Naem Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Naem, dziś 18:15, Zachodnia między Ogrodową a Legionów eh... ;P jest bro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Tak to jest jak sie męża śledzi po nocach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif jakie sledzi ;p ja uciekałam żebyś mnie nie widzial gdzie jade ale i tak się wydało hehe 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zyygy, a Ty co? na przeszpiegi do nas? Zostałeś oznaczony na mapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Zyygy, a Ty co? na przeszpiegi do nas? Zostałeś oznaczony na mapie nie służbowo, ale nie na motongu to się nie liczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to POLICJANT 1 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to POLICJANT Przemko uważaj co piszesz bo później będę traktowany gorzej niż mniejszości etniczne z policją łączą mnie tylko mandaty za przekroczenie prędkości..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 z policją łączą mnie tylko mandaty za przekroczenie prędkości..... to znaczy że je wystawiasz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 to znaczy że je wystawiasz? niestety jestem po drugiej stronie lustra 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Wildeyed dziś szczecinska / aleksandrowska ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Naem 12:00 włókniarzy wiz a wiz mc Donalds 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 15.45 Piłsudskiego/Kilińskiego czarny motong z forumową kamizelką, R6 z rażącym AGV oraz niebieskie SV... Scoti, Julka, Roland? Jak tak to możecie kupić od razu 4-ro pak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ach Zyygy... a ty gdzieś był? pewnie siedziałeś i filowałeś na maku ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) 15.45 Piłsudskiego/Kilińskiego czarny motong z forumową kamizelką, R6 z rażącym AGV oraz niebieskie SV... Scoti, Julka, Roland? Jak tak to możecie kupić od razu 4-ro pak To niebieskie to była zdaje się CBR 125 :D Reszta się zgadza Ahh i jeszcze Jaquzie na Dellu i Kark po 19 na Rondzie Inwalidów Edytowane 14 Września 2012 przez Julka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 hm, a to nie ja upolowalem Ciebie i fotografa Scota? No dobra, podzielimy sie piwem we 3 ps. fajnie bylo Was spotkac, to byly ladne kolka J. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 hm, a to nie ja upolowalem Ciebie i fotografa Scota? No dobra, podzielimy sie piwem we 3 Poznałam Cię z daleka po kasku oczywiście, ale że tego się nie da rozstrzygnąć, więc w grę wchodzi tylko podział to byly ladne kolka J. Dzię-ku-jęęęęę 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiSh Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 14.09.12 godz.17 Bandit S przy Bałuckim rynku. Ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie no to już jest pełna inwigilacja nic się już nie ukryje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Naem ok. 11.00 na Piłsudskiego Kopcińskiego ! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Około 12.00 w Andrespolu - Wiśniowa CBF 600S. Ktoś z forum ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dziś upolowana koło 14 Okropna na zielonej kawie (podoba mi się to moto ) z jakaś honda cbr ulica sikorskiego zgierska widziałem was z castoramy:-) już któryś raz:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Przed wejściem na Verva Street Racing 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Naem ok. 11.00 na Piłsudskiego Kopcińskiego ! tak wrrr..... uwzieliście się na mnie ostatnio? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moo Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jarek-XJR i Mryc dziś w Ustrzykach Dolnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 @MateuszZR7 - kolejny raz w tym samym miejscu, czyli w McDonald's na Widzewie-Wschód http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dziś upolowana koło 14 Okropna na zielonej kawie (podoba mi się to moto ) z jakaś honda cbr ulica sikorskiego zgierska widziałem was z castoramy:-) już któryś raz:-) Jakaś honda CBR to ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif To jeszcze niejedną będziesz mieć okazję bo zazwyczaj tamtędy wyjeżdżamy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi