crosiak Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jak bym mial wymieniac to by serwery padly Ogolnie motocykli wszedzie pelno wczoraj dobra trasa na okolo jeziorska przez Warte nawiniete ponad 200 a ogolnie od piatku zrobione 734km dzisiaj lece na rekord zeby zrobic 1000km w weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 lansl: Ty to masz chlopie sokoli wzrok crosiak: Piekna traska, szkoda ze nie dzisiaj Zapewne na lotnisku Rossoszyca bedzie sie ostro dzialo. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jechaliście może około 16-17 aleksandrowską? Niezła grupa kilkunastu motocykli jechała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 lansl: Ty to masz chlopie sokoli wzrok crosiak: Piekna traska, szkoda ze nie dzisiaj Zapewne na lotnisku Rossoszyca bedzie sie ostro dzialo. Bo ja tam podjechałem L-ką , zobaczyć kto to i tak mi się wydawało właśnie że Suchy tam był swoją yamahą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jechaliście może około 16-17 aleksandrowską?Niezła grupa kilkunastu motocykli jechała A tak jechała , a raczej jechaliśmy. . . trasę powrotną z jeziorska zrobiliśmy przez łódź. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jaquzie z1000 sx upolowany w arkadi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 łask - niebieski kociak koło policji godz 18sta z groszem 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzisiaj przemskiego z kolegą wyczaiłem w bramie - to się nazywa fartowne spotkanie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Biała R1 na skrzyżowaniu Kościuszki/Zielonej jechał w dół Kościuszki w kierunku Mickiewicza ok 17;00 - czyżby Byku? :DBiałe supermoto z dupną oponą w teren z tyłu, jeździec żółty kask - skręcił z Kilińskiego w Tuwima, koło 17;10z 3 skutery, wszystkie niebieskie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1k3y Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wczoraj na skrzyżowaniu Wyszyńskiego/Retkińska, od strony Mc, godzina 14:34, tablice EL 4544 (o ile dobrze widziałem). Yamaha Thundercat w tym malowaniu Ktoś z forumka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 @Kydy jeździ taką 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 yyy Gsxr szaro żółta na zielonej już 2 raz przed 20;00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 12.30 piekne ducati 999 na kopcinskiego/pilsudskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mnie nie zobaczycie do połowy kwietnia Białą R1 ma mój znajomy, ale RN 09. Inny ma też białą R1 RN 19 z niebieskim brokatem. Moja jest biała i ma złote felgi, jak zobaczycie takie zestawienie to będe ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wczoraj na Retkini widziałem zaparkowaną naprzeciwko komendy koło poczty między budkami czerwoną Hondę VFR - to od nas z forum?Też wczoraj Armii krajowej w stronę myjki przeciął obładowany kuframi czarny chopper o bliżej mi nie znanej marce 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 bandit i sv r niebieskie pod lidlem na wyszynskiego. hmmmm zakupy.jak by tydzien motocyklisty czy co? :riding: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tyle motongów co ostatnio widuje to nie zliczę Jedna fota dziś z tamy, ktoś z forum poznaje swoją maszynę :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 2 motorki na włókniarzy na moście w kierunku profi ktoś od nas? pomachane było, z jakieś 20 min temu;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 filet wczoraj o 13:05 rondo/Pabianicka w grupie 4 motonitów ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siedzieliśmy z kobitką nad oczkiem wodnym w parku w Zgierzu i PIątkowską w stronę McDonalds przemknęła grupa chopperków + jakiś enduro. Czyżby czarne orły?W McDonalds uzupełniali siły gość koło 35 lat na srebrnym Fazerze 8 i czerwony Bandit (młody gość z pasażerką) - od nas? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pełna inwigilacja Jak ktoś będzie chciał gdzieś " po cichu " pojechać, to nie da rady:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 około 7 rano-Wiewiórczyn - niebieska R6 ,a później na chooperze kolo w stylowej kominiarce truposza jak wracałem z Ozorkowa na trasie w okolicach Grotniki -godzinka przed 8 rano == ktoś od nas?? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Pełna inwigilacja Jak ktoś będzie chciał gdzieś " po cichu " pojechać, to nie da rady:Pdokładnie! strach się bać 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siedzieliśmy z kobitką nad oczkiem wodnym w parku w Zgierzu i PIątkowską w stronę McDonalds przemknęła grupa chopperków + jakiś enduro. Czyżby czarne orły?chyba to my byliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 i moze ja :> 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi