Skocz do zawartości

Nowy Ford Mondeo. Fotka

Muodyv6

Rekomendowane odpowiedzi

Ile trzeba trzeba wyłożyć , i gdzie najlepiej kupować ?  Adasi widać ze w temacie , to może podrzuci :woot:

Ja swego czasu za swój dałem 1800zł. Teraz pewnie za 1000 by kupił używkę.

Gdzie najlepiej kupować. Podobno najlepiej u autoryzowanego sprzedawcy tj. beltronics.pl . Czy ta cała bajka o tym, że autoryzowany sprzedawca ma sprzęt na Polskę (jako jedyny), a inni sprzedają modele przeznaczone na zachód (gorzej działające np w K) jest prawdą? Tego nie wiem. Ja kupowałem właśnie na beltronics.pl dla pewności, choć było drożej.

Wszystkie ceny są podane na stronie. Generalnie jeśli ktokolwiek chce kupować nowy antyradar, to cokolwiek poniżej ~1500zł można śmiało wyrzucić do kosza przed pierwszym użyciem. Informacja pewna sprawdzona i przetestowana. Na tańsze modele po prostu szkoda pieniędzy i kropka.

PS: Jeśli kogoś zainteresuje rx65e używany (nowego już się chyba nie kupi) to KONIECZNIE należy się dowiedzieć czy jest to wersja z fixem na Iskrę. Można się tego dowiedzieć bodajże po wersji oprogramowania czy numerze seryjnym. Dokładnych informacji należy szukać na beltronics.pl, ja kupowałem już z fixem.

Edytowane przez Adasi (wyświetl historię edycji)

Można posiadać ale nie można z tego korzystać :rolleyes: Mimo absurdu czym grozi złapanie na gorącym uczynku?

Chyba (do?) 3tyś + sprawa w sądzie. Generalnie nieistniejące zagrożenie.

Edytowane przez Adasi (wyświetl historię edycji)

Są różne szkoły, Twoja i np mojego znajomego który woli CB. Najlepiej chyba mieć komplet. Najciekawszym jednak rozwiązaniem byłoby gdyby np mały czujnik był przyklejany do szyby i całe urządzenie było ukryte gdzieś w schowku.

A najlepiej gdyby były 2 czujniki, przód i tył.

Moja jest taka, że trzeba mieć to i to. Jedno doskonale uzupełnia drugie.

Jeśli chcesz mieć czujnik osobno i ekranik osobno to właśnie po to jest Bel STI

Jeśli chcesz mieć dwa czujniki przód/tył to bierzesz V1. Osobiście uważam, że przód/tył jest bez sensu ;)