Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mój Nowy Projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja bym go poleciał bezbarwnym, wygląda zarąbiście w kolorze stali, Jeszcze jakiś łańcuch, czacha i istny ghost rider.

jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki

Opublikowano

jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki

aha... i zrobiło się gastronomicznie :P

... i z mojego textu co wynika :smile: ogórki czy córki :P

:P
Opublikowano

... i z mojego textu co wynika :smile: ogórki czy córki :P

dla Ciebie są ogórki
Opublikowano

Moto w malowaniu, w marcu ma być na wystawie we Wrocku a potem przyjeżdża a ja już kombinuję jak bak zmienić, bo ten... no kurde, jest ledwie "ok", a ma być taki żeby majtki z hukiem uderzały o podłogę. Coś takiego chcę wykulać:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wykroje to nie problem, spokojnie zrobię w 3d i wytnę z blachy, wygiąć też dam radę tylko boję się jak ze spawaniem będzie.

Opublikowano

Świetnie wygląda ten zbiornik.

Wiesz jaką ma pojemność, bo wydaje się mały.

Opublikowano

Ładnie wygląda ten bak. Będzie się dobrze komponował z prostą kierownicą.

Opublikowano

od góry wygląda fajnie, coś mi tylko na bokach brakuje, może jak dojdzie lakier albo jakieś malowanie to się to zmieni ale fajnie jak by nadać delikatnej wypukłości.

:P
działkowy emeryt
Opublikowano

:decayed:

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

działkowy emeryt
Opublikowano

Znaczy że co ? :biggrin:

no całość! :woot: :decayed:

nie no... kawał fajnej robty! :cheers:

Opublikowano

He he- nie no- spoko, dla mnie bak i siodełko do poprawki ale z drugiej strony za te pieniądze co oni wzięli, to jeszcze ich po rękach powinienem całować. 

O widzisz- Ty się będziesz znać: jest sens zakładać stożkowe filtry czy po prostu boxa wrzucić seryjnego ? Gaźniki tak czy tak są do regulacji, bardziej chyba idzie już o wygląd (bo koszt wyjdzie podobny)

Opublikowano

fajny kolorek. trochę w stylu Batmana :biggrin:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

działkowy emeryt
Opublikowano

He he- nie no- spoko, dla mnie bak i siodełko do poprawki ale z drugiej strony za te pieniądze co oni wzięli, to jeszcze ich po rękach powinienem całować. 

O widzisz- Ty się będziesz znać: jest sens zakładać stożkowe filtry czy po prostu boxa wrzucić seryjnego ? Gaźniki tak czy tak są do regulacji, bardziej chyba idzie już o wygląd (bo koszt wyjdzie podobny)

yyyy ... ja się nie znam... :huh:

ale... seryjny box, będzie seryjnym boxem - zwykłą puchą z filtrem w środku... skoro już włozyliście tyle pracy w koncepcję i wykonanie, może warto pójść za ciosem i uatrakcyjnić nieco rzędowy piec? ... polerowane kolanka kolektorów dolotowych z nierdzewki ( a może mat...? ) zakończone czterema grzybkami stożków w siatkowym opasaniu? ... do tego parę złotych i inne dysze (skoro karburatory są na wierzchu i do pokryncenia...?) podlejecie mu mieszanki, powietrza dostanie więcej, z tymi wydaechami... jes szansa, że nawet lepiej się odepchnie ;)

Opublikowano

Trochę na tej zasadzie myślałem- cztery stożkowe będą ładnie wyglądać. Inna rzecz że piec będzie cały czarny, także polerować nie będę. Coś mi tylko "nie leży" siodło/bak, coś tam nie wygląda tak jak powinno. 

Dołączona grafika

Opublikowano

Siema,jesteś wysoki więc robiłeś już przymiarki? może siodło do dołu?.Gratuluje ambicji

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

No własnie tak nóżki jak i kierownica czekają na domierzenie- pojadę do nich i się poustawia na miejscu tylko muszę się z kasą odkuć bo zdefraudowałem wszystko co tylko się dało.

działkowy emeryt
Opublikowano

mnie nie stroi jeszcze różny kolor felg - albo tak, albo siak, ale w jedym kolorze chyba lepiej...

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

za***isty to mało powiedziane :smile: :) :smile:

qxK0W5f.jpg

Opublikowano

Kiedy będzie można zobaczyć tą maszynę w Łodzi?