ClearWater Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiaj około 13.20 niebieski gixxer limited editio 750 na Rydza śmigłego - dąbrowskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Z piłsudzkiego czy to rokicińska w tą małą uliczkę przed widzewem skręcał za mną chyba DżejDżej ? koło 13-14 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Daniel-To ja cię upolowałem i machałem ja ,a ty słuchałeś muzy ale wiesz znamy się to nie wypada pisać a zastanawiałem się kto był z tobą,a ja zaleciałem po to żeby audi powąchało dela bo jeszcze tam nie było,tak wracając ze Spały ze mna był zółwik skad wiesz ze muzy słuchałem 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Daga a potem widzieliśmy się już na Motodromie:) ..a tydzień temu w Dłutowie??? Pozdrawiam ps.jeśli masz na mysli moja białą hornetkę oczywiście??!!! No nie wiem, była... biała xD Ale ja jechałam wtedy z przeciwka puszką, bo ze szkoły wracałam ;/ więc raczej mnie nie widziałeś A co do dziś, pozdrawiam kolegę, który podjechał czarną CBR'ką i kupił 7 pokręteł do płyty dla żony ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 12:20 Na Kilińskiego przy luk oil niebieski R6 z kaskiem 46 Zgadłem Królu J... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 skad wiesz ze muzy słuchałem Bo ci głowa na światłach latała na boki 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 15:58 Zachodnia - Próchnika jakiś turystyk i gościu z tego co widziałem w kamizelce FŁM 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 18:15 - Włókniarzy/Limanowskiego czarne jajo w strone Zgierza 18:20-18:30 - Włókniarzy, potem Mickiewicza az do skrzyzowania marszałków - jechałem za/przed Goldwingiem czerwonym (czy tam amarantowym ) - ktos od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wczoraj około 13.30 Rs 50 w nowej budzie Czyżby NoPel ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 to ja pozdrawiam trzech panów z Czarnych Orłów z którymi wczoraj miałam okazję przez Łódź przejechać i całą ekipę upolowaną na Beskidzkiej Gdzie te moje Czarne Orły latały w środku tygodnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 12:20 Na Kilińskiego przy luk oil niebieski R6 z kaskiem 46 Zgadłem Królu J... Ustrzelona Tylko nie opowiadaj nikomu o stylu tej jazdy (czy tam amarantowym ) :O Istnieją faceci, którzy znają takie kolory chociażby z nazwy? :O 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) No pewnie, że istnieją, np. Tomasz Jacyków i jego "koledzy po fachu" Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Jędrzej (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 :o Istnieją faceci, którzy znają takie kolory chociażby z nazwy? :o No pewnie, że istnieją, np. Tomasz Jacyków i jego "koledzy po fachu" ...albo np. tacy, co to ich kobiety/klientki wytrenowały, ze jest więcej niż 4 bity kolorów A tu pomoc dla kolegów, jakby co: lista kolorów Wracając do tematu - czerwony (po prostu czerwony ) Bandit 600N na Włókniarzy/Konstantynowska kolo 10:10 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 na ...j komu tyle nazw kolorów? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Teraz trzeba będzie biegać z próbnikiem po ulicy żeby ustalić jakiego koluru jest to "niebieskie" moto :biggrin: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 scOti po 16 na Mickiewicza Suchy na Konstantynowskiej ok. 20 za nim Aidekkk przy ZOO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Aidekkk - Motorwings po 17:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a teraz uwaga uwaga nie wiem czy mnie wzrok nie myli ale dziś o 22:00 prawdopodobnie Bart schodził na kolano róg pojezierska / włókniarzy na rowerze typu góral 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a teraz uwaga uwaga nie wiem czy mnie wzrok nie myli ale dziś o 22:00 prawdopodobnie Bart schodził na kolano róg pojezierska / włókniarzy na rowerze typu góral heheh a jednak pozbywa się tego sadła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 pavulon z uśmiechającą się pod kaskiem towarzyszką (i ładnie machającą łapką ) na rondach dellowych około 22:45 dnia 23 kwietnia, czyli wczoraj 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 pavulon z uśmiechającą się pod kaskiem towarzyszką (i ładnie machającą łapką ) na rondach dellowych około 22:45 dnia 23 kwietnia, czyli wczoraj Ciesz się, że pierwszy byłeś przy kompie, bo Ty byś piwko stawiał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 next time to pavulon będzie machał łapą, a z Tobą się przywitam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 * wczoraj ok 19;00 Nildur na swoim Trackerze skręcał z Bandurskiego w Wyszyńskiego. Wisisz piwo * czerwona CB-500 na światłach na Kaliskiej jadąca w stronę centrum wczoraj ok 19;30 * i jakiś wariat na czarnej Suzi mijał nas w okolicach lotniska 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagbat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Adany dziś na włókniarzy 12:20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 "wisisz piwo" głupota, zmieńmy zasady i każdy "upolowany" wisi litr 98 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi