DaDa Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Upolowany/na: DaDa sprawdź na mapie No jakoś tak by się zgadzało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kogo zlapalem o 13:10 na wlokniarzy/lutomierska? Luki 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kto po 12 mnie dzisiaj wyprzedzal na zolto-czarnej CBR 600F na Wlokniarzy na estakadzie w kierunku Zgierza i potem stał obok na swiatlach na Limanowskiego/Wlokniarzy w kierunku Aleksa? Rej. EPD... :] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 tak mi się wydaje, że Gomes o 17;45 leciał Włókniarzy (skrzyżowanie z Drewnowską) w stronę centrum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 kto dzisiaj był w "Maku" przy szpitalu WAM, około 13:30 - 14? Granatowa SV 1000S na zgierskich blachach 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 _Michał_ na kopcinskiego/narutowicza ze 20 min temu? Trafilem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) wildeyed upolowana na Bandurskiego o 17;53, pewnie leciałaś pod Central Edytowane 3 Października 2013 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Upolowany/na: DaDa O 7:50 pomykała w stronę Widzewa. Przez szybkę w kasku wydawała się odrobinę zmarznięta. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Upolowany/na: DaDa sprawdź na mapie Tak "trochę" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Upolowany/na: salat dzisiaj około 10 śmigałeś Junakiem na Kościuszki w kierunku Mickiewicza. Stałem na światłach na Struga (też Junakiem). to Ty, czy są w Łodzi jeszcze jakieś 901 ? sprawdź na mapie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Sebol znów na Kilińskiego przy skrzyżowaniu z Rewolucji jadący w stronę centrum ( znów coś z prawkiem ? ) będzie Cie ono kosztowało kolejnego browara Aha i proszę nie strzelać z wydechu 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Turboldz strzeliłem abyś nie spał w pracy ,a przez kilińskiego leciałem na Tramwajowa z kwitami pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ale mi sie trafiło. Aż muszę napisać. Suchy i jego nowa zabawka na piłsudskiego przy przedzalnianej w kierunku widzewa o 15:50? 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak to tak? i nie pochwalił się, że wyjeżdża? dawaj Suchy, gdzie jedziesz dziś i o której? przysiąść się musimy 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak to tak? i nie pochwalił się, że wyjeżdża? No chyba, że jest jeszcze jedno czerwone 675 w tym mieście 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Upolowany/na: Rooland 17:28 sprawdź na mapie Edytowane 4 Października 2013 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pozdrowienia dla kierownika Hondy na warszawskich numerach, który wczoraj i dzisiaj około 7.20 pomykał ul. Aleksandrowską w stronę centrum. Czy to ktoś z Forum? 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dzis z 3 razy widzialem kolege od zielonej ninji z czesciowo bialym zadupkiem bodajze 250cc dowborczykow/tuwima, pilsudskiego/kilinskiego. oraz gs 500e czarnego zrobionego na streeta zaparkowanego na ul tuwima przed kilinskiego, calkiem ladny, ktos sie przyzna? 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) a kto dziś śmigał po parkingu makro na czerwonym motocyklu? i ktoś stał przy niebieskim, co prawda bez kasku ale nie znam Pana chociaż jak tak patrze na tego mojego posta to raczej nie 'upolowani' ale 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie' mam nadzieję, że admin przymknie oko Edytowane 4 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a kto dziś śmigał po parkingu makro na czerwonym motocyklu? i ktoś stał przy niebieskim, co prawda bez kasku ale nie znam Pana chociaż jak tak patrze na tego mojego posta to raczej nie 'upolowani' ale 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie' mam nadzieję, że admin przymknie oko Czerwony to był thundercat, a niebieski vfr jak coś to mnie upolowałaś bo na rowerze tam śmigałem w tym czasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Upolowany/na: Rooland 17:28 sprawdź na mapie owszem Tak tak, Suchy dzisiaj śmigał na czerwonym mocarzu ba ! nawet przysiadłem się do niego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Upolowany/na: Suchy-wolk dzisiaj około godziny 14 na czerwonym Triumphe, ul. Rokicińska sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Suchy i jego nowa zabawka na piłsudskiego przy przedzalnianej w kierunku widzewa o 15:50? Zgadza się chyba odebrałem wtedy blachy tymczasowe Upolowany/na: Suchy-wolk Jechałem na przegląd, ale jak się później okazało lusterka były luźne i mi się złożyły przy "czystu" i nie wiedziałem czy jedziesz za mną 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dzis z 3 razy widzialem kolege od zielonej ninji z czesciowo bialym zadupkiem bodajze 250cc dowborczykow/tuwima, pilsudskiego/kilinskiego. oraz gs 500e czarnego zrobionego na streeta zaparkowanego na ul tuwima przed kilinskiego, calkiem ladny, ktos sie przyzna? Mój rewir także ciężko mnie tam nie spotkać Jak i kolegę od GSa, fajnie mu te xenony świecą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 jak coś to mnie upolowałaś bo na rowerze tam śmigałem w tym czasie ja też na rowerze więc zostałeś upolowany.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi