GrubY Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Upolowany/na: Różowa Pantera Widziana z puchy.Wystartowała tak szybko że nie zdążyłem zatrąbić nawet sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 20:30 leciała spora grupa od centralu - czyżby nasi po spotkaniu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wczoraj godzina 19.20 Suchy z kimś na rondzie w Tomaszowie wracali od strony zalewu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Upolowany/na: Gleba Gleba z menem na traktorowej, z buta popitalali sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) 22.00 rescuer z kolegą na Wareckiej, oraz Beatka ale 10m. od swojego pomykacza a o 19 srebrno-czarna 500'ka - ochraniacze na jeansach jak Panterka, ale to nie była Ona..... Edytowane 23 Lipca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) wczoraj 20:17 Julka na ul. Kolumny ... to już drugi raz w ciągu 2-3 dni... szykuj na zapas 6-cio pak, albo zmień trasę dzisiaj Malinowa Pantera na skrzyżowaniu Marszałków ok 13:15 na stojaka przez tory tramwajowe z Wodzewa w kierunku centrum... ... kurna, a miałem nie chlać już więcej... Edytowane 24 Lipca 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Upolowany/na: ridrick upolowany pod FitFabric (9:20 AM) w towarzystwie biało-niebieskiej Suzuki sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 TEDE - tak ten TEDE na Włókniarzy za wiaduktem... pewnie ma koncert w Łodzi... TEDE mi wisi piwko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 TEDE - tak ten TEDE Konrad, a co TEN TurboDiesel ma wspólnego z motocyklami albo z forum? 3 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Konrad, a co TEN TurboDiesel ma wspólnego z motocyklami albo z forum? yyyyy.... wiem wiem Działkowy, że może nie z forum ale upolowałem go na motocyklu jadąc do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Upolowany/na Różowa Pantera Lidl przy Ul.Dąbrowskiego a Kilińskiego godzina 15.05 Oj... Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Ojoj! Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie No nie może byyyć dzisiaj Malinowa Pantera na skrzyżowaniu Marszałków ok 13:15 na stojaka przez tory tramwajowe z Wodzewa w kierunku centrum... Bankowo dziś nie na ,,typowego stojaka" przez tory ,choć często się zdarza . Tego typu zabawy zostawiam sobie np. na ul. Inflancką i wieeeeele innych. p.s. Pantera = łatwy ,,bro-łup" stety/niestety Upolowany/na: Różowa Pantera sprawdź na mapie Jeszcze jeden bro.... no nieeeee 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wczoraj godzina 19.20 Suchy z kimś na rondzie w Tomaszowie wracali od strony zalewu? Zgadza się 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Upolowany/na: ridrick sprawdź na mapie Nie ja i to było r1 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 W niedziele o 18:30 dziewczyna z długimi włosami na czarnej FZ6s w Brójcach - czy to nie któraś dama z naszego forum? Pozdrawiam jak coś:-) a jaki kolor kasku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Może o nas z forum jechala dziś R1 niebieska równo zemna włókniarzy a pożniej pabianicka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Nie ja i to było r1 no to Beata bo GS lansował się przed wejściem lepszego foto nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Coś mi się wydaje, że widziałem Króla Juliana w towarzystwie dwóch motongów na Pabianickiej przy Prądzyńskiego tak około 18-tej - kierunek na Port Łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 wczoraj 20:17 Julka na ul. Kolumny ... to już drugi raz w ciągu 2-3 dni... szykuj na zapas 6-cio pak, albo zmień trasę Zmiana trasy nie wchodzi w grę - ja tu mieszkam! Może o nas z forum jechala dziś R1 niebieska równo zemna włókniarzy a pożniej pabianicka A nie r6 przypadkiem i kobita w kolorowym kasku z turystyczną torbą na baku? Coś mi się wydaje, że widziałem Króla Juliana w towarzystwie dwóch motongów na Pabianickiej przy Prądzyńskiego tak około 18-tej - kierunek na Port Łódź. ehh, bingo Srebrny Fazer i niebieski Hornet - oba "przyplątały się" przypadkiem na trasie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 a jaki kolor kasku? Asia nie pamietam, skręcałem na Czarnocin a z przeciwka w stronę Łodzi leciała, zdazyłem tylko looknąc że czarny fazer i dłuuugie włosy - jaby twoje hehe Buziaki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Upolowany/na: Smooth ok. 16 - yyyy... browar może chłodzić sprawdź na mapie 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgadza się A JA Z LEWEJ STRONY MOTOR PCHALEM!!!!! 5.5km spaceru z psem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 A JA Z LEWEJ STRONY MOTOR PCHALEM!!!!! 5.5km spaceru z psem Działa dobrze na kolana,chociaż nie testowałem 1 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 bardziej na uda ale czego sie nie robi z miłości xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Asia nie pamietam, skręcałem na Czarnocin a z przeciwka w stronę Łodzi leciała, zdazyłem tylko looknąc że czarny fazer i dłuuugie włosy - jaby twoje hehe Buziaki nooo dobra... to ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Rozowa Pantera wczoraj o 18:15 na pilsudskiego przy przedzalnianej w strone widzewa :> 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi