fred89 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 ja w sobotę widziałem dziadka z 60-70 lat, z długą siwą brodą, na chopperku w klapkach, krótkich gaciach, bez koszulki i w okularach :] i to na A1 jak jechałem z braciakiem do Łodzi ;] ale chyba mieszkał w okolicy i tak się tylko przejechał kawałek Przynajmniej z uśmiechem do nas machał więc uznaje go za wyluzowanego dziadka z pozytywną energią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 tak... pati też się śmiała z niego jak wróciła Po prostu hawana na maksa pewnie Pati to na tą klate patrzyła a nie na inne czynniki 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 pewnie Pati to na tą klate patrzyła jedną w domu ma - wystarczy jej 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 dzisiaj jak i prawie codziennie Ola - Wildeyed na Włókniarzy przy Srebrzyńskiej/Makro Mała w sobotę na Włókniarzy przy Drewnowskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nowa cbr szara (chyba 600) na skrzyżowaniu rydza - przybyszewskiego około 19.10. Rs 125 szara rydza śmigłego - dąbrowskiego w stronę lidla. godz 19,30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nowa cbr szara (chyba 600) na skrzyżowaniu rydza - przybyszewskiego około 19.10. Rs 125 szara rydza śmigłego - dąbrowskiego w stronę lidla. godz 19,30 Ja stałem na tym skrzyżowaniu ok. 19-00, ale na pewno nie CBR , choć szarym/srebrnym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 romba Piłsudskiego Niciarniana 16:05? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Upolowany/na: larry miło poznać imiennika sprawdź na mapie 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja stałem na tym skrzyżowaniu ok. 19-00, ale na pewno nie CBR , choć szarym/srebrnym Na bank CBR z wydechem pod d*pą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalos Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja dzis widzialem ekipe chyba 6 moto na Puszkina pewnie na della smigali jeden z nich pieknie mnie powital stawiajac na kolo 2 razy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Mała w sobotę na Włókniarzy przy Drewnowskiej upolowana;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 A kogo ja dziś upolowałem? 12:48 14:13 15:11 Ps na pierwszym zdjęciu motocyklista ma odpowiedni strój, ale panna już ciut gorzej... Co do drugiego i trzeciego zdjęcia to obraz wart jest tysiąca słów Ps2 ja jeżdżę w pełnym rynsztunku, buty wysokie Held, kurtka + spodnie Buse, dodatkowe ochraniacze na kolana Thor i faktycznie jest trochę ciepło, ale trzeba być twardym baaaardzo wdzięczna ta 'odzież motocyklowa' na zdjęciach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Upolowany/na: Różowa Śmigała na retkinie sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Upolowany/na: Różowa sprawdź na mapie Yep. 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Upolowany/na: miqul trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Upolowany/na: Gerwaz trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabas Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dzisiaj pod pijalnia na pietrynie jakiś mini zlocik?? Bo kilka osob od nas chyba stało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 * Srebrno-czarny Fazer na Milionowej o 15;50 leciał w kierunku na centrum * 16:10 skrzyżowanie Rydza Śmigłego z Piłsudskiego, czerwony chopper, czyżby ten sam co pod Wolfmoto? * Niebieska yamaszka YBR i czerwony chopper upolowane pod Wolfmoto koło 16;30 * Czarna CBR 600 RR w okolicach pod kamienicami manufaktury, zaraz przy wjeździe na Ogrodowej * dwaj motonici na światłach na Jana Pawła pod estakadą lecieli w kierunku reala, srebrny Fazer i cuś jeszcze, nie przyjrzałem się To kto stawia ? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nikt - musisz wiedzieć kogo upolowałeś raczej a nie samo moto (tak mi się wydaje) My wczoraj lataliśmy i chyba z 10 mijaliśmy 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowany/na: Dzejdzej trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 xanton, idziesz jak burza, już pięciu na mapie upolowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueSky Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowany/na: Dzejdzej trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj Po nieba błękicie za*******am przez życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martynka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowana Różowa Pantera i Panfillo na Włókniarzy po 20 PS. to ja z Wami stałam na światłach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Upolowany/na: Działkowy z plecaczkiem trafiony - zatopiony sprawdź na mapie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 uch Ty niedobry, czaisz się gdzieś po krzakach ... z przyjemnością postawię Ci bro... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi