Łukasz_Sob Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kondziu w Tesco,haha 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dobra może teraz się uda. Mała z grupą z ul. Pabianickiej w stronę Rudzkiej Góry. Około 20-30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Chyba tym razem upolowałeś "właściwą" mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 3 plastiki (na jednym dziewczyna) na skrzyzowaniu Paderewskiego/Broniewskiego/Rzgowska w strone Kilinskiego wczoraj ok 22:30. Sorki za przyblokowanie lewego pasa na swiatlach ale kolega na prawym w Magnumce zglaszal chwile wczesniej problem z autem a jak sie zielone zapalilo to mu sie na wyscigi zebralo :/ Chlopek z Inowroclawia Jechalem ta czerwona ciezarowka co to ma super ekologiczny silnik euro5 i przez to sie zbiera ze swiatel jak stary Star 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jechalem ta czerwona ciezarowka co to ma super ekologiczny silnik euro5 i przez to sie zbiera ze swiatel jak stary Star Też jeżdżę czerwoną ciężarówką z silnikiem Euro5 i nie narzekam na przyspieszenie 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 pudło mijałeś zapewne złotego fazera a nie czarno - czerwonego Oj, od razu złotego... Thebestof, Ciebie się z nikim nie pomyli - wyjątkowa jesteś ...a ostatnio zdarza nam się na światłach spotykać: złota fazerka i czarno-czerwona fazerka dwie "gwiazdy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Sebol widziany koło 11 na Pabianickiej przy Wólczańskiej Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez GrubY (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Uszczelony dwa razy achmed666 O 13'ej Krakowska/Biegunowa i o 19:13 Włókniarzy/Srebrzyńska 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 [...] Jaquzie bez irokeza niebieskiego na kasku ? jak patrzyłem nadal irokez na kasku jest więc pewnie... puuudło? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Sebol widziany koło 11 na Pabianickiej przy Wólczańskiej się zgadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Pantera w stroju ortopedycznym przy kasie w OBI sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Pantera sprawdź na mapie W stroju ortopedycznym!? Nooo cooo Ty! p.s. wieszak nadal wiesza. Jest git. Dziękuję, dobranoc! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała dziś rano ok. 8:35 - miłego dnia Malutka sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 SOBOL + DELL = JAZDA NA GUMIE (Wczoraj około 18) Sorki za puce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jorima z jakimś jeszcze drugim motocyklem około 18:30 Al. Włokniarzy - Św. Teresy Też stałem tam na światłach tyle, że na brata motocyklu ; D 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rado na Włokniarzy / Limanowskiego w kierunku centrum o 10:35 Piękna maszyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Thebestof78 ustrzelona bez o2o w Galerii Łódzkiej sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie liczy się, pierwsza Cię zobaczyłam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jorima z jakimś jeszcze drugim motocyklem około 18:30 Al. Włokniarzy - Św. Teresy Też stałem tam na światłach tyle, że na brata motocyklu ; D to zabiorę napitek do lasu, na szuterki next time, pasuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie liczy się, pierwsza Cię zobaczyłam Pierwszy upolowałem na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Upolowany maciekgsxr na pabianianickiej przy bursiaku ok. 17.30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała dziś rano ok. 8:35 - miłego dnia Malutka sprawdź na mapie to był baaaardzo miły dzień! dzięki:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Upolowany/na: Różowa Pantera na światłach Piłsudskiego/Niciarniana sprawdź na mapie Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Upolowana Różowa na winkielku Traktorowa/Rojna, 23:07 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 przemalowany na bialo czarny, prawdopodobnie SRAD przerobiony na nakeda... czyli bez bocznych owiewek i brak czachy... z lampa z przodu jak od nowych hornetow... lodzkie blachy... przyznac sie kto oprocz nas jest teraz na moto w Lebie nad morzem??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi