Irek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Naem przed 16 ulica Zgierska przy stacji Shell:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Irek Ciebie też ostatnio upolowałem pod WORDem , na Smutnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No ale takie wspólne upolowanie dzisiaj myślałem że pod centralem będziesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 No ale takie wspólne upolowanie dzisiaj myślałem że pod centralem będziesz No wspólne, wspólne Miałem być, ale moto poźno mi oddali z serwisu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ktoś od nas hehe a może to był ktoś od nich 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Wczoraj o 21 ekipa lecąca na Della na rogu Kolumny i Tomaszowskiej że Wam zimno nie było... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Wczoraj o 21 ekipa lecąca na Della na rogu Kolumny i Tomaszowskiej że Wam zimno nie było... jakie zimno ładna pogoda była ) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jaaaasne, ja miałam grzanko w aucie ustawione na maxa 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jaaaasne, ja miałam grzanko w aucie ustawione na maxa zmarzluch jak zawsze jak to mówią? zimne ręce gorące serce? e do kitu ta teoria 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 jak to mówią? zimne ręce gorące serce? Znam inną, ale może lepiej się publicznie nią nie dzielić 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 ja też ale ta już Ciebie nie dotyczy 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Lone Rider przed chwilą na Marysińskiej Edytowane 15 Października 2012 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Potwierdzam Lonek, koło 12.15 na al. politechniki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) zielona ninja na obwodnicy pabianic, zakładam ze liter bo miałem manete do końca na 6stce a on sobie znikł hah, przyznać sie kto mnie tak bezczelnie objechal Edytowane 14 Października 2012 przez masiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Lonek wczoraj ok 21-22 przy PRLu :D 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas18 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kasica dziś pod aldi w aleksandrowi koło 17.40 przy swoim moto na parkingu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Gerwaz upolowany dwukrotnie: 1. 16.30 na rondzie Biłyka jechał w stronę Zgierza. 2. 16.51 na Zgierskiej w stronę Centrum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dwa suzuki bandit - włókniarzy koło drewnowskiej 19:33 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Xanton, nottt faiiiirrrr hehe ja też was upolowałem...remis remis remis:D ---------------- LoneRider upolowany, postojowo - 19.07 stał na miejscu spota pod centralem HA! FRUGO ZIELONE! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Kto mi robił fote z czerwonej Alfy dzis ok 17:30 na Mickiewicza??????????????? 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Kto mi robił fote z czerwonej Alfy dzis ok 17:30 na Mickiewicza??????????????? to pewnie żebyś się z piwa nie migał 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 hehe zamaskowales numery ale odbicia na masce juz nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 tak specjalnie, bo nie widac ich dokladnie i mozna sie pomylic:D ale dla właściciela jest jasna sprawa;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi