Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 17,43 na Rokicińskiej MAŁA, oraz niebieskie moto..

Lecz za szybko mi przemknęły kobietki ;p

no to upolowane. jechałam razem z Czarną_750 na della ;)

Opublikowano

Sovteq przy makro na włókniarzy ok. 8:00?

Do pracy jechałem :smile:

Honda

Opublikowano

Czarne CBR 1100 XX na al. Jana Pawła II w stronę Pabianickiej (skrzyżowanie z Obywatelską) godz. 16.10

Opublikowano

Hehe,nic nie wiszisz,kiedyś kamerkę mi pożyczyłeś więc luz,powiem ci że maszyna budzi respect,ale poznałem od razu,a wyprzedziłem specjalnie żebyś wlepe z forum zobaczył,ale fakt deszcz dawał więc się nie dziwię.Pozdro

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

ok 11:00 włókniarzy - koleżanka na czerno-fioletowym GS500, kolega na niebieskiej SV650, pomarańczowy KTM :-)

Ktos od nas?

Opublikowano

Upolowany/na: Julka  Rzgowska/Strażacka o 19:12 wjeżdżająca do McDonalda:P

Trafiona :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

kolega na niebieskiej SV650

me :smile: mówiłeś coś do mnie ale miałem zatyczki w uszach i nic nie słyszałem ;)

Opublikowano

Upolowany/na: Różowa Pantera

upolowałem Cię o 19:15 ;P Jechałem za Tobą puszką od ronda do Traktorowej gdzie skręciłaś w lewo - nawet nie starałem się Ciebie wyprzedzać, tak mi się ten widok spodobał :biggrin:

sprawdź na mapie :riding:

Opublikowano

Upolowany/na: Panfillo

Upolowany podczas zajadania buły ok. 7.35 przy przystanku autobusowym, podziwiam żeś dzielnie poginał w takiej temperaturze. Pozdro. :smile:

Lubię ... wpie*dalać.  :eat:

Opublikowano

Około 8  # Mickiewicza z Kościuszki czarny scig na przejściu dla pieszych (przepychanie motocykla do lewoskrętu?) Sorki, że się nie upewniłem czy wszystko ok ale w robocie szefowa głowę by mi urwała za kolejne 5 min spóźnienia.

Lewa w górę i bezpiecznie do celu!

Opublikowano

Kogo zlapalem o 13:10 na wlokniarzy/lutomierska?

Zdaje się, że to @Luki

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano (edytowane)
:decayed: 

Upolowana Różowa Pantera: o tutaj => (miejsce spotkań czwartkowych, godz 12:45)

attachicon.gif20131002_124522.jpg

:hihi:  ale......, że gdzie niby? Teleportowałam się z pracy dziś? O czymś nie wiem? ;)  I tak masz u mnie bro - nie trza się było wysilać z tym kalkulatorem. :decayed:  :P 

Edytowane przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Upolowana Różowa Pantera: o tutaj => (miejsce spotkań czwartkowych, godz 12:45)

attachicon.gif20131002_124522.jpg

Romet Ogar 900R widzę nowy sprzęt :biggrin:

Opublikowano

przyjrzyj się uważnie :P

:laugh2: Ożesztyskubańcujeden!!! Dwa bro jak nic lecą do Cię Bystrzaku!  B)

Opublikowano

Upolowany/na: DaDa

Dziś ok. 16:30, wyjeżdżała z Lutomierskiej na Włókniarzy :smile: GS mi się zgadzał, a kierowniczka... celuje, że trafiona :smile:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"