Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to było suzuki gsxr 1000 k4 to znam kierowce jak tylko ma okazje to na kole jeździ czyli prawie non stop :smile:

Opublikowano

Tak, to była K4.No pięknie mu to wychodzi. Aż żal mi się zrobiło że nie mogę na razie latać na moim szerszeniu.. Jest w trakcie przygotowań do sezonu :)Po Łodzi ogólnie dzisiaj śmigało dużo motocykli.. w mojej okolicy ani jednego nie spotkałem :P

Opublikowano

Crosiak autem pod Roznerlandem;D

Opublikowano

Trzeba zrobić ściśle tajną galerie w stylu nasi na motocyklach tak by później było łatwiej wszystkich rozpoznawać na ulicy ;)Ja tam nikogo nie widziałem.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Chyba Filet na krakowskiej o 15:50

Opublikowano

Dzisiaj o 19:30 dwa motongi na "zagranicznych" blachach pod delem :)Jezeli mnie czytaja, to tak to ja bylem na tym czyms srebrnym, bez owiewek, silnikiem na wierzchu i latarka w reku :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Dzisiaj o 19:30 dwa motongi na "zagranicznych" blachach pod delem :)Jezeli mnie czytaja, to tak to ja bylem na tym czyms srebrnym, bez owiewek, silnikiem na wierzchu i latarka w reku :biggrin:

haha Bulba - słowo sporty extremalne w twoim wykonaniu nabiera nowego znaczenia :smile:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Co widzialem chopera przed chwila... na Pojezierskiej. Caly w diodach, nawet na kolach mial diody :biggrin:

Opublikowano
siwutek: Nie wspomnialem jeszcze o wkretaku krzyzakowym i kluczu fi10 na przedluzce elastycznej :smile:

Opublikowano

Muodyv6, widziałem dzisiaj identyczną cbr jak Twoja na Retkinskiej, możliwe że to Ty? :smile:

Opublikowano

Na zgierskiej ok 16:20 w kierunku Zgierza czarny bandzior

Krzysiekbandit nie z forum,z Ozw
Opublikowano

siwutek: Nie wspomnialem jeszcze o wkretaku krzyzakowym i kluczu fi10 na przedluzce elastycznej :smile:

hehe - przywracasz mi wiarę w ludzi :smile: hahaha

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

Dzisiaj:

19:45 dwie szlifierki zaparkowane r.Rzgowskiej i Kosynierow Gdynskich.

Jezdzcy zapewne wciagali kebaba :smile:

19:55 Szlifierka (bardzo kolorowa na czerwonych felgach) Tatrzanska cieli przez Dabrowskiego

Kierownik z plecaczkiem.

20:30 Kopcinskiego zjazd z wiaduktu w strone szpitala Korczaka

Czarny turystyk, szedl prawym pasem na pelnej p.......e

200 albo i lepiej !

Kolego, zebysmy nie musieli byc na Twoim pogrzebie :sad2:

20:45 Czarna szlifierka z przeciwka na Dabrowskiego (Anczyca/Kossaka)

ja w strone centrum czarny rycerz zapewne na Dell`a

Lewe w gorze :smile:

Wiecej grzechow nie pamietam, bo z pospiechu nie zapodalem podpinki

i troche spicnialem juz pod koniec.

Sory ze moj raport sprowadzaja sie do okreslen

Szlifierka, turystyk, armatura

Ale z racji dosiadanego sprzetu, wszystko inne zlewa mi sie w jedno :biggrin:

Czekam na propozycje jutrzejszego czegoś :smile:)))

Ps. siwutek: Powiedz kiedy bedziesz w Lodzi, to postaram sie jeszcze cos ciekawego wymyslic :smile:

MarcinGraczykLDZ
Opublikowano

Dzisiaj ok godz. 16 skrzyżowanie Rydza i Piłsudzkiego żółty GSXR golas z wgniotką na zbiorniku, ktoś z forum ?

Opublikowano

DZIŚ Łask- koło policji - niebieska Suza, niezczaiłem jaka ale coś pod 250-500 mi wyglądała - godzina dziesiątaŁask - 4 moto koło straży OSP -około 15stej, z 3 moto koło szpitala, podobna godzina - pojedynczych nie policzyłem :smile: acha i grupa na chooperach koło Kaufland :smile:

Opublikowano

jak bym wymieniał wszystkie motongi co dziś widziałem na drogach to pewnie zajęło by to z godzinę . najwięcej widziałem po drodze na warszawkę , ale pewnie lecieli na służewiec na bazar motocyklowy

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

To prawda, dzisiaj wysyp był motocykli, a pewnie jutro będzie podobnie lub jeszcze więcej :P Dzisiaj za to z forum upolowałem ok. 8 osób i ponad 100km nawinięte.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

19:20 granatowy/czarny Fazer na Piłsudskiego koło Reala :smile:

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ok 19 grupka motocyklistow na chodniku przy krzyzowce w andrespolu moze z 5 maszyn nie wiem dokladnie bo ciemno i jakoś szybko stali :biggrin:

Opublikowano

powrót z łodzi od strykowskiej do andrespola niebieska sv kontra niebieska sv ;)

Opublikowano

powiedzcie mi czy grupka okolo 10 moto, ktora stala na lagiewnickiej za mostem, to od nas z forum ? napewno byl tam zolty scigacz , jakies kawasaki , duzy skuter, yamaha niebiesko biala, tyle bylo maszyn ze nie zapamietalem dobrze zadnegej :P

Opublikowano

powiedzcie mi czy grupka okolo 10 moto, ktora stala na lagiewnickiej za mostem, to od nas z forum ? napewno byl tam zolty scigacz , jakies kawasaki , duzy skuter, yamaha niebiesko biala, tyle bylo maszyn ze nie zapamietalem dobrze zadnegej

To my! To my! :riding: Żółty to był VFR 800 :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Wczoraj Kojak na Virago godz 17-18(nie pamiętam czasu dokładnie :P )z Pabianickej skręcał w Jana Pawła II.Zgbiony z pola widzenia na wysokości Macro

LwG!!!