Aidekk Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Następnym razem postaraj się rozpoznać kierowców. Może bez kasków jeździjcie to będzie łatwiej 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Julian na Kolumny wczoraj ok 14:30 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Może bez kasków jeździjcie to będzie łatwiej ja upolowałam ciebie i browar mi się nalezy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej_jozwik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Buell wczoraj w okolicach zachodniej-struga okolo 16.30 - 17.00, niestety kierowcy nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie. Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Tomi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Stunter na Aleksandrowskiej o 15 a za nim 2 cbf na sygnale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) * na Rondzie Sibiraków czarna CB 500 UFFF! Tym razem to nie ja W razie czego i tak byś mnie rozpoznał Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 15:15 - Legionów/Włókniarzy - czerwone Suzuki GS500E ~16:10 - Rąbień - droga 71 w stronę Konstantynowa Ł - turystyczne enduro (?) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak z pasażerem to ja. LWG ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Jak z pasażerem to ja. LWG ;] tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 mnie policja na Wlokniarzy zaraz za wiaduktem w strone Pabianickiej... uwazajcie na siebie... milego weekendu majowego mnie policja na Wlokniarzy zaraz za wiaduktem w strone Pabianickiej... uwazajcie na siebie... milego weekendu majowego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ile pkt. jaki mandat? 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Julian na Kolumny wczoraj ok 14:30 No niby miejscówka jak najbardziej możliwa, ale koło 12 lub 15:30, bo o 14:30 jeszcze grzecznie siedziałam na wykładzie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ile pkt. jaki mandat? autkiem jechałem... motocyklem nie wiem czy bym się zatrzymał 200 zł 6 pkt karnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Luki w Strykowie około 18.40 na Kole koło zalewu w strykowie ? Edytowane 1 Maja 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Turystyczne bmw z metalowymi kuframi na łódzkich blachach w Szczyrku. Ktoś od nas? 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie. Sebol i Lubiany przy cmentarzu na rudzie.zgadza się latalismy z Lubianym ,i przy okazji byłem wypicowac pomnik teściów na majowke. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 wczoraj około 19ej cały korowód na Dellu: Fatum, niebieska SVka650 z okrągłym "ryjkiem", jakiś Fazerek FZ6, FZS1000Fazer chyba z kufrem, i jakaś zarzynana R6tka z pustym wypatroszonym wydechem... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 wczoraj około 19ej cały korowód na Dellu: Fatum, niebieska SVka650 z okrągłym "ryjkiem", jakiś Fazerek FZ6, FZS1000Fazer chyba z kufrem, i jakaś zarzynana R6tka z pustym wypatroszonym wydechem... wszystko się zgadza, tylko wydech ma jeszcze db killera a propo działkowy: dobry, ciasny, szybki kapeć na wyprzedaniu, respect! Kasica i pare bajków w Alexie na pogaduszce, Catch Yaaa! 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Kasica i pare bajków w Alexie na pogaduszce, Catch Yaaa! A gdzie dokladnie te pogaduszki w Aleksie sie odbywaja ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Chylon, Gonia i jeszcze dwa moto (nie pamiętam z nicków) dziś na tamie nad Jeziorskiem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 wszystko się zgadza, tylko wydech ma jeszcze db killera o jessssuuu! to w wersji "bez" urwie Ci głowę a propo działkowy: dobry, ciasny, szybki kapeć na wyprzedaniu, respect! uj tam... nie ogarniam to i maszyna poniosła 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ciasny Możecie mnie oświecić?może to znaczy kolana przy zbiorniku 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Możecie mnie oświecić?może to znaczy kolana przy zbiorniku NIe, pod stołem na imprezie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 (edytowane) zapytajcie autora postu ... ale mogę się domyślać, że tu akurat chodziło o wyprzedzanie ze sporą prędkością kilku samochodów pod rząd jadąc na tylnym kole, na wąziutkiej ulicy ... takie farmazony się zdarzają Edytowane 5 Maja 2013 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi