Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czarna VFR pomiędzy więcka a 1-go maja, upolowałem jak z psem byłem;]

to nowy sprzet Wegla :smile:
Opublikowano

to nowy sprzet Wegla :smile:

To ładny;D
Opublikowano

Maciek u siebie w pracy dziś o 9;P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

upolowana Yamaszka ybr czerwona na rondzie lotników lwowskich około 14,00żółto czrna cbr 900 na skręcie w lewo z włókniarzy w drewnowską około 14.45ktoś z forum?

LwG!!!

Opublikowano

zielony gpz na wileńskiej przed szpitalem im.madurowicza .

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

a ja wczoraj wracając z roboty, około 22:30, mijałem 2 motocykle na przejeździe kolejowym na śląskiej - biała gsxr-a i coś jeszcze z tyłu.ciekawe, bo termometr w aucie pokazywał mi -7 stopni :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

zielony GPZ w Glinniku na Słonecznej

Opublikowano

przed chwilą, na rogu Strykowskiej/Wojska Polskiego żółlta honda CBR , koleszka w stroju Alpinestarsa. Ktoś od nas ?

Opublikowano

Chyba widziałem Yamaszkę V-Max dzisiaj, która wyjeżdżała z Wojska Polskiego w lewo, w Palki/Strykowską :riding:P.S. Gościu chyba w dredach, od nas? :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dzisiaj latałem z dwoma motocyklistami po Włókniarzy. Honda CBF1000 i Honda Africa, ale nie znam :PPoza tym sporo moto się kręciło po mieście. Wiosna!!!

Opublikowano

A kto lata zielonym trampkiem. Dzisiaj kolega moj go zaczepil bo myslal ze to ja he he he.Ale podobno zdziwienie na twarzach he he he.- spoko tez dolaczy viadero 125 Juz go widzialem na drodze pod koniec tamtego roku na Kopernika. Wybacz nie moglem sie zatrzymac wtedy bo transcity koledze cos kulalo. Fajnie ze jest ktos z identiko XL600

Opublikowano

dziś w Sieradzu :smile: ale za szybko było i nie zdążyłem moto rozpoznać - okolice ronda :smile:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Opublikowano

wczoraj kolo 14 al.włókniarzy przy drewnowskiej bordo jajeczko

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pamietajcie ! ze KAZDY Wasz przejazd Rydza Smiglego (od Broniewskiego do Dabrowskiego) slyszany przez Bulbe

Podnosi moje wkur*** wiosenne o kilka punktow procentowych ;)

Edytowane przez scOti
cenzura (wyświetl historię edycji)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Czemu Cie do denerwuje?:>

Opublikowano

Bo nie moge wskoczyc na koze :(Dzieki naszej kochanej Poczcie jego mać Polskiej, juz trzeci dzien idzie do mnie polecony priorytet (i juz wiem ze dojdzie w poniedzialek)bez ktorego nie moge zaczac skladac skuterka do kupy <szloch>Ale to juz temat na osobny temat :sad2:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Upolowałem niebieskiego Kawasaki Ninja - niebieski kolor, rocznik ok.2002 na Pomorskiej na wiadukcie.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

wczoraj około 19 na placu wolności stało kilkanaście podejrzanie zachowujących się osobników (różnej płci ). Jeden nawet coś rozprowadzał i wszyscy zwracali do niego Suchy

podpisrx.jpg

Opublikowano

Wczoraj upolowana około 21, Yamaha Xt660X sądzę że naszego kolegi (HTR) przy ulicy Stefanowskiego.

Opublikowano

Upolowane sztuk 4 podczas wycieczki rowerowej z kobitą:Na Obywatelskiej pomarańczowy cross 250 (chyba KTM) i jeszcze jeden z nim ale nie umiem zidentyfikować, czyżby Pysiek? :)Kilińskiego sunął ktoś na niebieskim skuterzeTymienieckiego koło parku, przecinało na światłach Kilińskiego czerwone DucatiKtoś od nas?

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Jeździ ktoś od nas granatowym paskiem b5 dwie naklejki jedna to motocykle sa wszędzie druga kontury moto. Pod carrefourem na dabrowie

Opublikowano

Dzisiaj ok 16:00 na Rokicińskiej czarny gixer ze złotymi lagami... Pięknie na gumie poszedł :)Czy to może ktoś z forum ?

Opublikowano

No to jedziem dalej:Dziś koło 16;30 na Wałową (jak się leci na Przybyszewskiego) skręcał czarny GSXNa Przybyszewskiego z kobitką na tyle jechało czerwone moto, nie umiałem poznać co to - napis na baku Benusso albo BenussiKtoś się przyznaje, że to on? Od nas ludzie czy nie od nas?

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

No jak jedziem to jedziem :)Na zgierskiej ok 16:20 w kierunku Zgierza czarny bandzior i w tym samym momencie w kierunku łodzi żółte szybkie "coś" - nie poznałem bo byłem zajęty manewrowaniem puszką :P Przyzna się ktoś ?