Różowa Pantera Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Fazerro kumpello - szykuj dzisiaj BRO wieczorasem!!! PIERWSZAAAAA! Tak dla formalności - 13.00 Piłsudskiego przy Niciarnianej w stronę centrum Edytowane 6 Września 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Upolowany/na: sobol Cytat Rydza Śmigłego/Piłsudskiego w kierunku Ronda Solidarności nom 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Upolowany/na: sebol w puszce na Włókniarzy o 15:40 - nagrało się sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 A ja dziś upolowałem i przy okazji poznałem koleżankę Panterę (koło 13 Włókniarzy). Z kolei Pantera upolowała.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Upolowany/na: sebol sprawdź na mapie zgadza się,fajnie było słowo zamienić,nie zdążyłem do compa wcześniej dojść i Ty pierwszy do klawiatury dosiadłeś hi hi ,do zobaczenia ,pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Upolowany/na: Rooland , wildeyed + r1 red Rokiciny upolowani Uwaga na walce drogowe sprawdź na mapie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Upolowany/na: Rescuer Machałem ci ale ty tak masz porysowaną ta szybke w kasku że nic przez nia nic nie widzisz bez plecaczka sprawdź na mapie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Upolowany/na: chippe w Grabicy ja czekałem białym iveco jako pierwszy na światłach przy zmianie organizacji ruchu. Po raz pierwszy kogoś upolowałem Chyba:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Sorki Dan. Faktycznie nie widziałem Cię. Padnięty już byłem, słońce dawało prosto w oczy i spieszyłem do pracy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Sorki Dan. Faktycznie nie widziałem Cię. Padnięty już byłem, słońce dawało prosto w oczy i spieszyłem do pracy. ale wymówka..piwo się należy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Upolowana Thebestof McDonald kutno hehe 13:07 Pierwszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 jeszcze powiedz, że to ty mnie pierwszy zauważyłeś i podszedłeś się przywitać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 jeszcze powiedz, że to ty mnie pierwszy zauważyłeś i podszedłeś się przywitać pewnie tak uczynilem jesli tak piszesz Marto ale telefon ja podnioslem :] bo jam zem Gentelmens 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Upolowany Gomes dzisiaj 12:50, na Mickiewicza koło Centralu w stronę Retkini... Edytowane 10 Września 2013 przez Yuna80 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Czyżby koperta4512 o 12:30 Narutowicza obok kościoła? (Piotrków ofkorz ) 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Upolowany/na: koperta4512 trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Upolowany/na: koperta4512 12:30 sprawdź na mapie 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Niestety ale to nie ja (od 3 tygodni nie jeździłem motocyklem) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 to ktoś jeździ w pt na identycznej albo bardzo podobnej kawie, ale możliwe, że właściwie to nie bo ja się ch*ja znam 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 To mogła być akurat Ninja 636 (też w kolorze oczojebnego zielonego) bo widziałem na mieście dzisiaj że ktoś jeździł Ninje 250 na pewno w Piotrkowie/okolicach ma z jedna lub dwie osoby tylko że czarną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Miqul po 17.00 na Kusocińskiego/Armii Krajowej. Była tyci LwG. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 SOBOL wczoraj o 17:12 na warszawskiej w Audioli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 SOBOL wczoraj o 17:12 na warszawskiej w Audioli niom 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Upolowany/na: achmed666 upolowany dziś przed 9 gdy przeciskał się między puszkami lecąc od strony Atlas Areny sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Niestetu zgadza sie do roboty gnalem 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi