Andree-stary wyga Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dzis około godz 14 i 15 z groszami honda f3 przerobiona na psa(do stuntu) ul Kadłubka ktoś od nas? Piotrek, sąsiad z garage , nie ma go na tym forum. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 10:40 adany_76 Lagiewnicka/Sowinskiego. Adany, juz 2 skrzynke zaczynam naliczac fakt trochę zblokowa L iście skrzyżowaniejak coś tymczasowo przebywam w glinniku browar na zawołanie 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Okolo 18:20 motocyklistka na czarnym gixxerze na Wlokniarzy, bylo machane. Justyna89 była to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Psycho i xanton 16:25 róg Studzińskiego a Sikorskiego Mam 2 soki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 11;46 włókniarzy/drewnowska LoneRider 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Cztery sztuki z Konstantynowskiej na włókniarzy skręcały (stały na czerwonym ) o 17.15:) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Dziś koło 8 srebrny fazer z motocyklistką podejrzewam że wildeyed na włókniarzy/legionów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no to znó mogłabym być ja:) kurcze musze zacząć zbierać na browarki:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 a ja upolawałem hmmm nie bede wymienial, ale wszystkich tych ktorzy byli dzis na grilu w moto moto :D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 no to znó mogłabym być ja:) kurcze musze zacząć zbierać na browarki:D Zmień markę i typ jak Czarna 750... :D 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 21:15 Warecka/Aleksandrowska - LoneRider 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Upolowany KOSMATY na Paradnej jak szaleńczo skręcał z Rzgowskiej . godzina 18:38 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Mała o północy na Rydza na lewoskręcie w Piłsudskiego, chyba z Roolandem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 niet, ja chwilę wcześniej wróciłem do domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Roland czy to znaczy że wyszedłeś??? 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ok. 15 na Aleksandrowskiej. Jechałem do Aleksandrowa, machał ktoś jadący z naprzeciwka w kierunku centrum. Odmachane, ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 scoti właśnie olsniło mni że cie widziałam na mieście, ale poniewaz zajarzyłam dopiero teraz to nie pamietam gdzie i kiedy:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mała na al. Włókniarzy o godzinie 18:25 przy resursie , upolowaliśmy Cię z xantonem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 18:20, Wlokniarzy, Bandit 600N i Shadow, jechalismy 'razem' od Aleksandrowskiej do Mickiewicza - od nas? :> 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wildeyed dzis po 16 na mickiewicza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Mała o północy na Rydza na lewoskręcie w Piłsudskiego, chyba z Roolandem? tak, ale nie z Rolandem a z Marcinem1210;) Mała na al. Włókniarzy o godzinie 18:25 przy resursie , upolowaliśmy Cię z xantonem zgadza się, a ja Was nie widziałam:( Edytowane 27 Września 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 scoti właśnie olsniło mni że cie widziałam na mieście, ale poniewaz zajarzyłam dopiero teraz to nie pamietam gdzie i kiedy:P ulala, podejrzane 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 wildeyed dzis po 16 na mickiewicza Oszukista:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Oszukista:P Oj tam oj tam. Bronka dawaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 18:45 - Przedzalniana/Pilsudskiego - Naem 18:50 - Kosciuszki, miedzy Struga a Narutowicza - Julka (?) 18:52 - Zielona/Narutowicza/Piotrkowska - CB500 - ktos od nas? 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi