Kukiz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Julka upolowana o 17:30 na Wólczańskiej przy Politechnice wczoraj w zasadzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Lubiany na tuwima/kilinskiego 6min temu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Julka upolowana o 17:30 na Wólczańskiej przy Politechnice wczoraj w zasadzie Trafiona 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Upolowany/na: Wildeyed + Rooland Pare minut po 10 upolowani sprawdź na mapie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Upolowany/na: Wildeyed + Rooland sprawdź na mapie dokładnie, jechaliśmy po krzysztofa i na radom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Suchy na nowej zabawce, około 17 - Doły. 1 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dinozaur na Zachodniej przy manu koło 7:40 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Strumyk, godzina 15.00, Brzeziny koło straży 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 dzisiaj jakaś obstawa, czy coś? ;> kręcił się ktoś koło mnie (Struga, przy skrzyżowaniu z Włókniarzy), nawet parkował pod moim blokiem Srebrna SV1000S odziana w czerwony łańcuch, taki jak na choinki się wiesza. ;> BTW pięknie brzmi, z 9 piętra sobie posłuchałem.. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 dzisiaj jakaś obstawa, czy coś? ;> kręcił się ktoś koło mnie (Struga, przy skrzyżowaniu z Włókniarzy), nawet parkował pod moim blokiem Srebrna SV1000S odziana w czerwony łańcuch, taki jak na choinki się wiesza. ;> hmm.. ciekawe... czyżby Luki ?? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 dzisiaj jakaś obstawa, czy coś? ;> Zgadza się, przed chwilą konkretna obstawka przejechała Piłsudskiego 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ano! Trzeba uważniej forum czytać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 dzisiaj jakaś obstawa, czy coś? ;> kręcił się ktoś koło mnie (Struga, przy skrzyżowaniu z Włókniarzy), nawet parkował pod moim blokiem Srebrna SV1000S odziana w czerwony łańcuch, taki jak na choinki się wiesza. ;> tak to Luki tylko on na obstawce ślubnej miał czerwony łańcuch choinkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Strumyk, godzina 15.00, Brzeziny koło straży Zgadza się Dziwne- spotkać mnie w brzezinach A gdzie ty byłaś? Nie na moto? bo nie kojarzę ;p Zgadza się, przed chwilą konkretna obstawka przejechała Piłsudskiego Noo miałem okazję to słyszeć przy zjeździe w przeciwną stronę od Malowniczej (nie pamiętam nazwy ulicy) chowałem się gdzieś tam po lasach ;p Ale odcinki było słychać ;D 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Suchy + jeszcze jedno moto koło Młynka Jechałem za Wami ale nie widzieliście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 bulba, kolumny przy tomaszowskiej ok 14:47 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 używajcie mapy http://motocykle-lodz.pl/upolowani/ będzie przynajmniej wiadomo gdzie dany osobnik został upolowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 dzisiaj jakaś obstawa, czy coś? ;> kręcił się ktoś koło mnie (Struga, przy skrzyżowaniu z Włókniarzy), nawet parkował pod moim blokiem Srebrna SV1000S odziana w czerwony łańcuch, taki jak na choinki się wiesza. ;> BTW pięknie brzmi, z 9 piętra sobie posłuchałem.. heh no ładnie, ja też mieszkam na 9 piętrze, klatka po lewej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 heh no ładnie, ja też mieszkam na 9 piętrze, klatka po lewej Luki, czyżbyśmy mieszkali przez ścianę? to wy nam proponowaliście żeby wpaść jak się jakaś impra rozkręci ? do mojego brata przez okno, czy też do mnie jak sobie kopciłem na balkonie ja w klatce po prawej :> 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Luki, czyżbyśmy mieszkali przez ścianę? to wy nam proponowaliście żeby wpaść jak się jakaś impra rozkręci ? do mojego brata przez okno, czy też do mnie jak sobie kopciłem na balkonie ja w klatce po prawej :> Miałem was za to przeprosić bo mój kumpel się na***ał w ten dzień. Dobrze poznać sąsiada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Suchy + jeszcze jedno moto koło Młynka Jechałem za Wami ale nie widzieliście To Byłbym Ja z Suchym lecieliśmy na obstawkę Edytowane 12 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Upolowany/na: Thebestof78 Dokładnie 3minuty i 28 sekund temu ;p sprawdź na mapie Odwdzięczyłem się! Wyczekując godzinami- mam Cię! ;D Pod własnym blokiem ;p Edytowane 12 Października 2013 przez Strumyk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kto lata srebrnym fordem focusem z naklejka forum? Upolowany na ul. Wojska Polskiego okolo godz. 8 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kto lata srebrnym fordem focusem z naklejka forum? Upolowany na ul. Wojska Polskiego okolo godz. 8 . Zdaje się, że Marta @Thebestof78 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Kto za***rdala i wyprzedza po dziurach? Czerwone suzuki z auto szkoły z naklejką motocyklisty? EZG? Czyżby Lans? Upolowany/na: Thebestof78 sprawdź na mapie Odwdzięczyłem się! Wyczekując godzinami- mam Cię! ;D Pod własnym blokiem ;p Wracałam z serwisu od Banity 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi