Aciulek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Czarna VFR pomiędzy więcka a 1-go maja, upolowałem jak z psem byłem;]to nowy sprzet Wegla 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 to nowy sprzet Wegla To ładny;D 0 Cytuj
Muodyv6 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Maciek u siebie w pracy dziś o 9;P 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 upolowana Yamaszka ybr czerwona na rondzie lotników lwowskich około 14,00żółto czrna cbr 900 na skręcie w lewo z włókniarzy w drewnowską około 14.45ktoś z forum? 0 Cytuj LwG!!!
adany_76 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 zielony gpz na wileńskiej przed szpitalem im.madurowicza . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
jaquzie Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 a ja wczoraj wracając z roboty, około 22:30, mijałem 2 motocykle na przejeździe kolejowym na śląskiej - biała gsxr-a i coś jeszcze z tyłu.ciekawe, bo termometr w aucie pokazywał mi -7 stopni 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
stanany Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 zielony GPZ w Glinniku na Słonecznej 0 Cytuj
Lans Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 przed chwilą, na rogu Strykowskiej/Wojska Polskiego żółlta honda CBR , koleszka w stroju Alpinestarsa. Ktoś od nas ? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Chyba widziałem Yamaszkę V-Max dzisiaj, która wyjeżdżała z Wojska Polskiego w lewo, w Palki/Strykowską :riding:P.S. Gościu chyba w dredach, od nas? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
GrubY Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 może Kuba V-max moto przepala 0 Cytuj
Lans Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Dzisiaj latałem z dwoma motocyklistami po Włókniarzy. Honda CBF1000 i Honda Africa, ale nie znam :PPoza tym sporo moto się kręciło po mieście. Wiosna!!! 0 Cytuj
kaizen Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 A kto lata zielonym trampkiem. Dzisiaj kolega moj go zaczepil bo myslal ze to ja he he he.Ale podobno zdziwienie na twarzach he he he.- spoko tez dolaczy viadero 125 Juz go widzialem na drodze pod koniec tamtego roku na Kopernika. Wybacz nie moglem sie zatrzymac wtedy bo transcity koledze cos kulalo. Fajnie ze jest ktos z identiko XL600 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 dziś w Sieradzu ale za szybko było i nie zdążyłem moto rozpoznać - okolice ronda 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
adany_76 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 wczoraj kolo 14 al.włókniarzy przy drewnowskiej bordo jajeczko 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
Bulba Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 (edytowane) Pamietajcie ! ze KAZDY Wasz przejazd Rydza Smiglego (od Broniewskiego do Dabrowskiego) slyszany przez Bulbe Podnosi moje wkur*** wiosenne o kilka punktow procentowych Edytowane 9 Marca 2012 przez scOti cenzura (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
AndrzejCBR Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Czemu Cie do denerwuje?:> 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Bo nie moge wskoczyc na koze :(Dzieki naszej kochanej Poczcie jego mać Polskiej, juz trzeci dzien idzie do mnie polecony priorytet (i juz wiem ze dojdzie w poniedzialek)bez ktorego nie moge zaczac skladac skuterka do kupy <szloch>Ale to juz temat na osobny temat 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Suchy-wolk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Upolowałem niebieskiego Kawasaki Ninja - niebieski kolor, rocznik ok.2002 na Pomorskiej na wiadukcie. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
adany_76 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 wczoraj około 19 na placu wolności stało kilkanaście podejrzanie zachowujących się osobników (różnej płci ). Jeden nawet coś rozprowadzał i wszyscy zwracali do niego Suchy 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić....
MateuszZR7 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Wczoraj upolowana około 21, Yamaha Xt660X sądzę że naszego kolegi (HTR) przy ulicy Stefanowskiego. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Upolowane sztuk 4 podczas wycieczki rowerowej z kobitą:Na Obywatelskiej pomarańczowy cross 250 (chyba KTM) i jeszcze jeden z nim ale nie umiem zidentyfikować, czyżby Pysiek? :)Kilińskiego sunął ktoś na niebieskim skuterzeTymienieckiego koło parku, przecinało na światłach Kilińskiego czerwone DucatiKtoś od nas? 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
AndrzejCBR Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Jeździ ktoś od nas granatowym paskiem b5 dwie naklejki jedna to motocykle sa wszędzie druga kontury moto. Pod carrefourem na dabrowie 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Dzisiaj ok 16:00 na Rokicińskiej czarny gixer ze złotymi lagami... Pięknie na gumie poszedł :)Czy to może ktoś z forum ? 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 No to jedziem dalej:Dziś koło 16;30 na Wałową (jak się leci na Przybyszewskiego) skręcał czarny GSXNa Przybyszewskiego z kobitką na tyle jechało czerwone moto, nie umiałem poznać co to - napis na baku Benusso albo BenussiKtoś się przyznaje, że to on? Od nas ludzie czy nie od nas? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Czupryn Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 No jak jedziem to jedziem :)Na zgierskiej ok 16:20 w kierunku Zgierza czarny bandzior i w tym samym momencie w kierunku łodzi żółte szybkie "coś" - nie poznałem bo byłem zajęty manewrowaniem puszką Przyzna się ktoś ? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi