michal_lc4 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czyli tak jak przypuszczałem Ja mam standardowo EL, tak dla "ułatwienia" 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 KTo dziś koło 14 jeździł yamacha street w forumowe kamizelce po pietrynie? I co za pani blad na srebnej suzuki mnie wyprzedzała koło 15 na dąbrowskiego? :-) muszę was zacząć trochę rozpoznanawac w końcu :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bzikenzzz na Włókniarzy po 20 ??? i to bez świateł ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 i to bez świateł ! pstryczka przy czaszy nie przełączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A i na Włókniarzy faceta na Goldwingu - UWAGA - z przyczepką :D (ktoś od nas ???) Chyba zajechał trochę drogę kolesiowi w Vanie, że aż kolo wysiadł z auta i od pedałów go wyzywał Ale jak zauważył, że się przyglądam i pewnie pomogę swojemu to się wycofał do auta KOZAK ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!! Anielski74 trzeba było wyjść do niego i poinformować go że mu wysypiesz zaraz gwoździe,NAPEWNO By Cię przeprosił i zaśpiewał kołysankę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Anielski74- mam pytanie - czy Ty wiesz, że niektórzy motocykliści z forum to też dobrzy informatycy ( BAARRDZO DOBRZY) - podobno ostatnio kolesiowi nie wystarczyło wylogowanie się z forum no i za późno chciał się pozbyć kompa .... no, to trzymaj się ! Było miło Cię poznać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 I co za pani blad na srebnej suzuki mnie wyprzedzała koło 15 na dąbrowskiego? :-) ja wiem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ja wiem jaaa te-eż i zasadnicza większość forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A ja nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jorima Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!! Trza przyznać iż nie masz chłopie kilku rzeczy na stanie: 1. motocyklowej pasji (co Ty tu robisz?) 2. szczelnych okiennic (www.petecki.pl?) 3. umiejętności widzenia przyczynowo-skutkowego (jak trza nie myśleć żeby nie wiedzieć jakie są przyczyny takich 'dobrych' pomysłów jak gwoździe na asfalcie?) 3. instynktu samozachowawczego (ej serio? ) ... no podsumowując: jesteś debilem co ma okna do wymiany pozdr 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja bym musiał pół osiedla wymordować i okoliczne wsie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ... no podsumowując: jesteś debilem co ma okna do wymiany ew. mieszka w szałasie:) kartonie po lodówce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Trza przyznać iż nie masz chłopie kilku rzeczy na stanie: 1. motocyklowej pasji (co Ty tu robisz?) 2. szczelnych okiennic (www.petecki.pl?) 3. umiejętności widzenia przyczynowo-skutkowego (jak trza nie myśleć żeby nie wiedzieć jakie są przyczyny takich 'dobrych' pomysłów jak gwoździe na asfalcie?) 3. instynktu samozachowawczego (ej serio? ) ... no podsumowując: jesteś debilem co ma okna do wymiany pozdr rozbrajasz mnie Jorima (w pozytywnym tego słowa znaczeniu rzecz jasna) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 rozbrajasz mnie Jorima (w pozytywnym tego słowa znaczeniu rzecz jasna) <dostała rumienia napoliczkowego obustronnego od zawstydzenia> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 jorima pokaż <dostała rumienia napoliczkowego obustronnego od zawstydzenia> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 jaaa te-eż i zasadnicza większość forum . DZiewczyny przynac się widocznie ja należę widocznie do tej mniejszości ale teraz nowa praca w centrum to prędzej kogoś poznam i rozpoznam :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Z gwozdziami na ulicy to kolega przesadzil... Natomiast mnie tez wkurza maksymalnie, jak ktos zasuwa po Pilsudskiego o 1 czy 2 w nocy na ponad 10k obrotow.Wybaczcie - ale jak dla mnie, to takie palowanie po nocy pod oknami innych to nie jest przejaw pasji motocyklowej, tylko totalnej ignorancji zasad kultury i innych ludzi. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Z gwozdziami na ulicy to kolega przesadzil... Natomiast mnie tez wkurza maksymalnie, jak ktos zasuwa po Pilsudskiego o 1 czy 2 w nocy na ponad 10k obrotow. Wybaczcie - ale jak dla mnie, to takie palowanie po nocy pod oknami innych to nie jest przejaw pasji motocyklowej, tylko totalnej ignorancji zasad kultury i innych ludzi. A mi tam to obojętne (mieszkam przy stadionie Widzewa) mimo że w weekendy ostro chłopaki dają To jednak miło posłuchać wariatów czasem nawet specjalnie okno uchylę Ale fakt faktem, że to nie jest OK jeśli ktoś ma małe dzieci, lub chce się wyspać po całym dniu roboty... Lecz zawsze można wymienić sobie okna z drugiej strony Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 "Przyfilowana" Yuna80 (żeby nie powiedzieć Upolowana ) dzisiaj o 0:50 Traktorowa/Rojna z obstawą w postać bodajże R1. Ale zaj&!$cie wyglądało jak jechaliście na pół gazie delikatnie "niszcząc" ciszę nocną 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 RóżowY PanteR na Lnianej o 15.00. OŁ JEEEEEE! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 RóżowY PanteR na Lnianej o 15.00 Nieee, nieee, nie przyznaję się 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała Jakieś pół godzinki, może godzinkę wcześniej sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Gomes Chyba Gomes około 8.00 na rogu Włókniarzy i Aleksandrowska sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Mała Dwa motocykle, ale tylko Ania rozpoznana sprawdź na mapie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi