maggie Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 za cholerę Cię zdogonić nie mogłam, a po tym jednym kole się poprostu poddałam 0 Cytuj
Doroti Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 @Tomi Cza było się przywitać, a nie 0 Cytuj
Tomi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 @Tomi Cza było się przywitać, a nie Nie mogłem, spieszyłem się do domu, bo ludzie pod drzwiami stali ;-) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007
Robert86 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Kogo zielona ninja z rozbitym lewym tylnym kierunkiem , stała na Żurawiej pod salonem kosmetycznym , o 14 :10 ) 0 Cytuj
kubasmta Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Dzisiaj ok 14:30 przejeżdżałem obok dziwnie porysowanego Hurricane (róg Piotrkowskiej i Przybyszewskiego)... jedyny taki w ŁDZ. Pracujesz gdzieś tam czy robienie paznokci w studiu kosmetycznym na rogu? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Massi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) a czy mi się wydaje czy widziałem Naem z jakimś chłopem w MC w piątek albo w sobotę??? Bo akurat spijałem kawę i podjechała urocza pani srebrnym skuterem Madpawel wydaje mi się czy my się znamy z forum poJEEPa?? Edytowane 6 Września 2012 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak już tylko czysto formalnościowo... Pinki złapana o godzinie 17.20 przy galerii retkińskiej Tak sie troszke przyznam że nie pomachałem Ci bo myslałem że to jakaś e-L-ka w tej kamizelce Ale jak juz zobaczyłem gały w kasku to sie zorientowałem kogo minąłem. Złapałbym Cie ale musiałem jechać po palywo 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak już tylko czysto formalnościowo... Pinki złapana o godzinie 17.20 przy galerii retkińskiej Tak sie troszke przyznam że nie pomachałem Ci bo myslałem że to jakaś e-L-ka w tej kamizelce Ale jak juz zobaczyłem gały w kasku to sie zorientowałem kogo minąłem. Złapałbym Cie ale musiałem jechać po palywo Trafiona! p.s. kiedyś zmienię na kamizelkę forumową Niestety ja Cię nie zauważyłam 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Naem Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 @Massi - to bardzo prawdopodobne 0 Cytuj
Zidus Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Trafiona! p.s. kiedyś zmienię na kamizelkę forumową Niestety ja Cię nie zauważyłam Jechałem pieskiem na przeciwko Ciebie 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jechałem pieskiem na przeciwko Ciebie Aha ... 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Massi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 @Massi - to bardzo prawdopodobne no to dobrze mi się wydawało 0 Cytuj
Naem Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 A ja upolowałam wczoraj Adanego na Zgierskiej w stronę Zgierza ok. 17:30 0 Cytuj
Scyzer Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Różowa 8:40 Mickiewicza 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Tak na 99% często widuję Zyygego Niebiesko - czarny Fazer, okolice CZMP, godziny poranne (między 8 a 9) Edytowane 8 Września 2012 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
m_sokol Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 W czwartek i piątek koło 8-ej rano na Pabianickiej przed Jana Pawła II mijała mnie Repsolka w dwuosobowej obsadzie. Jak mniemam Sławek z plecaczkiem 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Tak na 99% często widuję Zyygego Niebiesko - czarny Fazer, okolice CZMP, godziny poranne (między 8 a 9) Na 8:00 lecę do roboty więc to chyba nie ja ale okolica się zgadza na 1000 % 0 Cytuj
Różowa Pantera Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Różowa 8:40 Mickiewicza Upolowana Następnym razem proszę mnie klaksonem nie straszyć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
AbiSh Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Wracając z pracy upolowałem Fazerka. Pabianicka ok 18:20 0 Cytuj
_Michał_ Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Na 8:00 lecę do roboty więc to chyba nie ja ale okolica się zgadza na 1000 % To na pewno Ty Nie ma innego Fazera w takim malowaniu Twój nr tablicy to EL 5... ??? Dalej nie pamiętam Podałem takie godziny bo zazwyczaj jadę do pracy na 9 ale czasem są wyjątki i jadę na 8 więc koło godziny 7:45-50 musiałem Ciebie widzieć W tym tygodniu bodajże w czwartek A!!! no i namierzyłem Ciebie dzisiaj koło 14 a raczej Twojego szpeja zaparkowanego "pod szybą" PROFI zgadza się??? Pozdr! 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 ja jakiś czas temu upolowałem na kolumny przy carrefourze 2 bliżej nieznanych mi osobników: 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Cyp i Marta upolowani przed karczmą w Białce Tatrzańskiej dziś ok. godz 14 Mina Cypa jak zobaczył kartkę z pozdrowieniami za wycieraczką bezcenna i ten okrzyk "NASI TU BYLI" 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Zyygy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 To na pewno Ty Nie ma innego Fazera w takim malowaniu Twój nr tablicy to EL 5... ??? Dalej nie pamiętam Podałem takie godziny bo zazwyczaj jadę do pracy na 9 ale czasem są wyjątki i jadę na 8 więc koło godziny 7:45-50 musiałem Ciebie widzieć W tym tygodniu bodajże w czwartek A!!! no i namierzyłem Ciebie dzisiaj koło 14 a raczej Twojego szpeja zaparkowanego "pod szybą" PROFI zgadza się??? Pozdr! no dobra poddaje się muszę zmienić trasę do pracy 0 Cytuj
pablogit Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Wracając z pracy upolowałem Fazerka. Pabianicka ok 18:20 AbiSh, piwko się należy . Swoją drogą, nie widziałem tam raczej wtedy nikogo motórem , z samochoda pstrykałeś ? to jeszcze ja http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif SCIGACZ4, koło 20:45 sobotka, na al.Politechniki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Edytowane 9 Września 2012 przez pablogit (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
GerwazKNZ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 nie wiem kto...ale jadący z Bazaru na światłach po prostej dymił jak by robił zasłone z dymu....wydech do wymianki?? godzina 11.45 jakoś //wlókniarzy oczywiście a motor (przez dym niedopatrzony) żółty. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi