fred89 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Na włókniarzy ok. 17:30-18 koleś w bluzie i gatkach na fajnej R6 i towarzyszył nam facet na chopperku Śmignąłem też kawałek z ziomkiem na Cebrze F2 koło Pasażu A i na Piłsudskiego po 18 piękna Cebra Repsol z rej. EL KRIS (fajne szerokie kapcie i zwinnie przeciskał się w stronę selgrosu ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Heh, dzisiaj na Podchorążych 35 przed mym miejscem pracy, śmignęły dwa moto z czego jedna Cebra, kierowca cały na czarno Powiedzmy, że późnym popołudniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Michallica na Wlokniarzy przy Statoilu ok 21. Piekna ta Twoja Baska, naprawde. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Częściej jadę piłsudskiego do Koluszek lecz brzezińską również często śmigam A nie jechałeś może po 19 Piłsudskiego w strone centrum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Troche przed 10 rano - na srodku Limanowskiego/Wlokniarzy czarny gixxer, zjechal na stacje po zjezdzie ze skrzyzowania, stalismy razem na swiatlach ~18:40 na Piłsudskiego od Kilinskiego i wjezdzajace pod Central2, potem ~21:45 na parapecie - czerwone jajko :> Od nas? ;] 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 A nie jechałeś może po 19 Piłsudskiego w strone centrum? Nie o 19 to już byłem u siebie w Koluszkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 MarrO, Twoj moto widziany w stacji diagnostycznej w kanzasie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czwartek 16 maja biały Dukat monster o dokładnie 15.57 koło stadionu widzewa )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Czwartek 16 maja biały Dukat monster o dokładnie 15.57 koło stadionu widzewa Pewnie Bambrys, bo w Łodzi znam tylko 3 Monstery i tylko 1 biały 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Codziennie upolowywuje ciemnego GSa 500E stojącego na parkingu przędzalni Braci Muehle przy Żeligowskiego Ktoś z forum? 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Michallica na Wlokniarzy przy Statoilu ok 21. Piekna ta Twoja Baska, naprawde. A pozdrawiam kolego z bordowej cebuli Nie chwal nie chwal bo sie zepsuje jeszcze albo co hehehe Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) ul Jugosławiańska yamaha CAT ..99,9% "stary"!! koło 13 NAem przed 12 w południe na Piłsudzkiego Edytowane 17 Maja 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dwie CBR 600F w fabrycznym fioletowo-czerwono-białym malowaniu na włókniarzy, przyznawać się kto to! Czyżby Panfillo na swojej pomarańczowej Cebulce na Włókniarzy leciał w stronę Zgierza? Bordowy Suzuki GS pozdrawiany na Aleksandrowskiej koło Domu dziecka, ktoś od nas? Wszystko między 19;30 a 20;00 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Leciał leciał. Borod/czerwona cebula na pojezierskiej przy sierakowskiego koło 16.30 (Bercikowski??). Jakiś ciemny GS na oliwskiej między rumuńską a grunwaldzką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Borod/czerwona cebula na pojezierskiej przy sierakowskiego koło 16.30 (Bercikowski??). Pudlo, ja dzisiaj bordowa puszka sie poruszalem. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dwie CBR 600F w fabrycznym fioletowo-czerwono-białym malowaniu na włókniarzy, przyznawać się kto to! jak do tej pory, tylko jedną Cebrę widziałem w moim malowaniu a tu proszę 2 sztuki latają :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Pozdrowienia dla ekipy która o 23:30 siedziała na dellu i dla Niebieskiej R1 z którą gumowałem 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Smooth upolowany ,,na słuch" o 01:05 na Rokicińskiej 1 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemin Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 wyprzedzająca czarna e-R-eczka przy Dobra Nowiny w stronę Strykowa ok 6:20? Zjechałem bordową puchą z przeciwka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Czwartek 16 maja biały Dukat monster o dokładnie 15.57 koło stadionu widzewa )) Pewnie Bambrys, bo w Łodzi znam tylko 3 Monstery i tylko 1 biały no i od razu dwa piwka poszły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 MarrO, Twoj moto widziany w stacji diagnostycznej w kanzasie. Trafiony zatopiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Yuna80 pomykała Rokicińską w stronę Andrespola po 14.00 Była LwG. Drugiego kierowcy niestety nie rozpoznałam 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 ja wczoraj na drewnoska-kasprzaka dorwałem auto z nalepką "motocykle są wszędzie" i pod spodem napis "serwisuje się u Kuby" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Browar sie nalezy Rozowej:) Pierwsza jestes, co mnie drapnela A ten drugi niezidentyfikowany obiekt latajacy, to Dann z kaTTi na plecaczku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Mała z kimś jeszcze (nie wiem czy nie Martą) w Babach, odbijała na Piotrków. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi