Dann Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 no yyy.. ja byłam furą wiem, jestę mięczakię JA tego nie napisałem :decayed: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ok 13.45 jakis czarny scigacz chyba suzuki ( nie widzialem bo przez okno wygladalem) wyjezdzal z parkingu przy zakopianskiej/tuszynskiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na bp przy Mc Jakiś cross na myjce. z godzinę temu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja upolowałem 2 Crosidła na brzezińskiej koło M1 ...stacja ORLE koło godziny 15..... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Al. Włókniarzy przy Św. Teresy po 14 , gościu w pomarańczowej kurtce , moto niestety nie poznałem... 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 golona93 na moto Zgierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Hmmm? Czyżby sezon 2013 rozpoczął się rok wcześniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Al. Włókniarzy przy Św. Teresy po 14 , gościu w pomarańczowej kurtce , moto niestety nie poznałem... Chyba ten sam gościu (pomarańczowa kurtka, czarne moto) przed "apartamentowcem" na Kusocińskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dziś koło 16-17, skrzyżowanie Piłsudskiego i Kilińskiego, Custom z awarią i jakiś turystyk, nie napisze dokładniej bo się nie przyglądałem. Motki wprowadzone na przystanek tramwajowy. To ktoś z forum? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dziś 21:20 trzech fanów białego szaleństwa na quadach przy krańcówce na Dellu. Pozazdrościć! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Okropna, Psycho i Gulek upolowani na Bajzlu 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Julka upolowana na Bajzlu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wszystkich, których nie poznałam, bo bez motocykla i kasku było ciężko - z góry przepraszam 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ScOti i Doroti na MWB 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 niema co przepraszać Julka ja też cię upolowałem na bajzlu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Julka wychodzi na to że skrzynkę browara musisz chyba zakupić bo zaraz wyjdzie na to że Cie tam mnóstwo osób upolowało jak coś to mogę ci pustą z butelkami na wymianę pożyczyć, już ją kiedyś nosiłaś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Julka wychodzi na to że skrzynkę browara musisz chyba zakupić bo zaraz wyjdzie na to że Cie tam mnóstwo osób upolowało jak coś to mogę ci pustą z butelkami na wymianę pożyczyć, już ją kiedyś nosiłaś Wcale, że nie napisałam wcześniej, że nie kojarzę wszystkich z twarzy, więc teraz to wykorzystują i piszą, że widzieli, a pewnie nawet na Bajzlu nie byli! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mała... w drodze na studia chyba... na Politechniki... dziś o 8:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kto tam dzisiaj nie wytrzymał i został upolowany na Broniewskiego przy Kilińskiego przed 20? Zazdroszczę całej trójce 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kto tam dzisiaj nie wytrzymał i został upolowany na Broniewskiego przy Kilińskiego przed 20? Zazdroszczę całej trójce Ja grasowałem po Chojnach ale fakt przyjemność gwarantowana, ach to uczucie kiedy moto po trzech miesiącach snu na mrozie gada niemal od pierwszego "bezcenne" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 na kilinskiego wczoraj kolo 17tej upolowane jakies anduro biale 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 to uczucie kiedy moto po trzech miesiącach snu na mrozie gada niemal od pierwszego "bezcenne" To uczucie, kiedy moto po miesiacu mrozu wyciagasz i drog nie poznajesz... Same dziury, na Inflanckiej wczoraj o malo co gleby nie zaliczylem... Jakis wiekszy skuter na Pojezierskiej ~18, ciemno bylo juz 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Z przykroscia zawiadamiam ze to nie ja 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 To uczucie, kiedy moto po miesiacu mrozu wyciagasz i drog nie poznajesz... Same dziury, na Inflanckiej wczoraj o malo co gleby nie zaliczylem... Jakis wiekszy skuter na Pojezierskiej ~18, ciemno bylo juz Nie jechales moze wczoraj okolo 13:30 na Pabianickiej? az mnie serce z zazdrosci zabolalem jak zobaczylem 2oo turlajac sie puszka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Z przykroscia zawiadamiam ze to nie ja Domyslam sie, bo to raczej nie byl Burgman Nie jechales moze wczoraj okolo 13:30 na Pabianickiej? Nie, ja smigalem dopiero od 15 do 19 az mnie serce zzazdrosci zabolalem jak zobaczylem 2oo turlajac sie puszka. No to do garazu i... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi