Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra może teraz się uda.

Mała z grupą z ul. Pabianickiej w stronę Rudzkiej Góry. Około 20-30. ;)

Opublikowano

Chyba tym razem upolowałeś "właściwą" mnie  :laugh2:

Opublikowano

3 plastiki (na jednym dziewczyna) na skrzyzowaniu Paderewskiego/Broniewskiego/Rzgowska w strone Kilinskiego wczoraj ok 22:30.

Sorki za przyblokowanie lewego pasa na swiatlach ale kolega na prawym w Magnumce zglaszal chwile wczesniej problem z autem a jak sie zielone zapalilo to mu sie na wyscigi zebralo :/ Chlopek z Inowroclawia ;) Jechalem ta czerwona ciezarowka co to ma super ekologiczny silnik euro5 i przez to sie zbiera ze swiatel jak stary Star ;)

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/

Opublikowano

Jechalem ta czerwona ciezarowka co to ma super ekologiczny silnik euro5 i przez to sie zbiera ze swiatel jak stary Star

Też jeżdżę czerwoną ciężarówką z silnikiem Euro5 i nie narzekam na przyspieszenie :smile:

wolę dwieście po mieście

Opublikowano

pudło :smile:

mijałeś zapewne złotego fazera a nie czarno - czerwonego :biggrin:

Oj, od razu złotego... Thebestof, Ciebie się z nikim nie pomyli - wyjątkowa jesteś ;)

...a ostatnio zdarza nam się na światłach spotykać: złota fazerka i czarno-czerwona fazerka ;) dwie "gwiazdy" ;)

Opublikowano

Uszczelony dwa razy achmed666  :P  O 13'ej Krakowska/Biegunowa i o 19:13 Włókniarzy/Srebrzyńska :moto:  

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

[...] Jaquzie bez irokeza niebieskiego na kasku ?

jak patrzyłem nadal irokez na kasku jest :biggrin: więc pewnie... puuudło? ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

:riding: Sebol widziany koło 11 na Pabianickiej przy Wólczańskiej

się zgadza :smile:

Opublikowano

Upolowany/na: Pantera

sprawdź na mapie :riding:

W stroju ortopedycznym!? Nooo cooo Ty! :P p.s. wieszak nadal wiesza. Jest git. Dziękuję, dobranoc!

Lubię ... wpie*dalać.  :eat:

Opublikowano

SOBOL + DELL = JAZDA NA GUMIE   (Wczoraj  około 18) Sorki za puce :P

Opublikowano

Jorima z jakimś jeszcze drugim motocyklem około 18:30 Al. Włokniarzy - Św. Teresy :smile:

Też stałem tam na światłach tyle, że na brata motocyklu ; D

you will never know me, you can only follow me.

Opublikowano

Rado na Włokniarzy / Limanowskiego w kierunku centrum o 10:35 Piękna maszyna :biggrin:

Opublikowano

nie liczy się, pierwsza Cię zobaczyłam :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Jorima z jakimś jeszcze drugim motocyklem około 18:30 Al. Włokniarzy - Św. Teresy :smile:

Też stałem tam na światłach tyle, że na brata motocyklu ; D

:cheers:  to zabiorę napitek do lasu, na szuterki next time, pasuje? ;)

Opublikowano

Upolowany maciekgsxr na pabianianickiej przy bursiaku ok. 17.30

Opublikowano

Upolowany/na: Mała

dziś rano ok. 8:35 - miłego dnia Malutka  :smile:

sprawdź na mapie :riding:

to był baaaardzo miły dzień! dzięki:)

Opublikowano

Upolowana Różowa  :P na winkielku Traktorowa/Rojna, 23:07  :riding:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

przemalowany na bialo czarny, prawdopodobnie SRAD przerobiony na nakeda... czyli bez bocznych owiewek i brak czachy... z lampa z przodu jak od nowych hornetow... lodzkie blachy... przyznac sie kto oprocz nas jest teraz na moto w Lebie nad morzem??? :smile: