Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FAZER!!! Godzina 10:20 ul. Piłsudskiego :P Za rondem "Inwalidów" Cię widziałem, leciałeś w kierunku stadionu Widzewa ;)

P.S ładnie ubrany :P Biała koszulka, żółw :P

Tak, tak to ja byłem :biggrin:

Dziś ubrany wyjątkowo profesjonalnie "na zdrapkę" ;)

Masz u mnie browara :smile:

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Jeżeli jednak masz na myśli lewo, tak to ja ;)

tak, chodziło mi o lewo  :biggrin:

Opublikowano

Tak, tak to ja byłem Dziś ubrany wyjątkowo profesjonalnie "na zdrapkę"

Oj nie przesadzaj Krystian :P 

P.S Ja jechałem równolegle z Tobą ale rowerem :P 

Tam chyba mocno Cię blokowali na lewym pasie bo w pewnym momencie było słychać piękną redukcję :P i dziiidddaaa  :biggrin:

Swoją drogą ciekawe... Ponieważ znowu kogoś "upolowałem" jadąc rowerem  :dance:

Kolejne 2 osoby dopisuje do swojej listy "dzisiejszego polowania" :P 

1. Godzina 19:45 Robert na zielonej NTV - róg Niciarnianej i Piłsudskiego :P Kierował się "Niciarką" w kierunku Przybyszewskiego... 

2. Godzina 19:50 Fred89 - leciał Piłsudskiego za wiaduktem, w kierunku ronda "Inwalidów"... Bardzo spokojnie :P Pewnie dlatego, że przed nim policyjny dostawczak ;) który notabene zakończył "pracę" pod wiaduktem... Ponoć jakaś pani wjechała w filar wiaduktu  :blink:

Opublikowano

Mała o 17:35 - leciała Drewnowską w stronę Manufaktury, upolowana przy przecinaniu Włókniarzy. :smile:

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

Mała o 17:35 - leciała Drewnowską w stronę Manufaktury, upolowana przy przecinaniu Włókniarzy. :smile:

zgadza się;) 

Opublikowano

Kto tam wczoraj się zbierał na piotrkowskiej od 22 :-)?

Opublikowano

tlfabianka upolowany na powrocie z Rydwanu :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Jaquzie + plecak - 13.45 Ujazd :blink:

:biggrin:

sokoli wzrok ;)

trzeba było pomachać, co byśmy się zatrzymali, przywitali, i zabrali ze sobą na świeżonkę do leśnej chaty w Kraszkowie :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano (edytowane)

Różowa...  :smile:  Taa, jasne a może na słuch to nie byłem ja :riding:  Zresztą... gdzieś tam na Lnianej zawieruszył mi się jeden bro w lodówce, to umówmy się że jesteśmy kwita ;)

Edytowane przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Chyba widziałem Działkowego wyjeżdżajacego z Liściastej w Włókniarzy ok 18:30

Opublikowano

trzeba było pomachać, co byśmy się zatrzymali, przywitali, i zabrali ze sobą na świeżonkę do leśnej chaty w Kraszkowie :smile:

- :sad2: jechałam autem i niestety nie sama - ale następnym razem to dzwoń jak będziesz jechał w okolice Opoczna- podjedziemy do Parczówka - klimat niesamowity i jedzenie dobre !

Opublikowano

Upolowany/na: Sebol

sprawdź na mapie :riding:

Zgadza się,delikatnie radiola została wykorzystana jako pilot hi h hi

Opublikowano

Upolowany/na: Smooth

Parę minut przed 18. Skręcał z Mickiewicza w Kościuszki.

sprawdź na mapie :riding:

flm_1375891738__88x31.gif

You'll never ska alone!

Opublikowano

Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)
Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!!

Hehe,a ty baranie wypier z forum bo tobie te gwozdzie w d*p..

Coś  ostatnio mendy tu się rejestrują.

Strasz gwozdziami,życzymy tego samego

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Opublikowano

Ja wczoraj upolowałem " w uszach"bo przez barana spać się nie dało..., jakiegoś kretyna co jeździł jak idiota na maxa po Pabianickiej-Rudzkiej około 23-ej.....Jeszcze raz ,a gwoździ Ci wypier...na asfalt Baranie!!!!!!!!!!

wy***rdalaj

Opublikowano

Upolowany/na: michal_lc4

Pudło  :P to na pewno nie byłem ja, ale wiem kto to mógł być bo mam "klona" w mieście od niedawna  B)

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

mam "klona" w mieście od niedawna

rejestracja zaczynała sie od litery G, ehhh to byłoby za łatwe tak upolować