Skocz do zawartości

Mój Nowy Projekt

Rado

Rekomendowane odpowiedzi

Nnnno to tak: surowa wersja nowego zbiornika:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Tak się teraz zastanawiam co to będzie. Chopper- nie. Cruiser- też ni cholery. Muscle bike ? Naked ? Po prostu custom ?

Edytowane przez Rado (wyświetl historię edycji)

Super. Mówiłem, że chłopaki w Ząbkowicach dają radę.

Już widać jak świetnie to będzie wyglądało na ulicy.

Pomyśl nad jakimś udziwnionym filtrem powietrza jeszcze :smile:

Tak szczerze ? HGW.

i dobrze ;) jedziesz i się nie przejmujesz. najwyżej... się zatrzymasz :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Prawie złożony. Myślę jaką kierownicę dać i coraz bardziej mnie kusi dać zwykły, ale (panie przymkną oczka) w ch... szeroki dragbar. Prosty, bez udziwniania i kombinacji. Zobaczymy jak wyjdzie na miejscu, bo tego już się nie da ocenić na odległość- trzeba usiąść, przymierzyć, dopasować. Siodło póki co trochę jak z roztrząsarki do gnoju ale to są pierdoły.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Btw- znacie kogoś solidnego u nas, w Łodzi kto by to rozebrał, poproszkował i złożył a nie zdarł ostatniej złotówki ?

Czarny mat- to chyba wszystko. Myślałem o jakichś wzorkach ale im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się wydaje że nie ma co cudować z malowaniem.

EDIT: Kurde... tak z przodu dziwnie ten bak wygląda... albo to ja za dużo sie gapię i kombinuję

Dołączona grafika

Bak wyglada ok . Jest troche wolnej przestrzeni przy gaznikach,ale to zniweluje sie pewnie po zalozeniu filtrow.Wg mnie dobrze by wygladaly owale kn. Co bedziesz zakladal ?

Myśle o stożkowych bo są niebrzydkie i pasowałyby do całości, ale tak naprawdę pewnie wezmę to, co doradzą chłopaki w warsztacie. Wiesz- po to się płaci fachowcom żeby ich słuchać koniec końców.

Siodło na amorku rowerowym tak? Co do malowania proszkowego to jakiś czas temu mój tata malował tak junaka z tym że sam go rozłożył, zrobili mu to na anilanie (dokładnie nie wiem w którym miejscu). 

Zapowiada się rewelacyjnie :smile: wygląda lepiej niż maszyny OCC.

Koncepcja malowania już też gdzieś w głowie siedzi ??

Jak skończysz będą miał chyba do ciebie małą sprawę ;P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Koncepcja malowania już też gdzieś w głowie siedzi ??

czarny mat

Czarny mat- to chyba wszystko. Myślałem o jakichś wzorkach ale im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się wydaje że nie ma co cudować z malowaniem.