Rado Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Będzie jeszcze bandaż. Coś jak tu (zresztą- moja pierwotna "inspiracja" jeśli chodzi o rury) : 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bardzo zgrabne rury.Jak jeszcze poprawisz bak,bedzie rewelacja.Tak trzymac ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wydech super ! Jeszcze jakby zbiornik udało się wykonać w stylu tego z góry tej strony to będzie świetnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 a myślałeś nad szerokim bakiem pod ramą?? (między ramą a silnikiem) z rowkiem u góry żeby wystawał ponad rurę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Myśleć myślałem. Tak naprawdę teraz czekam co Kola wymyśli- zobaczymy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ogłuchniesz ;D wiem co to znaczy wydech na wysokosci glowy ;D masakra ;D Mam nadzieje ze projekt dokonczysz i bede mogl chociaz usiasc na tym cudzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 świetnie bedzie wygladac! Juz chce usiasc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Nnnno to tak: surowa wersja nowego zbiornika: Tak się teraz zastanawiam co to będzie. Chopper- nie. Cruiser- też ni cholery. Muscle bike ? Naked ? Po prostu custom ? Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Rado (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 o niebo lepiej pojemnosc? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak szczerze ? HGW. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Super. Mówiłem, że chłopaki w Ząbkowicach dają radę. Już widać jak świetnie to będzie wyglądało na ulicy. Pomyśl nad jakimś udziwnionym filtrem powietrza jeszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak szczerze ? HGW. i dobrze jedziesz i się nie przejmujesz. najwyżej... się zatrzymasz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Prawie złożony. Myślę jaką kierownicę dać i coraz bardziej mnie kusi dać zwykły, ale (panie przymkną oczka) w ch... szeroki dragbar. Prosty, bez udziwniania i kombinacji. Zobaczymy jak wyjdzie na miejscu, bo tego już się nie da ocenić na odległość- trzeba usiąść, przymierzyć, dopasować. Siodło póki co trochę jak z roztrząsarki do gnoju ale to są pierdoły. Btw- znacie kogoś solidnego u nas, w Łodzi kto by to rozebrał, poproszkował i złożył a nie zdarł ostatniej złotówki ? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Rado (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 prosta kiera typu mamut będzie ok 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a jakie będzie malowanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Czarny mat- to chyba wszystko. Myślałem o jakichś wzorkach ale im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się wydaje że nie ma co cudować z malowaniem. EDIT: Kurde... tak z przodu dziwnie ten bak wygląda... albo to ja za dużo sie gapię i kombinuję Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Rado (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Bak wyglada ok . Jest troche wolnej przestrzeni przy gaznikach,ale to zniweluje sie pewnie po zalozeniu filtrow.Wg mnie dobrze by wygladaly owale kn. Co bedziesz zakladal ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Myśle o stożkowych bo są niebrzydkie i pasowałyby do całości, ale tak naprawdę pewnie wezmę to, co doradzą chłopaki w warsztacie. Wiesz- po to się płaci fachowcom żeby ich słuchać koniec końców. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siodło na amorku rowerowym tak? Co do malowania proszkowego to jakiś czas temu mój tata malował tak junaka z tym że sam go rozłożył, zrobili mu to na anilanie (dokładnie nie wiem w którym miejscu). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie, to nie rowerowy- customowy, dedykowany pod takie siodła. Mam nadzieję że pod moją d... nie dognie się aż do błotnika. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ndz000 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) jeżeli chodzi o kiere też myślę iż najlepsza będzie prosta ale pewnie i tak sam sobie wybierzesz a jazda próbna już była? Edytowane 28 Stycznia 2013 przez scOti ort (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jazda próbna bez kierownicy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zapowiada się rewelacyjnie wygląda lepiej niż maszyny OCC. Koncepcja malowania już też gdzieś w głowie siedzi ?? Jak skończysz będą miał chyba do ciebie małą sprawę ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Koncepcja malowania już też gdzieś w głowie siedzi ?? czarny mat Czarny mat- to chyba wszystko. Myślałem o jakichś wzorkach ale im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się wydaje że nie ma co cudować z malowaniem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 A ja bym go poleciał bezbarwnym, wygląda zarąbiście w kolorze stali, Jeszcze jakiś łańcuch, czacha i istny ghost rider. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi