Gregory Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Jak to było suzuki gsxr 1000 k4 to znam kierowce jak tylko ma okazje to na kole jeździ czyli prawie non stop 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Tak, to była K4.No pięknie mu to wychodzi. Aż żal mi się zrobiło że nie mogę na razie latać na moim szerszeniu.. Jest w trakcie przygotowań do sezonu :)Po Łodzi ogólnie dzisiaj śmigało dużo motocykli.. w mojej okolicy ani jednego nie spotkałem 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Crosiak autem pod Roznerlandem;D 0 Cytuj
ridrick Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Trzeba zrobić ściśle tajną galerie w stylu nasi na motocyklach tak by później było łatwiej wszystkich rozpoznawać na ulicy ;)Ja tam nikogo nie widziałem. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Muodyv6 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Chyba Filet na krakowskiej o 15:50 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Dzisiaj o 19:30 dwa motongi na "zagranicznych" blachach pod delem :)Jezeli mnie czytaja, to tak to ja bylem na tym czyms srebrnym, bez owiewek, silnikiem na wierzchu i latarka w reku 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
siwutek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Dzisiaj o 19:30 dwa motongi na "zagranicznych" blachach pod delem :)Jezeli mnie czytaja, to tak to ja bylem na tym czyms srebrnym, bez owiewek, silnikiem na wierzchu i latarka w reku haha Bulba - słowo sporty extremalne w twoim wykonaniu nabiera nowego znaczenia 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Lans Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Co widzialem chopera przed chwila... na Pojezierskiej. Caly w diodach, nawet na kolach mial diody 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 siwutek: Nie wspomnialem jeszcze o wkretaku krzyzakowym i kluczu fi10 na przedluzce elastycznej 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Olo Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Muodyv6, widziałem dzisiaj identyczną cbr jak Twoja na Retkinskiej, możliwe że to Ty? 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Na zgierskiej ok 16:20 w kierunku Zgierza czarny bandzior Krzysiekbandit nie z forum,z Ozw 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 siwutek: Nie wspomnialem jeszcze o wkretaku krzyzakowym i kluczu fi10 na przedluzce elastycznej hehe - przywracasz mi wiarę w ludzi hahaha 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Dzisiaj: 19:45 dwie szlifierki zaparkowane r.Rzgowskiej i Kosynierow Gdynskich. Jezdzcy zapewne wciagali kebaba 19:55 Szlifierka (bardzo kolorowa na czerwonych felgach) Tatrzanska cieli przez Dabrowskiego Kierownik z plecaczkiem. 20:30 Kopcinskiego zjazd z wiaduktu w strone szpitala Korczaka Czarny turystyk, szedl prawym pasem na pelnej p.......e 200 albo i lepiej ! Kolego, zebysmy nie musieli byc na Twoim pogrzebie 20:45 Czarna szlifierka z przeciwka na Dabrowskiego (Anczyca/Kossaka) ja w strone centrum czarny rycerz zapewne na Dell`a Lewe w gorze Wiecej grzechow nie pamietam, bo z pospiechu nie zapodalem podpinki i troche spicnialem juz pod koniec. Sory ze moj raport sprowadzaja sie do okreslen Szlifierka, turystyk, armatura Ale z racji dosiadanego sprzetu, wszystko inne zlewa mi sie w jedno Czekam na propozycje jutrzejszego czegoś ))) Ps. siwutek: Powiedz kiedy bedziesz w Lodzi, to postaram sie jeszcze cos ciekawego wymyslic 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Dzisiaj ok godz. 16 skrzyżowanie Rydza i Piłsudzkiego żółty GSXR golas z wgniotką na zbiorniku, ktoś z forum ? 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 DZIŚ Łask- koło policji - niebieska Suza, niezczaiłem jaka ale coś pod 250-500 mi wyglądała - godzina dziesiątaŁask - 4 moto koło straży OSP -około 15stej, z 3 moto koło szpitala, podobna godzina - pojedynczych nie policzyłem acha i grupa na chooperach koło Kaufland 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
adany_76 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 jak bym wymieniał wszystkie motongi co dziś widziałem na drogach to pewnie zajęło by to z godzinę . najwięcej widziałem po drodze na warszawkę , ale pewnie lecieli na służewiec na bazar motocyklowy 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 To prawda, dzisiaj wysyp był motocykli, a pewnie jutro będzie podobnie lub jeszcze więcej Dzisiaj za to z forum upolowałem ok. 8 osób i ponad 100km nawinięte. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Julka Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 19:20 granatowy/czarny Fazer na Piłsudskiego koło Reala 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
krzycho Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 ok 19 grupka motocyklistow na chodniku przy krzyzowce w andrespolu moze z 5 maszyn nie wiem dokladnie bo ciemno i jakoś szybko stali 0 Cytuj
lukas_01 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 powrót z łodzi od strykowskiej do andrespola niebieska sv kontra niebieska sv 0 Cytuj
Lans Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 powiedzcie mi czy grupka okolo 10 moto, ktora stala na lagiewnickiej za mostem, to od nas z forum ? napewno byl tam zolty scigacz , jakies kawasaki , duzy skuter, yamaha niebiesko biala, tyle bylo maszyn ze nie zapamietalem dobrze zadnegej 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 powiedzcie mi czy grupka okolo 10 moto, ktora stala na lagiewnickiej za mostem, to od nas z forum ? napewno byl tam zolty scigacz , jakies kawasaki , duzy skuter, yamaha niebiesko biala, tyle bylo maszyn ze nie zapamietalem dobrze zadnegejTo my! To my! Żółty to był VFR 800 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Krzysztofor Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Wczoraj Kojak na Virago godz 17-18(nie pamiętam czasu dokładnie )z Pabianickej skręcał w Jana Pawła II.Zgbiony z pola widzenia na wysokości Macro 0 Cytuj LwG!!!
Rekomendowane odpowiedzi