Różowa Pantera Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Rozowa Pantera wczoraj o 18:15 na pilsudskiego przy przedzalnianej w strone widzewa :> NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE !!! Już mam tego serdecznie dość - wypisuję się z tego, nie polować na panterę (to mocno zaburza mój wewnętrzny spokój) . Amen. Edytowane 27 Lipca 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wypije twoje zdrówko nooo dobra... to ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Upolowany/na: Turboldz Upolowany dzisiaj około godziny 13 sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Upolowany/na: Sobol Około 21.30 mknął Strykowską. sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Upolowany/na: Turboldz sprawdź na mapie Moto może i upolowane ale z pewnością nie ze mną a bez jeźdźca się nie liczy 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 upolowany: bart, kole 8 rano, eskakada koło dw kaliskiego, bieżył w stronę centrum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 upolowany: bart, kole 8 rano, eskakada koło dw kaliskiego, bieżył w stronę centrum Patrz jak ładnie trafiłaś, przy piątku będzie się łatwiej z piwka rozliczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Różowa przed 14 na Wyszyńskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Różowa przed 14 na Wyszyńskiego ej jest zakaz polowania na pantery! Gatunek pod ochroną - Różowa Pantera. (być może trwa teraz okres godów więc polować nie można ) Patrz jak ładnie trafiłaś, przy piątku będzie się łatwiej z piwka rozliczyć i to jeszczeprzy jakim piątku także ten, no... dozo i rozumiem że witać mnie będziesz dzierżąc schłodzone tyskie klasyczne? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Upolowany/na: Sobol Cytat Około 21.30 mknął Strykowską. sprawdź na mapie Ja was,a nawet wcześniej,bo z dell-a wracałem 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Ja was,a nawet wcześniej,bo z dell-a wracałem ale liczy sie kto pierwszy na mapie ustrzelił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Upolowany/na: _Michał_ Misiek z Narzeczoną Plecaczkiem na rondzie Solidarności sprawdź na mapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) Smooth (+1) 15:31 Północna/Zachodnia sprawdź na mapie Edytowane 27 Lipca 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 pd (suzuki DL, biały kask z kamerką) dziś 8:52 skręcający z ulicy Aleksandrowskiej w Bielicową - chyba lub na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Moto może i upolowane ale z pewnością nie ze mną a bez jeźdźca się nie liczy no to ja Ci poprawię - wczoraj 20:18 skrzyzowanie Marszałków, w stronę Widzewa - z Tobą, przez szyny - w "przykucu" 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 pd (suzuki DL, biały kask z kamerką) dziś 8:52 skręcający z ulicy Aleksandrowskiej w Bielicową - chyba lub na pewno zgadza się ale się nie liczy bo nie zaznaczyłeś na mapie ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no to ja Ci poprawię - wczoraj 20:18 skrzyzowanie Marszałków, w stronę Widzewa - z Tobą, przez szyny - w "przykucu" Hmm chyba nie bardzo o 20:18 to jechałem ze Zgierza do Łodzi ewentualnie siedziałem na Liściastej 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Aiideekk! Tak mi się zdaję w tramwaju linii "14" koło 9:45 - ulica Piłsudskiego przy Galerii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 upolowana: Zebra pędząca na... własnych kopytkach dziś, 16:15-20, kole Zgierskiej...i Stefana? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 upolowana: Zebra pędząca na... własnych kopytkach dziś, 16:15-20, kole Zgierskiej...i Stefana? no wiesz co! może tak być... czym tam jechałaś, że swym bystrym wzrokiem nie przyuważyłam? bo na pewno nie Nocną Furią 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 no wiesz co! może tak być... czym tam jechałaś, że swym bystrym wzrokiem nie przyuważyłam? bo na pewno nie Nocną Furią nie ważne czym - ważne, że Cię upolowałam pręgowana gazelo wisisz napitek jakiś i tyle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 nie ważne czym - ważne, że Cię upolowałam pręgowana gazelo wisisz napitek jakiś i tyle napitek jakiś? no dogadamy się 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 niko000 i Romba o 17:50 Aleksandrowska / Warecka w stronę Aleksandrowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Upolowany/na: Julka Dziś ok.15:30, wprawdzie kask mniej charakterystyczny i strój jakby delikatnie cywilny, ale moto ewidentnie TO! sprawdź na mapie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kto ma niebieskie Seicento i nalepe z forum na klapie? 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi