Mała Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała sprawdź na mapie ah to z Tobą się witałam, a miałam rozkminę kto mi kiwał Upolowany/na: Mała sprawdź na mapie a Ty co tam robiłeś? jechałam razem z Irkiem na cbr600 z Ozorkowa;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 a Ty co tam robiłeś? jechałam razem z Irkiem na cbr600 z Ozorkowa;) Jechałem puchą w przeciwną stronę 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 obstawiałam z Irkiem taką wersję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Turbolodz przedczoraj na światłach Włókniarzy/Lutomierska w stronę Zgierza gdzieś koło 23:30 +/- 15 min... P.S. Tym razem już się nie wywiniesz... No niestety tym razem mi się dostało Turboldz z kolegą, wczoraj ok. 22 na Józefiaka przy Zakładowej - możliwe to, czy pomyłka? Hmm trochę to już dawno było ale możliwe 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr2sher Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Różowa na Mickiewicza przy Hiltonie w kierunku widzewa, ok 17.45 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Różowa na Mickiewicza przy Hiltonie w kierunku widzewa, ok 17.45 No pięknie No słów już nie mam Bropozdro! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Różowa na Mickiewicza Ledwie się wychyliła i już strzał 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mała na Solec w stronę Borowej koło 13:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 hm, zgadza się , byłam tam w tym czasie, ale nie przypominam sobie żebym mijała jakieś moto mam coś z głową czy byłeś nie na moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 haha Nie no mogłaś mnie nie zauważyć bo zamiast cebrą to skuterem jechałem ale naklejką z przodu była 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Mała - dziś rano: Piłsudskiego, dogoniona przeze mnie przed Kościuszki. Mała prosto, ja w prawo. Ładnie odkiwnęła głową na moje kiwnięcie, akurat oboje ręki na klamkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 haha Nie no mogłaś mnie nie zauważyć bo zamiast cebrą to skuterem jechałem ale naklejką z przodu była aa no chyba że tak Mała - dziś rano: Piłsudskiego, dogoniona przeze mnie przed Kościuszki. Mała prosto, ja w prawo. Ładnie odkiwnęła głową na moje kiwnięcie, akurat oboje ręki na klamkach dziś? to nie ja, bo jeździłam dziś dopiero po 11 i nie do centrum kto się podszywa pode mnie???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) haha Nie no mogłaś mnie nie zauważyć bo zamiast cebrą to skuterem jechałem ale naklejką z przodu była Eeeeee. Nie ważne już. Pomyłas. Pozdro! Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pantera chyba coś Ci się pomyliło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Pantera chyba coś Ci się pomyliło No troszszszszeczkę. Przyznaję się. Buziak. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Daniel, dnia 21 Sie 2013 - 21:37, napisał: haha Nie no mogłaś mnie nie zauważyć bo zamiast cebrą to skuterem jechałem ale naklejką z przodu była Eeeeee. Nie ważne już. Pomyłas. Pozdro! ;)' a o co chodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pantera myślała że to do niej, taka mała pomyłeczka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Pantera myślała że to do niej, taka mała pomyłeczka dobra nie ogarnąłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A którą z szanownych dam mijałem po 20 w Konstantynowie w stronę Aleksa na fazerze? Marta the best? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 pudło mijałeś zapewne złotego fazera a nie czarno - czerwonego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no właśnie czarno czerwony ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no właśnie czarno czerwony ;P jakaś podszywaczka noooo 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 stawiaj piwo a nie ściemniasz hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 nie było mnie tam dziś o tej porze byłam gdzieś na trasie między Brzezinami i Strykowem i mam na to świadka 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 wczoraj (21.08.2013)jaquZIE SOBOL THEbestof(tak mysle) koperta i wielu innych skrzyzowanie pilsudzkiego z nicinska albo cos takiego przed stadionem widzewa .. mialem awarie moto i niedotarlem ale widziec was widzialem Jaquzie bez irokeza niebieskiego na kasku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi