Fazerro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 FAZER!!! Godzina 10:20 ul. Piłsudskiego Za rondem "Inwalidów" Cię widziałem, leciałeś w kierunku stadionu Widzewa P.S ładnie ubrany Biała koszulka, żółw Tak, tak to ja byłem Dziś ubrany wyjątkowo profesjonalnie "na zdrapkę" Masz u mnie browara 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jeżeli jednak masz na myśli lewo, tak to ja tak, chodziło mi o lewo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tak, tak to ja byłem Dziś ubrany wyjątkowo profesjonalnie "na zdrapkę" Oj nie przesadzaj Krystian P.S Ja jechałem równolegle z Tobą ale rowerem Tam chyba mocno Cię blokowali na lewym pasie bo w pewnym momencie było słychać piękną redukcję i dziiidddaaa Swoją drogą ciekawe... Ponieważ znowu kogoś "upolowałem" jadąc rowerem Kolejne 2 osoby dopisuje do swojej listy "dzisiejszego polowania" 1. Godzina 19:45 Robert na zielonej NTV - róg Niciarnianej i Piłsudskiego Kierował się "Niciarką" w kierunku Przybyszewskiego... 2. Godzina 19:50 Fred89 - leciał Piłsudskiego za wiaduktem, w kierunku ronda "Inwalidów"... Bardzo spokojnie Pewnie dlatego, że przed nim policyjny dostawczak który notabene zakończył "pracę" pod wiaduktem... Ponoć jakaś pani wjechała w filar wiaduktu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 LUBIANY w "policyjnym" T-Shircie szykofał Hanie do zapakowania na autobus na ul. Obywatelskiej 0 14:45 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mała o 17:35 - leciała Drewnowską w stronę Manufaktury, upolowana przy przecinaniu Włókniarzy. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mała o 17:35 - leciała Drewnowską w stronę Manufaktury, upolowana przy przecinaniu Włókniarzy. zgadza się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jaquzie + plecak - 13.45 Ujazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Kto tam wczoraj się zbierał na piotrkowskiej od 22 :-)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 tlfabianka upolowany na powrocie z Rydwanu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jaquzie + plecak - 13.45 Ujazd sokoli wzrok trzeba było pomachać, co byśmy się zatrzymali, przywitali, i zabrali ze sobą na świeżonkę do leśnej chaty w Kraszkowie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) michal_lc4 na słuch o 19.20 na Kaczeńcowej i nie na słuch o 01.00 na ul.,,Leciwej". Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Różowa... Taa, jasne a może na słuch to nie byłem ja Zresztą... gdzieś tam na Lnianej zawieruszył mi się jeden bro w lodówce, to umówmy się że jesteśmy kwita Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Sebol Obstawialiśmy tyły Mastera policyjnego na bombach sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Chyba widziałem Działkowego wyjeżdżajacego z Liściastej w Włókniarzy ok 18:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 trzeba było pomachać, co byśmy się zatrzymali, przywitali, i zabrali ze sobą na świeżonkę do leśnej chaty w Kraszkowie - jechałam autem i niestety nie sama - ale następnym razem to dzwoń jak będziesz jechał w okolice Opoczna- podjedziemy do Parczówka - klimat niesamowity i jedzenie dobre ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Sebol sprawdź na mapie Zgadza się,delikatnie radiola została wykorzystana jako pilot hi h hi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Makak śmigał dziś przy centralu o 13.00 Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Smooth Parę minut przed 18. Skręcał z Mickiewicza w Kościuszki. sprawdź na mapie 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Upolowany/na: michal_lc4 po 17 na rondzie Lotników Lwowskich zwanym rondem Titowa - z tyłu roll bag... czyżby szykował się w dalszą drogę? sprawdź na mapie Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Piotr a jednak to nie był michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Upolowany/na: achmed666 13:20 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anielski74 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!! Hehe,a ty baranie wypier z forum bo tobie te gwozdzie w d*p.. Coś ostatnio mendy tu się rejestrują. Strasz gwozdziami,życzymy tego samego Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!! wy***rdalaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Upolowany/na: michal_lc4 Pudło to na pewno nie byłem ja, ale wiem kto to mógł być bo mam "klona" w mieście od niedawna 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 mam "klona" w mieście od niedawna rejestracja zaczynała sie od litery G, ehhh to byłoby za łatwe tak upolować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi