Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pablogit to nie ja bo odstawiłem moto koło godz. 16/17 na parking a potem Omegą śmigałem...

przykro mi bardzo... chyba że parkingowy mi moto zapie.dolił :wry:

Opublikowano

kurka rurka.... ganiaj parkingowego :decayed:

ok, przyjąłem porażkę

Opublikowano (edytowane)

Godzina 23.00 skrzyżowanie Dąbrowskiego a Podhalańska zaparkowany Gsxf z kufrem - czyżbym trafił x10d ?

Pudlo ;) Nie bywam tam, a juz na pewno nie w tych godzinach ;)

Kogo wczoraj wyprzedzalem na Maratonskiej przy Retkinskiej kolo 19:30? :smile:

Edytowane przez x10d (wyświetl historię edycji)

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Opublikowano

Mateusz, Thebest i Różowa na rondach Dellowych ;)

Nie zabrali mnie na Mac'a :sad2:

No dobra, sam nie chciałem (brak czasu) ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Pavulon około 12.30 w puszce jechał do Tesco na Pojezierskiej

Opublikowano

Pavulon około 12.30 w puszce jechał do Tesco na Pojezierskiej

Dokładnie tak,Się człowiek nawet w puszce nie ukryje :cheers:
Opublikowano

5-6 motongów gęsiego włokniarzami za makro okolo 16.50 ;) ?? od nas?

Opublikowano

Trójca (dwójka z Łodzi, jedna osóbka z Wawy, około 20 trasa od skrzyżowania drewnowska/ włókniarzy, pozniej limanowskiego, aleksandrowska... kto to??

Opublikowano

Madziulek na Dellu około 19:30 ???

Opublikowano

Madziulek Madziulek :biggrin: ale tam sporo osób było hehe tylko mnie widziałeś?? Nie przywitałeś się tylko jeździłeś w kółko <foch>

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Opublikowano (edytowane)

Madziulek Madziulek :biggrin: ale tam sporo osób było hehe tylko mnie widziałeś?? Nie przywitałeś się tylko jeździłeś w kółko <foch>

Sporo, sporo było, tylko ksywek nie pamiętam :P

Stałem ze wszystkimi wcześciej to Ciebie nie było :P a poźniej czekałem na kumpla, aż go burki puszczą i tak krążyłem :smile:

Edytowane przez lansl (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Kydy i Arek - trawnik na gabi ^^

zwątpisz - nie ma Cię

Opublikowano

Mateusz, Thebest i Różowa na rondach Dellowych ;)

Nie zabrali mnie na Mac'a :sad2:

No dobra, sam nie chciałem (brak czasu) ;)

chcieliśmy Cię zabrać do Spały :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Siema, ok 8 50, na zeligowskiego widziałem cbre w malowaniu repsol i kierownika w naszej kamizelce dosiadajacego moto. Ja niestety puszkowalem..

Pozdro;-)

Opublikowano

Siema, ok 8 50, na zeligowskiego widziałem cbre w malowaniu repsol i kierownika w naszej kamizelce dosiadajacego moto. Ja niestety puszkowalem..

Pozdro;-)

Podpowiem :smile: SULIK :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

5 minut temu na ul. Orlej chyba Honda CBF czarna, jeździec w białym kasku - któż to?

Opublikowano

A koleżanka na zielonej kawie w bialym kasku ok 13.30 obok Areny???

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Opublikowano

Mała na gs 500, koleżanka (nie znam nicka) na cb 500 i kolega na sv 650s (też nie znam nicka). jakieś 10-15minut temu na skrzyżowaniu Rydza-Śmigłego i Przybyszewskiego :smile:

Opublikowano (edytowane)

Dzis o godzinie 14.25 LoneRider na Drewnowska/Kasprzaka

Dzis na obwodnicy Bugaja w Pabianicach ok. 18.30 Crosiak z plecaczkiem. Trafilem (bo szybko lecial)?

Edytowane przez Kajman (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mała na gs 500, koleżanka (nie znam nicka) na cb 500 i kolega na sv 650s (też nie znam nicka). jakieś 10-15minut temu na skrzyżowaniu Rydza-Śmigłego i Przybyszewskiego :smile:

Różowa Pantera & Roland?
Opublikowano (edytowane)

trafieni;) nicki dokładnie tak jak pisze xanton:) czym jechałeś Mawet? Edytowane przez Mała (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jedi i spółka upolowani na dellu :smile: w przyszłym tygodniu mają być wreszcie foty ze ślubu :smile:

Opublikowano (edytowane)

a kto trenowal kolo po 22 w okolicach rond dellowych? ;)

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆