie straszyli że "ómrę". Jest ok. Nie "lecę na niebiańskim dywanie i nie czuję żadnych dziur", ale też i bez żadnych histerii. Jak uda mi się być w któryś czwartek to sam ocenisz bo tak "na gębę" to można... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi