Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nie będzie mnie jutro :< Ale ja Cie jeszcze upoluje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ale ze mnie lama... Przecież ty masz GSa a ja widziałem CBule xD Myślałem że Panti jedzie do pracy ale zaryzykowałem i postawiłem na Ciebie bosszeee Zidius za***iście jesteśmy do siebie podobne nie ma co 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Scoti upolowany o 18:15 na skrzyżowaniu Rydza-Śmigłego i Broniewskiego, jak pędził na spot 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Między 18:15 a 18:40 na Pl.Barlickiego przy kebabie pomarańczowa Honda Repsol i kierowca w kamizelce forumowej. Kierowca i pasażerka pyknęli po coli, jakieś szamanko na wynos, małe strojenie pasażerki w przeciwdeszczówkę i w drogę. Po takiej obserwacji to chyba cola się należy...? 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Olo zlapany na włókniarzach jadacy w strone centrum....ha! pierwszy soczek! hurra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ktoś z plecaczkiem o dzisiaj o 1:23 jechał pod Gdańskiej od strony manufaktury i skręcił w Legionów. Wydaje mi się, że czarny lakier. Ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Pozdrowienia dla kierownika czarnej szlifierki parkujacej pod blokiem Deotymy 12 Ktos od nas ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Ksawerów-godz.14.05=-Repsol na jednym sobie poczynał Na pewno od nas! Edytowane 21 Września 2012 przez zino f2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ksawerów-godz.14.05=-Repsol na jednym sobie poczynał Na pewno od nas! Sulik na to piwo zaraz zbankrutuje 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Sulik na to piwo zaraz zbankrutuje Sulik pomyka w kamizeli FŁM??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Pabianicka /jpII. Wyskoczył za mną maxi skuter z naszą kamizelka. Ja odbilem w jp2. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dzisiaj około 14 na Broniewskiego złapany BULBA jak parkował na chodniku przy przystanku 69 , zgadza się? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 niezły numerek z tym przystankiem bulba tylko na takich numerkach się zatrzymuje 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 LoneRider upolowany o 15.00 na Włókniarzy przy Mc ! + jeszcze piwko dla Małej i Rolanda 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 LoneRider upolowany o 15.00 na Włókniarzy przy Mc buahahahha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Olo zlapany na włókniarzach jadacy w strone centrum....ha! pierwszy soczek! hurra Twoja radocha hehe Edytowane 21 Września 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Około 18.20 skrzyżowanie piłsudskiego/smigłego - GS 500 i chyba czerwona Yamaha XJ ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dziś o 19.00 pod Ikea GS 500 i biała Honda. Na GS chyba jakaś dziewczyna. Polecieli obwodnicą i skręcili w zjazd na Retkinię. Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Sulik pomyka w kamizeli FŁM??? dokładnie tak 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Faza nie jestem dziewczyna:-P. Jechaliscie za nami na 2 moto:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggie Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) ok, 17 z minutami, włókniaży przy lutomierskiej (w stronę dworca łódź kaliska) dwa moto (jedna osoba w odblaskowej kamizelce, a druga na czymś bordowym, za pozno sie zorientowałam zeby się przyjrzec, pozniej okolo 18.40 ktoś skręcał z drewnowskiej w karskiego (czarne moto z żółtymi naklejkami (plomienie?)) kogo dojrzałam?? Edytowane 21 Września 2012 przez maggie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mysza: Trafiles mnie jak "poszlem" wyslac totolotka Jak trafie szosteczke, to zamiast browara masz u mnie nowy moto 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Faza nie jestem dziewczyna:-P. Jechaliscie za nami na 2 moto:-) A miałem dopisać, że albo dziewczyna albo taki szczupły motocyklista :-)) Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mogę się mylić, ale upolowałem chyba moto Przemka @Przemski, na rogu Limanowska/Zachodnia 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wczoraj koło 11:30 na piłsudzkiego jakaś motocyklistka na gs'ie w strone kaliskiego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi