Langus92 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 GS'ika kupiłem w maju, sprowadzony z Angli, jestem pierwszym właścicielm w PL:) Rocznik 1998, moc ok45KM;) v-max nieznany:P za to spalanie przy jeździe 110 po trasie 4literki na 100:D Jak na sprowadzonego Angola przystało, troche nalotu z rdzy było, poczyściłem wszystko i jest git;P Niestety ma wgniotkę na baku, naszczęście lakier nie odprysnoł. W dniu zakupu: Aktualnie: Zakupiłem szybke puig, pomalowałem kolektory, przeczyściłem śróbki itp;) A tak moja "Suzi" zimuje sobie w garażu;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Spoko sprzęt. Dobrze się prezentuje, a wgniecenie na baku to pikuś. Przyjemnego fruwania życzę na wiosnę. Pozdrawiam. 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Osobiscie nie przeszkadza mi ta wgniotka, dlatego nie naprawiam tego a po drugie balbym sie ze przy probie naprawy lakier by odprysnol:) Smiga sie zacnie, po przesiadce z RG80 kosmiczna moc byla na poczatku:p Tylko pol litra, ale jest potencjal w maszynie:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Smiga sie zacnie, po przesiadce z RG80 kosmiczna moc byla na poczatku:p Tylko pol litra, ale jest potencjal w maszynie:d Pamiętam jak pierwszy raz wsiadłem na GSa, też byłem podjarany osiągami Dbaj o niego to grosza nie stracisz bo to chodliwe sprzęty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bardzo fajny i przyjemny motocykl. Jako pierwszy sprawdza się moim zdaniem idealnie. Życzę miłej i bezpiecznej jazdy. Do zobaczenia na drodze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Lans chodliwe to one dopiero beda ja milosciwie nam panujacy rzad wprowadzi kat.A2:d W tym sezonie zrobilem 3k.km na gs oraz 1k.km na rg, sezon zaliczam do udanych, bez zadnej awari ze strony motocykla jednego jak i drugiego:) Oraz co najwazniejsze bez zadnych kolizji itp. Mam nadzieje ze przyszly bedzie jeszcze lepszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Albo susuki, albo nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Oczywiście:P Następne moto też only Suzucki:P Nie będe mógł jeżdzić w kurtce suzuki na innym sprzęcie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Bardzo fajny motór! Suchy: Podaj trochę więcej twórczości, a nie kopiuj-wklej z innych tematów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wczoraj na roczek Suzi w garażu, własnoręcznie zrobiony stelaż pod kufer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloletni Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 No ,no ładna robota;) .Widzę ,że dopieszczasz ją troszkę pod swój styl . Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Póki co to stylu żadnego nie narzucam na maszyne i raczej nie będe To jest typowy GS, bez bajerów, palnuje jedynie jeszcze sobie gmole dorobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi