Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Upolowany / upolowana :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedzie się dobrze, dziekuję. No akurat po zauważeniu twojego nicku tylko jedna osoba przyszła mi do głowy, ale że mało poruszam sie na wszelkie spoty motocyklowe to z Łodzi znam naprawdę mało osób poruszających się po naszym mieście na dwóch kołach.

Opublikowano

Patrycja na Bliskiej na Kuraku

╭━━━━╮

┃╭╮╭╮┃

┗┫┏━━┓┣┛

┃╰━━╯┃

╰┳━━┳╯

╲╲╲╲

Opublikowano

Patrycja na Bliskiej na Kuraku

nocone na Kuraku :decayed:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

lucas666 wczoraj (26.11) na piłsudskiego przy niciarnianej w stronę rokicińskiej ok 14.45 (?)

Opublikowano

yhym, wczoraj jechałem w tamtą stronę

Opublikowano

kto lata u mnie na osiedlu (teolfilow) 900rr w zoltym malowaniu, Widzialem wczoraj i w ogole czesto jest ten jegomosc widczny :smile:

Opublikowano

kask shoei z fikuśnym malowaniem. Ale to Szajba na 100% :smile:

Opublikowano

plus chowana blacha:D 110% Szajby:D

zwątpisz - nie ma Cię

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Preker w Manu (chyba) wczoraj :P

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka minut po 15. Bandurskiego, biała R1 ze złotymi naklejkami. Rejestracja ES 08 reszta zaklejona. Ktoś z forumka?

Opublikowano

Tak myślałem że to R1 byka. Skojarzyłem po tych złotych naklejkach ;)Spod mostu za kaliskim pogoniłeś chyba trochę tę Yamahę ;)

Opublikowano

A no to byłem ja :P Chyba odrobinę tam odkręciłem :decayed: Teraz już widać tylko ES :P

Opublikowano

Teraz już widać tylko ES

Zaklej S jeszcze;D
Opublikowano

Nie no, nie będę przesadzał :biggrin: Teraz w LDZ tyle tych kamer jest, ze trzeba się zabezpieczać:biggrin:

Opublikowano

a masz chociaż ładnie to zrobione bo ja w wakacje widziałem gsxr na rokicinskiej która miała izolacją tak paskudnie że żal było na ten motor patrzeć;d

Opublikowano

Izolacją to jest metoda, bo łatwiej wkręcić potem że ktoś przylepił Ci np w formie kawału :P A jak masz ladnie zrobione to gorzej xDTeraz mam naklejkę Libety-Motors na tablicy :P

Opublikowano

Ja dzisiaj większość upoluję w Elektrowni :cheers: